07 февраля 2017

Отзыв о Агросвіт Субстрат торфяний для фіалок

Чудовий субстрат за вигідну ціну/crash_point/5/crash_point/Я уже два роки займаюся розведенням фіалок — сенполій. Задля правильного догляду за ними, я перечитала дуже багато різних форумів, статей. І одного разу у пошуках субстрату натрапила на таку торгову марку як “Агросвіт”, які випускають цілу серію торфяних субстратів для різних рослин, в тому числі для азалій, орхідей, кактусів.

Субстрат являє собою пухкенький торф без грудочок і сторонніх домішок (без каменів, коренів та ін.) Для гарного росту кореневої системи фіалок якраз необхідна саме така текстура. Субстрат містить мінеральні добрива та мікроелементи, тому в перші 2 місяці після пересадки вазони удобрювати не можна і не потрібно - і так будуть рости як скажені :)

Користуючись цим субстратом вже рік, можу впевнено сказати, що це кращий з кращих субстратів, які я використовувала. Без праці (просто посадила і поливати раз в декілька днів) мої фіалочки мають рівні симетричні розетки, листочки зелені, соковиті і блискучі, а цвітіння - виключно шапкою і протягом тривалого часу.

Якщо ви захоплюєтеся вазонами або садівництвом, то раджу вам купити раз цей субстрат, і ви не пошкодуєте ні на секунду!

/crash_point/Гарантує інтенсивне зростання і цвітіння рослин, зручна упаковка і доступна ціна./crash_point/Не виявила.
ostrov83 07 февраля 2017
1
Здравствуйте!огромное спасибо за совет)можно в личку ссылку где продаётся?Спасибо.
автор Марта089 07 февраля 2017
2
Привіт!) Будь ласка! Субстрт можна купити я брала в Епіцентрі у відділі Сад, город))
ПузяКириленко 12 марта 2017
3
Большое спасибо, как раз хочу фиалки пересаживать
Тема закрыта

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!