23 сентября 2018

Девочки из Киева, Оболонь! В ТЦ "Полярный" - пожар?

У популярному київському ТЦ сталася НП
В Інтернеті з´явилися відомості про те, що 23 вересня у ТЦ "Полярний" в Києві сталася НП, під час якої постраждали кілька людей. Така інформація з´явилася від видання Обозреватель.
Наприклад, Маргарита Дідик у своєму профілі на Фейсбуці розповіла, що з торгового центру на Оболоні був помітний дим, а потім туди попрямували пожежні машини і карети швидкої допомоги.
"Якийсь жах твориться. Дим, пожежники, лікарі. Вивозять людей на ношах живих і, по-моєму, двоє були накриті повністю. Крик стояв жахливий і на стоянці поруч щось диміло", - повідомила вона.
До того ж, в коментарях до посту вона зазначила, що вхід в ТРЦ виявився обгородженим стрічкою, а машини лікарів везли постраждалих в столичну клініку No8. Таку інформацію зуміла підтвердити і ще одна очевидиця події.
"Поїхала купа швидких, приблизно 15. Частина з них повернула до 8-ої лікарні", - розповіла жінка.
На офіційній сторінці ТЦ Полярний про те, що трапилося нічого не сказано, також в прес-службі Держнс в Києві нічого не говорять про те, що були якісь дзвінки з вказаного району.
https://znaj.ua/events/175489-dim-bagato-shvidkih-...
автор Телочка 23 сентября 2018
1
Или это фейк?
Бойцовская 23 сентября 2018
2
Это сериал снимали)))
автор Телочка 23 сентября 2018
3
Ну-ну... А то я уже за сердце хвататься начала....
Жена_КотораяСтена 23 сентября 2018
4
Мурашки по коже
автор Телочка 23 сентября 2018
5
https://politeka.net/news/incidents/738450-vynos-z... - действительно сериал, нашла уже. Ну у нас и любят новости преподносить - чуть инфаркт не заработала.(( Все, тему закрываю.)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!