ГейСюда• 19 октября в 21:58
Яке борошно окрім пшеничного ви любите?
Що з нього готуєте?
Лялькодзьоб• 19 октября в 22:01
кукурузное мелкого помола - для панировки, добавляю везде вместо манки если манка закончилась
Чудовий каламбур• 19 октября в 22:02
Рисове.
Використовую для сирників.
Можу у випічку додавати частково замість пшегичного, але повністю у віпічці не замінить, бо нема такої клейковини, як у пшеничному.
Використовую для сирників.
Можу у випічку додавати частково замість пшегичного, але повністю у віпічці не замінить, бо нема такої клейковини, як у пшеничному.
Куплю орехи• 19 октября в 22:02
Кукурудзяне, мигдалеве.
З кукурудзяного смажу тортільї, мигдалеве в випічку додаю.
З кукурудзяного смажу тортільї, мигдалеве в випічку додаю.
Мрію про космос• 19 октября в 22:03
В мене багато чього в асортименті.
Випікаю хліб сама. То змішую пшеничне вищого гатунку з:
- пшеничним з твердих сортів
- пшеничне грубого помелу
- пшеничне висівкове
- житнє
- кукурудзяне дрібного і грубого помелу
- гречане.
Кукурудзяне використовую ще як борошно для кляру/обвалювання.
Випікаю хліб сама. То змішую пшеничне вищого гатунку з:
- пшеничним з твердих сортів
- пшеничне грубого помелу
- пшеничне висівкове
- житнє
- кукурудзяне дрібного і грубого помелу
- гречане.
Кукурудзяне використовую ще як борошно для кляру/обвалювання.
Банка з медом• 20 октября в 04:04
Рисове, кукурудзяне, пшоняне, гречане
Не тому, що люблю - доводиться, бо дитина на БГ харчуванні.
Тож готую на ньому
Не тому, що люблю - доводиться, бо дитина на БГ харчуванні.
Тож готую на ньому
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу