Снежнакомка• 20 ноября в 13:50
Почему плесень на твердом сыре?
Покупаю твердые сыры в супермаркетах - лежат дома в холодильнике неделю-2-3, всё ок. Недавно купила кусок твердого сыра «в магазинчике» на печерском рынке - чуть больше недели прошло- сегодня смотрю на нем плесени столько:( Почему так? Подскажите
Мию вікна у мороз• 20 ноября в 13:51
вже підходив термін придатності, мало купують, то він залежався(((
1
Мамзелькіна• 20 ноября в 13:54
Потому что они в том магазине лежали 2-3 недели. Плюс ножом оторым нарезали перед этим срезали плесень. Она и посеялась на вашем кусочке сыра. (
1
автор
Снежнакомка
• 20 ноября в 13:55
Ответ дляМию вікна у мороз
вже підходив термін придатності, мало купують, то він залежався(((
дякую. просто дуже давно не стикалася з таким:(
автор
Снежнакомка
• 20 ноября в 14:01
Ответ дляМамзелькіна
Потому что они в том магазине лежали 2-3 недели. Плюс ножом оторым нарезали перед этим срезали плесень. Она и посеялась на вашем кусочке сыра. (
Поняла вас, спасибо. Обидно трошки:( Хороший сыр.. был 😈
автор
Снежнакомка
• 20 ноября в 14:04
Ответ дляЧарівна патика
Давно в том магазинчике лежал, вот и плесень появилась.
да, девочки выше тоже объяснили так. спасибо
эх, магазинчики, магазинчики.. буду обходить их стороной. нет доверия к ним теперь
эх, магазинчики, магазинчики.. буду обходить их стороной. нет доверия к ним теперь
1
Мамзелькіна• 20 ноября в 14:05
Ответ дляСнежнакомка
Поняла вас, спасибо. Обидно трошки:( Хороший сыр.. был 😈
Згодна, тому в маленьких магазинчиках краще не брати. Колись сварилась з продавчинею за копчене вакумоване мясо. Выбрала кусочок, вона дала інший який був з діркою. Вона в нього цінник втікала. Знаєте такі є як на голці великій. Я їй кажу, що герметичність порушена і воно вже почало псуватись, а вона мені строк годності коказує, що він ще місяць дійсний. Так я і не змогла ій доказати, що при пошкодженій упаковці він вже не працює. Ще й тікає тією голкою в різні ковбаси. Мікроби та гриби залишаються , вона іх переносить на іншу ковбасу, чи копченість
1
автор
Снежнакомка
• 20 ноября в 14:11
Ответ дляМамзелькіна
Згодна, тому в маленьких магазинчиках краще не брати. Колись сварилась з продавчинею за копчене вакумоване мясо. Выбрала кусочок, вона дала інший який був з діркою. Вона в нього цінник втікала. Знаєте такі є як на голці великій. Я їй кажу, що герметичність порушена і воно вже почало псуватись, а вона мені строк годності коказує, що він ще місяць дійсний. Так я і не змогла ій доказати, що при пошкодженій упаковці він вже не працює. Ще й тікає тією голкою в різні ковбаси. Мікроби та гриби залишаються , вона іх переносить на іншу ковбасу, чи копченість
ой да. деяким продавчиням - аби спихнути. треба бути завжди на чеку з такими, щоб вони не казали. Вакуум має залишатися вакуумом.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
