sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_35
Фіфачка• 11 ноября в 13:15

це хороше масло ГХІ?

Такого ще не купувала.
можливо хтось з вас підкаже інформацію.
attached-photo
woman_facepalming 1
72 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_178
Бавовна• 11 ноября в 13:16
1
Ой, их обычное масло кошмарное, я б на эту банку даже не смотрела
like 6
anonim_138
Пенек Возмездия• 11 ноября в 13:17
2
Масло гхи плохое, почитайте исследование бритнцев о смертности индусов в британии от заболеваний сердечно-сосудистой системы и как это связано с маслом гхи.
woman_facepalming 5 like 2 face_with_tears_of_joy 1
anonim_5
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 13:33
3
Ответ дляПенек Возмездия
Масло гхи плохое, почитайте исследование бритнцев о смертности индусов в британии от заболеваний сердечно-сосудистой системы и как это связано с маслом гхи.
А який жир добрий? Щоб індуси не вмирали?
face_with_tears_of_joy 2
anonim_66
Ро30BbIu_CJIoHuK• 11 ноября в 13:38
4
Ответ дляПенек Возмездия
Масло гхи плохое, почитайте исследование бритнцев о смертности индусов в британии от заболеваний сердечно-сосудистой системы и как это связано с маслом гхи.
А ссилочку кинете? Бо щось слабо віриться, я такої інформації не бачу в інтернеті
like 3
anonim_33
ГейСюда• 11 ноября в 13:54
5
Ответ дляПенек Возмездия
Масло гхи плохое, почитайте исследование бритнцев о смертности индусов в британии от заболеваний сердечно-сосудистой системы и как это связано с маслом гхи.
Мабуть, маргарин, який гарно пропіарили з середини минулого століття і багато європейців досі вважають, що «рослинне» - то корисне
like 2 woman_facepalming 2
anonim_37
Скоро_вчера• 11 ноября в 14:13
6
Ответ дляГейСюда
Мабуть, маргарин, який гарно пропіарили з середини минулого століття і багато європейців досі вважають, що «рослинне» - то корисне
Та ні, жертви маркетингу, які витрачають кошти на масло гхі, кхі і чіхуа хуа.
woman_facepalming 3 face_with_tears_of_joy 2
anonim_5
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 14:28
7
Ответ дляСкоро_вчера
Та ні, жертви маркетингу, які витрачають кошти на масло гхі, кхі і чіхуа хуа.
Масло гхі це точно не маркетинг.
Українці в їжу топлене масло викорисовували з покон віків
like 4 dislike 1
anonim_37
Скоро_вчера• 11 ноября в 14:30
8
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
Масло гхі це точно не маркетинг.
Українці в їжу топлене масло викорисовували з покон віків
Це точно маркетинг. Українці вживали топлене масло в їжу, але в дуууже незначній кількості.

Навіть той факт, що ви вживаєте назву ’гхі’ говорить про маркетинг.
woman_facepalming 4 like 1
anonim_5
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 14:36
9
Ответ дляСкоро_вчера
Це точно маркетинг. Українці вживали топлене масло в їжу, але в дуууже незначній кількості.

Навіть той факт, що ви вживаєте назву ’гхі’ говорить про маркетинг.
В дуже значній. Як і смалець.
Пізніше вже зявилася соняшникова олія
like 4 dislike 1
anonim_138
Пенек Возмездия• 11 ноября в 14:55
10
Ответ дляГейСюда
Мабуть, маргарин, який гарно пропіарили з середини минулого століття і багато європейців досі вважають, що «рослинне» - то корисне
Нет, дело не в маргарине. Масло них хранится дольше, это так, то он нагретое. Почитайте в интернете сами.
like 2 woman_facepalming 1
anonim_138
Пенек Возмездия• 11 ноября в 14:55
11
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
Масло гхі це точно не маркетинг.
Українці в їжу топлене масло викорисовували з покон віків
Потому что хранится дольше. То это не значит, что оно полезно.
like 3
anonim_37
Скоро_вчера• 11 ноября в 14:59
12
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
В дуже значній. Як і смалець.
Пізніше вже зявилася соняшникова олія
Ні, не в значній. Саме тому і свинину українці їдять більше, бо вирощували більше. Топлене масло ніколи не було в такій же кількості, як смалець. У випічку теж намагалися додавати масло вершкове. Не топлене! Ви просто намагається підігнати факти під ...цей фейк
dislike 2 like 1
anonim_5
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 15:02
13
Ответ дляСкоро_вчера
Ні, не в значній. Саме тому і свинину українці їдять більше, бо вирощували більше. Топлене масло ніколи не було в такій же кількості, як смалець. У випічку теж намагалися додавати масло вершкове. Не топлене! Ви просто намагається підігнати факти під ...цей фейк
В Україні, як і в багатьох інших культурах, почали вживати топлене масло (пряжене масло) з давніх-давен, ще до появи сучасних технологій виробництва вершкового масла, оскільки це був спосіб його консервації та очищення. Точний період неможливо визначити, але цей метод походить ще з часів, коли молоко наливали в бурдюк, а потім розгойдували, щоб відокремити вершки.
Історичний контекст: Топлене масло є одним із найдавніших видів переробки молока, яке зберігалося довше за звичайне вершкове масло через видалення води.
like 3 dislike 1
anonim_119
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:02
14
Ответ дляСкоро_вчера
Ні, не в значній. Саме тому і свинину українці їдять більше, бо вирощували більше. Топлене масло ніколи не було в такій же кількості, як смалець. У випічку теж намагалися додавати масло вершкове. Не топлене! Ви просто намагається підігнати факти під ...цей фейк
Свинину їдять більше, бо вона не доїться, а тільки на м´ясо, а корова доїться, і робиться масло.
woman_facepalming 1
anonim_37
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:03
15
Ответ дляМейк-ап форева
Свинину їдять більше, бо вона не доїться, а тільки на м´ясо, а корова доїться, і робиться масло.
Там були інші причини, а не в доїнні
like 1
anonim_119
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:03
16
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
В Україні, як і в багатьох інших культурах, почали вживати топлене масло (пряжене масло) з давніх-давен, ще до появи сучасних технологій виробництва вершкового масла, оскільки це був спосіб його консервації та очищення. Точний період неможливо визначити, але цей метод походить ще з часів, коли молоко наливали в бурдюк, а потім розгойдували, щоб відокремити вершки.
Історичний контекст: Топлене масло є одним із найдавніших видів переробки молока, яке зберігалося довше за звичайне вершкове масло через видалення води.
Вірмени теж багато топлять масла.
like 1
anonim_119
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:03
17
Ответ дляСкоро_вчера
Там були інші причини, а не в доїнні
Це Ви так вирішили?
anonim_5
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 15:04
18
Пам´ятаю ще свою прабабусю в якої завжди стояли глечики з топленим маслом.
Вона 1900 року народження
І бабуся рлзповідала, що таке масло і смалець використовували завжди.
anonim_37
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:04
19
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
В Україні, як і в багатьох інших культурах, почали вживати топлене масло (пряжене масло) з давніх-давен, ще до появи сучасних технологій виробництва вершкового масла, оскільки це був спосіб його консервації та очищення. Точний період неможливо визначити, але цей метод походить ще з часів, коли молоко наливали в бурдюк, а потім розгойдували, щоб відокремити вершки.
Історичний контекст: Топлене масло є одним із найдавніших видів переробки молока, яке зберігалося довше за звичайне вершкове масло через видалення води.
Ну так і сучасні технології виробництва гхі теж нещодавно з´явилися. Що ще за новий фейк про ’задовго до появи’?
woman_facepalming 4 like 1
anonim_5
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 15:05
20
Ответ дляСкоро_вчера
Ну так і сучасні технології виробництва гхі теж нещодавно з´явилися. Що ще за новий фейк про ’задовго до появи’?
Так я про те і пишу. Що в Україні з покон віків люди їли топлене масло, і це не маркетинг.
like 3 woman_facepalming 1
anonim_138
Пенек Возмездия• 11 ноября в 15:07
21
Ответ дляРо30BbIu_CJIoHuK
А ссилочку кинете? Бо щось слабо віриться, я такої інформації не бачу в інтернеті
Не дам. Я это давно читала. Фиг я сейчас сама это найду. Но я запомнила что важный этап изготовления масла - очищение его от сыворотки и от воды. Поэтому масло после взбивания нужно тщательно вымыть в чистой воде чтобы сыворотки не осталось, иначе оно испортится быстро. Более просто способ очистить масло - нагреть его и слить только жир, а сыворотку и белки оставить в кастрюльке (они же, кстати, и подгорают и дают ореховый аромат). Но при нагревании и жиры меняются.
like 1
anonim_37
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:07
22
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
Пам´ятаю ще свою прабабусю в якої завжди стояли глечики з топленим маслом.
Вона 1900 року народження
І бабуся рлзповідала, що таке масло і смалець використовували завжди.
А в моєї не стояло. Стояли глечики зі смальцем. На смальці смажили борщ, картоплю та інші національні блюда
like 1
anonim_37
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:08
23
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
Так я про те і пишу. Що в Україні з покон віків люди їли топлене масло, і це не маркетинг.
Масло гхі - маркетинг. Його суперкористь - маркетинг
woman_facepalming 2 like 2
anonim_119
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:08
24
Ответ дляСкоро_вчера
А в моєї не стояло. Стояли глечики зі смальцем. На смальці смажили борщ, картоплю та інші національні блюда
У Вашої бабусі не було корови.
like 1 woman_facepalming 1
anonim_138
Пенек Возмездия• 11 ноября в 15:08
25
Ответ дляЗабежАЛОЧКА
А який жир добрий? Щоб індуси не вмирали?
В Британии привычка топить жир была только у мигрантов-индусов. У них это была культурная черта. Только они им и питались. У них же была и высокая смертность о сердечно-сосудистых заболеваний. Увидели связь в питании и смертности и с этим связали. Британцы такое масло не ели.
like 1
anonim_37
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:08
26
Ответ дляМейк-ап форева
У Вашої бабусі не було корови.
Я вас здивую, вона не в усіх була в Україні
like 1
anonim_119
Мейк-ап форева• 11 ноября в 15:09
27
Ответ дляСкоро_вчера
Я вас здивую, вона не в усіх була в Україні
Раніше тільки у голоти не було корови хоч одної, Ваша бабуся просто вже була така собі сучасна бабуся.
dislike 1
anonim_138
Пенек Возмездия• 11 ноября в 15:10
28
Ответ дляСкоро_вчера
Масло гхі - маркетинг. Його суперкористь - маркетинг
конечно польза такого масла маркетинг. его еще и пихают везде.
like 1
anonim_5
ЗабежАЛОЧКА• 11 ноября в 15:12
29
Ответ дляМейк-ап форева
У Вашої бабусі не було корови.
В мене теж немає корови і в бабусі не було
Купую домашнє масло і готую топлене
attached-photo
like 4 woman_facepalming 1
anonim_37
Скоро_вчера• 11 ноября в 15:14
30
Ответ дляМейк-ап форева
Раніше тільки у голоти не було корови хоч одної, Ваша бабуся просто вже була така собі сучасна бабуся.
Ну перш ніж це заявляти, ви б хоч трохи вивчили історію. Це по-перше. По друге, маючи одну корову на велику сім´ю, а тоді переважали великі сім´ї, особо й не було що топити. Бо все з´їдалося/перероблялося ще до масла, яке й так могли пречудово використати, а не зменшувати його об´єм забираючи корисний білок.
Але я впевнена, що з вами розмовляти, що об стінку горохом
like 2
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff