долой_лама• 22 мая 2015
маринад для шашлыка верес
подскажите кто то в таком мариновал мясо на шашлыки или не стоит ,а то купила и что то не решаюсь замариновать
Яичница с беконом• 22 мая 2015
Буженину и курицу(для курицы покупала)-запекала в духовке.Буженина понравилась,курица не очень
Чупокабра• 22 мая 2015
Как-то купили, хотели шашлыки замариновать, кум как узнал, сказал не вздумайте, испортила мясо. Так и не попробовали.
Кривая спроса• 22 мая 2015
Ответ дляПоддакиваю иногДА
давно вже не маринуємо в соусах, просто сіль, перець, цибуля.
ы що смачно. якось подруга так пропонувала. Але я дуже люблю в оцеті.
Подкустовый выползень• 22 мая 2015
Ответ дляСметчица
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Хороший маринад на 1 кг м´яса:
- 3-4 кислих середніх яблука нарізати кубіками розміром з 1 грн (монетою)., можна трішки більші;
- 2-3 середніх цибулини, нарізати кольцами;
- 2-3 ст.лож. мінеральної води сильоногазованої;
-пів пачки майонезу жирного;
- сіль-перець до смаку;
- я люблю ще дати різаний базилік зелений.
Маринуємо на ніч, зранку смажимо. До маринаду можна дорізати ще зелень і їсти як салат, дуже смачно
, а можна в казанку підсмажити на залишку вугілля, також нямка!
Раджу спробувати хоч раз так замаринувати, і відчути смак!
- 3-4 кислих середніх яблука нарізати кубіками розміром з 1 грн (монетою)., можна трішки більші;
- 2-3 середніх цибулини, нарізати кольцами;
- 2-3 ст.лож. мінеральної води сильоногазованої;
-пів пачки майонезу жирного;
- сіль-перець до смаку;
- я люблю ще дати різаний базилік зелений.
Маринуємо на ніч, зранку смажимо. До маринаду можна дорізати ще зелень і їсти як салат, дуже смачно
, а можна в казанку підсмажити на залишку вугілля, також нямка! Раджу спробувати хоч раз так замаринувати, і відчути смак!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу