sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_128
Точу ляси• вчера в 18:59

Хто як готує мачанку на свят вечір, дайте перевірений рецепт

Головне питання в тому - як і коли ви муку додаєте?
показать весь текст
attached-photo
woman_facepalming 14 like 3
77 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_63
Не зви чайна• вчера в 19:12
31
Ответ дляБавовнятий Пупс
Йдіть до свиней своїх сходить бо ви нічого окрім хрюченєва напевно і не знаєте
По себе людей не судят 😂
clown_face 5 like 3
anonim_148
Чудовий каламбур• вчера в 19:12
32
Ответ дляСтрекозей
А що це? Ніколи такого не готувала ні бабуся ні мама. Центральна Україна.
Черкаська та Кіровоградська обл. Готували бабусі завжди в піст.
like 2
anonim_46
Стрекозей• вчера в 19:13
33
Ответ дляТочу ляси
Це пісна грибна підлива
У Львові в ресторані таке подавали з дерунами, смачно!
like 2
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:14
34
Ответ дляТочу ляси
І вона густа?
Так
anonim_155
Катастрофа• вчера в 19:15
35
Ответ дляТочу ляси
Це пісна грибна підлива
вкусно, наверное, у нас вареники со шкварками или просто лучком зажаренным, у нас степная часть Украины, грибов не так много
like 3
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:15
36
Ответ дляНервогенератор
Так и скажите грибной соус
Ви ніколи не були в Карпатах?
woman_facepalming 2
anonim_46
Стрекозей• вчера в 19:15
37
Ответ дляЧудовий каламбур
Черкаська та Кіровоградська обл. Готували бабусі завжди в піст.
Бабуся з Кіровоградської, ніколи не готувала таке. Максимум гриби були просто мариновані. Але можливо то наше сімейне, гриби не готували і не їли.
heart 2
anonim_128
автор Точу ляси • вчера в 19:15
38
Ответ дляЧудовий каламбур
Вам пісна треба?
Обсмажую гриби з цибулею. Окремо на сухій пательні підсмажую муку до золотистого кольору, потім тоненькою струйкою додаю воду або грибний відвар. Постійно помішую, щоб не було грудочок. Потім додаю туди гриби з цибулею та даю трохи прокипіти. Сіль, перець за смаком.
Так пісна, дякую
anonim_145
12 галюцинаций• вчера в 19:16
39
Ответ дляСтрекозей
А що це? Ніколи такого не готувала ні бабуся ні мама. Центральна Україна.
боты создают темы , чтобы привлечь внимание к Рождеству на новый лад.


Но не в курсе, что на свят вечер еще пост, и мясное нельзя.
Но внимание же привлечь надо.
Сели в лужу как обычно.
like 6 dislike 3
anonim_161
Липка-прилипка• вчера в 19:19
40
Ответ дляСтрекозей
Так а що це?
Подлива из грибов, муки, молока ( сливки, сметана), лук.
woman_facepalming 2 like 2
anonim_186
короткопамятна• вчера в 19:17
41
Хочу купити набір глиняного посуду, як у вас на картинці, і використовувати його кожен день.
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:19
42
Ответ дляДама_из_рекламы
Ой. Вид не очень
Відійдіть від зеркала
like 4 woman_facepalming 1 pouting_face 1
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:20
43
Ответ дляНе зви чайна
Якесь хрючево
Не від великого розуму так на їжу говорять
like 5 face_with_tears_of_joy 1
anonim_50
ЖивунаБагамах• вчера в 19:21
44
Ответ для12 галюцинаций
боты создают темы , чтобы привлечь внимание к Рождеству на новый лад.


Но не в курсе, что на свят вечер еще пост, и мясное нельзя.
Но внимание же привлечь надо.
Сели в лужу как обычно.
А що не так з Різдвом і новим ладом ?
like 3 woman_facepalming 1
anonim_128
автор Точу ляси • вчера в 19:22
45
Ответ дляНервогенератор
Так и скажите грибной соус
Я сама знаю як мені сказати, ок?
like 5
anonim_145
12 галюцинаций• вчера в 19:23
46
Ответ дляЖивунаБагамах
А що не так з Різдвом і новим ладом ?
вопрос к ботам. зачем надрываются на работе.
Они точно знают, что не так и почему им надо работать.
dislike 1
anonim_128
автор Точу ляси • вчера в 19:23
47
Ответ дляСиджу тихенько
Так
Дайте рецепт
anonim_128
автор Точу ляси • вчера в 19:23
48
Ответ дляКатастрофа
вкусно, наверное, у нас вареники со шкварками или просто лучком зажаренным, у нас степная часть Украины, грибов не так много
Вареники зі шкварками не подають на пісну вечерю
like 5
anonim_190
Нервогенератор• вчера в 19:24
49
Рецепт один, как бы не называли, и это соус...
dislike 5 like 4
anonim_63
Не зви чайна• вчера в 19:27
50
Ответ дляСиджу тихенько
Не від великого розуму так на їжу говорять
У каждого свое понятие о еде . Всего хорошего вам .
woman_facepalming 2
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:28
51
Ответ дляНервогенератор
Рецепт один, как бы не называли, и это соус...
Замачау
woman_facepalming 2 face_with_tears_of_joy 2
anonim_109
Сиджу тихенько• вчера в 19:29
52
Ответ дляНе зви чайна
У каждого свое понятие о еде . Всего хорошего вам .
Ваша їжа - це хрючево, не буду перечити.
face_with_tears_of_joy 2
anonim_76
Вишневий цвіт• вчера в 19:29
53
Ответ дляБабулька
А если не мука,а сливками залить?
Які слИвки?? На свят вечір християни роблять пісні страви.
anonim_144
Туся муся• вчера в 19:29
54
Ответ дляЧудовий каламбур
Черкаська та Кіровоградська обл. Готували бабусі завжди в піст.
Моя бабуся із Словаччини, але з 25-ти років жила на Донбасі, то завжди готувала цю страву. Для розмінування
(Розмішування, тобто ) борошна використовувала спеціальну палицю, витісану з новорічної ялинки (раз на рік після свят дід витісував ) - зі стовбуру і відгалужених гілочок
like 1
anonim_128
автор Точу ляси • вчера в 19:31
55
Ответ для12 галюцинаций
боты создают темы , чтобы привлечь внимание к Рождеству на новый лад.


Но не в курсе, что на свят вечер еще пост, и мясное нельзя.
Но внимание же привлечь надо.
Сели в лужу как обычно.
Шо ви несете, які боти і яке мʼясне
like 2
anonim_133
ЭмчЭндЭм• вчера в 19:33
56
Ответ для12 галюцинаций
боты создают темы , чтобы привлечь внимание к Рождеству на новый лад.


Но не в курсе, что на свят вечер еще пост, и мясное нельзя.
Но внимание же привлечь надо.
Сели в лужу как обычно.
А що саме страва, про яку запитала автор, має до м´ясних страв?)))
anonim_50
ЖивунаБагамах• вчера в 19:33
57
Ответ для12 галюцинаций
вопрос к ботам. зачем надрываются на работе.
Они точно знают, что не так и почему им надо работать.
Так я до вас звертаюся , а не до ботів .
anonim_46
жінка незаміжня• вчера в 19:40
58
Я просто взяла готову. У нас є замовлення на Різдво.
anonim_205
ЯспАкойнаЯ• вчера в 19:43
59
Ответ дляЧудовий каламбур
Та хоч сметаною.
Зазвичай мачанку роблять в піст та на пісний Святвечір.
Серйозно? Моя мама часто таке робить з шампіньойнів. З гречкою, картоплею, макаронами дуже смачно і без посту. Вона робить зі сметаною
anonim_148
Чудовий каламбур• вчера в 19:48
60
Ответ дляЯспАкойнаЯ
Серйозно? Моя мама часто таке робить з шампіньойнів. З гречкою, картоплею, макаронами дуже смачно і без посту. Вона робить зі сметаною
Незрозуміло сенс Вашого «серйозно»… роблять хоч цілий рік. Хто як хоче. Кому подобається більше з вершками чи сметаною, хто пісну. Я ж написала зазвичай готують в піст.
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff