БоХатая• 2 часа назад
Зайдіть і оцініть, можете навіть і по фукати
Це завиванець на Різдво , з маком і горіхами. В середину, ставиться свічка. Як він Вам?
показать весь текст
39
10
3
Джавеліна• 1 час назад
Дуже гарнезні! Розберуть за милу душу! І на стіл, і в гості сходить. Хочу такі формочки тепер купить)) Недавно побачила рецепт завиванця, де в косу сплітається три рулети з начинкою вишневою, горіховою і маковою і отак печеться, як у вас, хочу зробити
автор
БоХатая
• 1 час назад
Дівчата, я навіть і не думала тут продавати, я не для реклами , просто щоб себе підтримати морально🥰
4
1
Телячі ніжноСті• 1 час назад
Ответ дляВорую вкусняшки
Красотища, но это калач.
Калач без начинок, як хліб
Завиванець з маком, горіхами, родзинками чи іншими додатками
Завиванець з маком, горіхами, родзинками чи іншими додатками
Ворую вкусняшки• 1 час назад
Ответ дляТелячі ніжноСті
Калач без начинок, як хліб
Завиванець з маком, горіхами, родзинками чи іншими додатками
Завиванець з маком, горіхами, родзинками чи іншими додатками
Завиванці у нас налистники. А калач хоть с изюмом, хоть с орехами , все равно калач.
1
Телячі ніжноСті• 1 час назад
Ответ дляВорую вкусняшки
Завиванці у нас налистники. А калач хоть с изюмом, хоть с орехами , все равно калач.
Так це в вас .
В нас по іншому
Завиванець — це традиційна українська випічка, переважно солодка, яка є різновидом рулету з дріжджового тіста з різноманітними начинками (найчастіше маковою, горіховою, або з тертою ружею), популярна на Галичині, і є синонімом кручеників або струдлів, подається на свята або до чаю.
Особливості:
Тісто: Зазвичай використовується здобне дріжджове тісто.
Начинки: Класичні варіанти — мак (часто з цукром та іншими додатками), горіхи, «перетерта ружа» (пелюстки троянди з цукром).
Подача: Подається як десерт, ідеально підходить до чаю.
Регіональні варіації: На Галичині завиванці з маком традиційно готують на Маковія (Свято Маковея) та Різдво.
В нас по іншому
Завиванець — це традиційна українська випічка, переважно солодка, яка є різновидом рулету з дріжджового тіста з різноманітними начинками (найчастіше маковою, горіховою, або з тертою ружею), популярна на Галичині, і є синонімом кручеників або струдлів, подається на свята або до чаю.
Особливості:
Тісто: Зазвичай використовується здобне дріжджове тісто.
Начинки: Класичні варіанти — мак (часто з цукром та іншими додатками), горіхи, «перетерта ружа» (пелюстки троянди з цукром).
Подача: Подається як десерт, ідеально підходить до чаю.
Регіональні варіації: На Галичині завиванці з маком традиційно готують на Маковія (Свято Маковея) та Різдво.
3
Ворую вкусняшки• 1 час назад
Ответ дляТелячі ніжноСті
Так це в вас .
В нас по іншому
Завиванець — це традиційна українська випічка, переважно солодка, яка є різновидом рулету з дріжджового тіста з різноманітними начинками (найчастіше маковою, горіховою, або з тертою ружею), популярна на Галичині, і є синонімом кручеників або струдлів, подається на свята або до чаю.
Особливості:
Тісто: Зазвичай використовується здобне дріжджове тісто.
Начинки: Класичні варіанти — мак (часто з цукром та іншими додатками), горіхи, «перетерта ружа» (пелюстки троянди з цукром).
Подача: Подається як десерт, ідеально підходить до чаю.
Регіональні варіації: На Галичині завиванці з маком традиційно готують на Маковія (Свято Маковея) та Різдво.
В нас по іншому
Завиванець — це традиційна українська випічка, переважно солодка, яка є різновидом рулету з дріжджового тіста з різноманітними начинками (найчастіше маковою, горіховою, або з тертою ружею), популярна на Галичині, і є синонімом кручеників або струдлів, подається на свята або до чаю.
Особливості:
Тісто: Зазвичай використовується здобне дріжджове тісто.
Начинки: Класичні варіанти — мак (часто з цукром та іншими додатками), горіхи, «перетерта ружа» (пелюстки троянди з цукром).
Подача: Подається як десерт, ідеально підходить до чаю.
Регіональні варіації: На Галичині завиванці з маком традиційно готують на Маковія (Свято Маковея) та Різдво.
Понятно, местечковое, красиво получилось, аппетитно.
Телячі ніжноСті• 1 час назад
Ответ дляВорую вкусняшки
Понятно, местечковое, красиво получилось, аппетитно.
местечкове як і ваші налистники
Налисники вірно
Налисники вірно
ЯяяКакаджамбо• 1 час назад
Красиво выглядит, но мне выпечки на Пасху хватает, у нас ничего такого на Рождество не пекли, новая мода наверное, я зимой пряники понимаю, шоколадные фигурки, тортики
Телячі ніжноСті• 1 час назад
Ответ дляЯяяКакаджамбо
Красиво выглядит, но мне выпечки на Пасху хватает, у нас ничего такого на Рождество не пекли, новая мода наверное, я зимой пряники понимаю, шоколадные фигурки, тортики
Не нова мода.
Завиванці з маком, сиром, рожею, горіхами ще моя прабабуся пекла. Просто в звичній формі рулету
Завиванці з маком, сиром, рожею, горіхами ще моя прабабуся пекла. Просто в звичній формі рулету
Джавеліна• 1 час назад
Ответ дляЯяяКакаджамбо
Красиво выглядит, но мне выпечки на Пасху хватает, у нас ничего такого на Рождество не пекли, новая мода наверное, я зимой пряники понимаю, шоколадные фигурки, тортики
Знаю, що у багатьох регіонах є традиція в гості на зимові свята іти зі здобними калачами, рулетами, булками і всім кумам роздають, обмінюються
1
Эт вернячОк• 1 час назад
Ответ дляЯяяКакаджамбо
Красиво выглядит, но мне выпечки на Пасху хватает, у нас ничего такого на Рождество не пекли, новая мода наверное, я зимой пряники понимаю, шоколадные фигурки, тортики
и я на рождество этого не понимаю. бабушки просто пирожки пекли в печи. с яблоками, вишнями и размоченными сухими абрикосами, сливами. и большой пирог сборный из всех фруктов. вкуснота, эх...
3
1
ЯяяКакаджамбо• 1 час назад
Ответ дляЭт вернячОк
и я на рождество этого не понимаю. бабушки просто пирожки пекли в печи. с яблоками, вишнями и размоченными сухими абрикосами, сливами. и большой пирог сборный из всех фруктов. вкуснота, эх...
Я в детстве тоже это любила, и мой ребёнок и другие дети заметила тоже, а все эти цукаты, маки, орехи не очень, выплевывал и все
1
1
No problems• 17 минут назад
Ответ дляБоХатая
Дівчата, я навіть і не думала тут продавати, я не для реклами , просто щоб себе підтримати морально🥰
Не сильно они зажаренные? Как кусается и жуется, не как жвачка?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу