sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_194
ХаДиДиШь• 19 ноября в 09:12

Якщо сирники вийшли кислі, це через сир чи я щось не так роблю під час смаження?

16 1
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
anonim_212
Весела бджілка• 19 ноября в 09:12
1
Через сир
noavatar
Lenchik73• 19 ноября в 09:13
2
Це сир.
anonim_30
Вареничніца• 19 ноября в 09:14
3
Мало цукру добавили або забули добавить.
woman_facepalming 3 like 1
anonim_121
Тень льва• 19 ноября в 09:14
4
Сахар не добавляли?
anonim_212
Весела бджілка• 19 ноября в 09:14
5
Ответ дляВареничніца
Мало цукру добавили або забули добавить.
Ніколи не додаю цукор.
Якщо сир свіжий, смачний то сирники теж смачні.
woman_facepalming 4 face_with_tears_of_joy 1
anonim_212
Весела бджілка• 19 ноября в 09:17
6
Ответ дляТень льва
Сахар не добавляли?
Ніколи не додаю цукор.
Добрий сир - смачні сирники
woman_facepalming 2
anonim_219
Ластоноша• 19 ноября в 09:16
7
Шикарный вопрос. как можно пожарить именно кислые сырники.
anonim_212
Весела бджілка• 19 ноября в 09:19
8
Сирники кислі, тому що сир, який використовується, надто кислий або приготований з надлишковою кількістю рідини. Цей надлишок вологи, а також завелике додавання цукру чи яєць, можуть зробити тісто занадто рідким, а сирники — м’якими та кислими.
anonim_121
Тень льва• 19 ноября в 09:20
9
Ответ дляВесела бджілка
Ніколи не додаю цукор.
Добрий сир - смачні сирники
Ну так вам может и нормально кислые сырники. Автору не нравятся
anonim_143
Дівчина заглядєніє• 19 ноября в 09:20
10
Як правило завжди стараюсь брати творог більшої жирності як і сметану - вони менш кислі.
like 3
anonim_212
Весела бджілка• 19 ноября в 09:22
11
Ответ дляТень льва
Ну так вам может и нормально кислые сырники. Автору не нравятся
Якщо сир свіжий, якісний він сам по собі солодкуватий.
В сирниках весь смак від якості і свіжості сиру.
anonim_151
Божа кульбабка• 19 ноября в 09:23
12
Ответ дляВесела бджілка
Сирники кислі, тому що сир, який використовується, надто кислий або приготований з надлишковою кількістю рідини. Цей надлишок вологи, а також завелике додавання цукру чи яєць, можуть зробити тісто занадто рідким, а сирники — м’якими та кислими.
Чат ГПТ такой тупой.
anonim_212
Весела бджілка• 19 ноября в 09:24
13
Ответ дляБожа кульбабка
Чат ГПТ такой тупой.
Найкраще використовувати сир жирністю 5-9%, оскільки знежирений сир може бути занадто кислим, а надто жирний — зробить сирники рідкими.
Вологість: Важливо, щоб сир був щільним і в´язким, без зайвої рідини. Надто вологий сир потребує більше борошна, що може зіпсувати смак, тому його слід відцідити.
Свіжість: Від свіжості сиру залежить не тільки користь, а й аромат страви. Несвіжий сир надасть неприємного запаху.
anonim_121
Тень льва• 19 ноября в 09:27
14
Ответ дляВесела бджілка
Якщо сир свіжий, якісний він сам по собі солодкуватий.
В сирниках весь смак від якості і свіжості сиру.
Точно. Из скисшего молока делают творог но он получается сладкий. Парадокс
woman_facepalming 3
anonim_212
Весела бджілка• 19 ноября в 09:35
15
Ответ дляТень льва
Точно. Из скисшего молока делают творог но он получается сладкий. Парадокс
Якість молока теж має значення.
Якщо воно жирне і свіже то воно солодкувате і смачне. Ну і процес ’ відігрівання’ формування сиру теж забирає кислоту
І сир виходить добрий
anonim_9
Мир Мир Мир!• 19 ноября в 09:50
16
з домашного сиру робили?
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff