ХаДиДиШь• 19 ноября в 09:12
Якщо сирники вийшли кислі, це через сир чи я щось не так роблю під час смаження?
Весела бджілка• 19 ноября в 09:14
Ответ дляВареничніца
Мало цукру добавили або забули добавить.
Ніколи не додаю цукор.
Якщо сир свіжий, смачний то сирники теж смачні.
Якщо сир свіжий, смачний то сирники теж смачні.
4
1
Весела бджілка• 19 ноября в 09:17
Ответ дляТень льва
Сахар не добавляли?
Ніколи не додаю цукор.
Добрий сир - смачні сирники
Добрий сир - смачні сирники
2
Весела бджілка• 19 ноября в 09:19
Сирники кислі, тому що сир, який використовується, надто кислий або приготований з надлишковою кількістю рідини. Цей надлишок вологи, а також завелике додавання цукру чи яєць, можуть зробити тісто занадто рідким, а сирники — м’якими та кислими.
Тень льва• 19 ноября в 09:20
Ответ дляВесела бджілка
Ніколи не додаю цукор.
Добрий сир - смачні сирники
Добрий сир - смачні сирники
Ну так вам может и нормально кислые сырники. Автору не нравятся
Дівчина заглядєніє• 19 ноября в 09:20
Як правило завжди стараюсь брати творог більшої жирності як і сметану - вони менш кислі.
3
Весела бджілка• 19 ноября в 09:22
Ответ дляТень льва
Ну так вам может и нормально кислые сырники. Автору не нравятся
Якщо сир свіжий, якісний він сам по собі солодкуватий.
В сирниках весь смак від якості і свіжості сиру.
В сирниках весь смак від якості і свіжості сиру.
Божа кульбабка• 19 ноября в 09:23
Ответ дляВесела бджілка
Сирники кислі, тому що сир, який використовується, надто кислий або приготований з надлишковою кількістю рідини. Цей надлишок вологи, а також завелике додавання цукру чи яєць, можуть зробити тісто занадто рідким, а сирники — м’якими та кислими.
Чат ГПТ такой тупой.
Весела бджілка• 19 ноября в 09:24
Ответ дляБожа кульбабка
Чат ГПТ такой тупой.
Найкраще використовувати сир жирністю 5-9%, оскільки знежирений сир може бути занадто кислим, а надто жирний — зробить сирники рідкими.
Вологість: Важливо, щоб сир був щільним і в´язким, без зайвої рідини. Надто вологий сир потребує більше борошна, що може зіпсувати смак, тому його слід відцідити.
Свіжість: Від свіжості сиру залежить не тільки користь, а й аромат страви. Несвіжий сир надасть неприємного запаху.
Вологість: Важливо, щоб сир був щільним і в´язким, без зайвої рідини. Надто вологий сир потребує більше борошна, що може зіпсувати смак, тому його слід відцідити.
Свіжість: Від свіжості сиру залежить не тільки користь, а й аромат страви. Несвіжий сир надасть неприємного запаху.
Тень льва• 19 ноября в 09:27
Ответ дляВесела бджілка
Якщо сир свіжий, якісний він сам по собі солодкуватий.
В сирниках весь смак від якості і свіжості сиру.
В сирниках весь смак від якості і свіжості сиру.
Точно. Из скисшего молока делают творог но он получается сладкий. Парадокс
3
Весела бджілка• 19 ноября в 09:35
Ответ дляТень льва
Точно. Из скисшего молока делают творог но он получается сладкий. Парадокс
Якість молока теж має значення.
Якщо воно жирне і свіже то воно солодкувате і смачне. Ну і процес ’ відігрівання’ формування сиру теж забирає кислоту
І сир виходить добрий
Якщо воно жирне і свіже то воно солодкувате і смачне. Ну і процес ’ відігрівання’ формування сиру теж забирає кислоту
І сир виходить добрий
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу