Настасья Пицун• 13 марта 2018
Какие полезные блюда готовите?
Чтобы полезно, бысторо, вкусно и детям нравилось )))
без майонезов, магазинных соусов , минимум муки и сахара, не жареное и т.п
без майонезов, магазинных соусов , минимум муки и сахара, не жареное и т.п
Любви вам!• 13 марта 2018
Ого и полезно, и вкусно, и быстро.....ну на ум приходит только натертая сырая морковь + яблоко)
автор
Настасья Пицун
• 13 марта 2018
Ответ дляЛюбви вам!
Ого и полезно, и вкусно, и быстро.....ну на ум приходит только натертая сырая морковь + яблоко)
)))))
ну можно чуть дольше
ну можно чуть дольше
Нафаня Маня• 13 марта 2018
Я мяско запікаю в духовці і картоплю ,дуже смачно,салати з творогом і овочами,люблю сирник нашвидкоруч Сльози ангела
автор
Настасья Пицун
• 13 марта 2018
Ответ дляНафаня Маня
Я мяско запікаю в духовці і картоплю ,дуже смачно,салати з творогом і овочами,люблю сирник нашвидкоруч Сльози ангела
делитесь рецептами!
мясо отдельно печете? или вместе скартошкой?
какие специи добавляете?
что в салате кроме творога?
мясо отдельно печете? или вместе скартошкой?
какие специи добавляете?
что в салате кроме творога?
Нафаня Маня• 13 марта 2018
Ответ дляЛенивица-красавица
делитесь рецептами!
мясо отдельно печете? или вместе скартошкой?
какие специи добавляете?
что в салате кроме творога?
мясо отдельно печете? или вместе скартошкой?
какие специи добавляете?
что в салате кроме творога?
Мясо в фольге отдельно с хмели -сумели,паприкой,лаврушкой,соль -перец. Картошку четвертинками мамлом подсолнечнным сбризнуть,соль,перец,не накрывать,она с корочкой суреская получаеться
К творогу морковку соломкой,чесночка дольку или яйцо,огурец,перец болгарский
К творогу морковку соломкой,чесночка дольку или яйцо,огурец,перец болгарский
Нафаня Маня• 13 марта 2018
Сырник вот,самый любимый,на готовку 15 минут и печь 50 мин,но он того стоит
Нафаня Маня• 13 марта 2018
Тісто
2 склянки борошна
1/2 склянки цукру
2 жовтки
1 яйце
2 ложечки розпушувачу
1/2 пачки м’якого маргарину або масла
Сирна маса
1 кг нежирного сиру
1 склянка цукру
1/2 склянки олії
2 склянки молока
вершковий пудинг без цукру (35-40 g)
2 яйця
4 жовтки
Пінка
6 білків
1 склянка цукру
Приготування
Тісто
З усіх поданих в рецепті складників потрібно замісити тісто. Для цього я спочатку перетерла яйця, цукор і маргарин, а тоді додала борошно з розпушувачем. Маргарин перед додаванням до тіста я трохи підтопила. Замісіть і покладіть тісто на півгодини в поліетиленовий кульок і в холодильник.
Сирна маса
Сир на цей сирник беруть нежирний. Я брала польський у відерку, який уже перемелений і готовий до вживання. Якщо сир звичайний базарний, змеліть його двічі на м’ясорубці. Додайте решту складників і збийте міксером. Вийде доволі рідка сирна маса, але так має бути.
Пінка
Білки з щипкою солі добре збийте. Коли зіб’ються, поступово додавайте цукор. Краще білки збивати під час печення сирника, найкраще перед самим викладенням пінки на сирник.
Сирник
Кількість інгредієнтів розрахована на велику форму 25×36 см (або дві середні круглі форми). Викладіть дно форми пергаментом для випічки, а боки змажте маслом. Вниз викладіть охололе тісто, розрівняйте (я розкладала змоченими у воду руками). На тісто вилийте сирну масу і випікайте (без піни) близько 1 години при температурі 180 градусів. З піною ще додатково 10-15 хв.
Пінку на сирник викладайте в кінці випікання, коли сирна маса легко зарум’яниться. З пінкою випікайте не надто довго – вона має зробитися легко коричневою (бронзовою), але не надто темною, бо не буде роси :).
Після випічки відкрийте духовку і дайте пляцку охолонути прямо там десь близько півгодини. Тоді вийміть і охолодіть до кінця. Сирник тримайте в холодильнику.
2 склянки борошна
1/2 склянки цукру
2 жовтки
1 яйце
2 ложечки розпушувачу
1/2 пачки м’якого маргарину або масла
Сирна маса
1 кг нежирного сиру
1 склянка цукру
1/2 склянки олії
2 склянки молока
вершковий пудинг без цукру (35-40 g)
2 яйця
4 жовтки
Пінка
6 білків
1 склянка цукру
Приготування
Тісто
З усіх поданих в рецепті складників потрібно замісити тісто. Для цього я спочатку перетерла яйця, цукор і маргарин, а тоді додала борошно з розпушувачем. Маргарин перед додаванням до тіста я трохи підтопила. Замісіть і покладіть тісто на півгодини в поліетиленовий кульок і в холодильник.
Сирна маса
Сир на цей сирник беруть нежирний. Я брала польський у відерку, який уже перемелений і готовий до вживання. Якщо сир звичайний базарний, змеліть його двічі на м’ясорубці. Додайте решту складників і збийте міксером. Вийде доволі рідка сирна маса, але так має бути.
Пінка
Білки з щипкою солі добре збийте. Коли зіб’ються, поступово додавайте цукор. Краще білки збивати під час печення сирника, найкраще перед самим викладенням пінки на сирник.
Сирник
Кількість інгредієнтів розрахована на велику форму 25×36 см (або дві середні круглі форми). Викладіть дно форми пергаментом для випічки, а боки змажте маслом. Вниз викладіть охололе тісто, розрівняйте (я розкладала змоченими у воду руками). На тісто вилийте сирну масу і випікайте (без піни) близько 1 години при температурі 180 градусів. З піною ще додатково 10-15 хв.
Пінку на сирник викладайте в кінці випікання, коли сирна маса легко зарум’яниться. З пінкою випікайте не надто довго – вона має зробитися легко коричневою (бронзовою), але не надто темною, бо не буде роси :).
Після випічки відкрийте духовку і дайте пляцку охолонути прямо там десь близько півгодини. Тоді вийміть і охолодіть до кінця. Сирник тримайте в холодильнику.
автор
Настасья Пицун
• 13 марта 2018
Ответ дляСеменна Семеныч
куриный фарш с творогом и укропом и котлетки на пару
отлично, спасибо.
автор
Настасья Пицун
• 13 марта 2018
Ответ дляНафаня Маня
Мясо в фольге отдельно с хмели -сумели,паприкой,лаврушкой,соль -перец. Картошку четвертинками мамлом подсолнечнным сбризнуть,соль,перец,не накрывать,она с корочкой суреская получаеться
К творогу морковку соломкой,чесночка дольку или яйцо,огурец,перец болгарский
К творогу морковку соломкой,чесночка дольку или яйцо,огурец,перец болгарский
мясо кусаосками нарезаете или большими стейками?
Нафаня Маня• 13 марта 2018
Ответ дляЛенивица-красавица
мясо кусаосками нарезаете или большими стейками?
Куском вырезки или ошейка до 1 кг,можно на день замариновать,в духовке около часа
автор
Настасья Пицун
• 14 марта 2018
Ответ дляНафаня Маня
Куском вырезки или ошейка до 1 кг,можно на день замариновать,в духовке около часа
спасибо
автор
Настасья Пицун
• 14 марта 2018
Ответ дляСеменна Семеныч
куриный фарш с творогом и укропом и котлетки на пару
скажите, алук в фарш добавляете?
Заикальница• 14 марта 2018
Ответ дляЛенивица-красавица
скажите, алук в фарш добавляете?
нет, не добавляю. Сегодня я уже в бане, если что...
автор
Настасья Пицун
• 14 марта 2018
Ответ дляЗаикальница
нет, не добавляю. Сегодня я уже в бане, если что...
за что?
Заикальница• 14 марта 2018
Ответ дляЛенивица-красавица
за что?
Рубила правду матку везде, где только можно...
автор
Настасья Пицун
• 14 марта 2018
Ответ дляЗаикальница
Рубила правду матку везде, где только можно...
ясно. спасибо.. сейчас хочу приготовить котлеты по Вашему рецепту
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу