Бибер-анонимер• 13 декабря 2021
Хлібниця, в якій не сохне хліб?
Була в нас металева з відкидною кришкою, але хліб у ній швидко сохнув.
Напевно, найщільніше закриваються хлібниці з ґумовою/силіконовою прокладкою на кришці? Але поки що в інтернеті таких не знайшла.
Хто має таку (або іншу, в якій не сохне хліб) - порадьте, будь ласка.
Напевно, найщільніше закриваються хлібниці з ґумовою/силіконовою прокладкою на кришці? Але поки що в інтернеті таких не знайшла.
Хто має таку (або іншу, в якій не сохне хліб) - порадьте, будь ласка.
автор
Бибер-анонимер
• 13 декабря 2021
Дякую, мене цікавить саме хлібниця.
В холодильнику пробувала зберігати, але це не вирішує проблему - головна ідея в тому, щоб не зберігати в пластиковому пакеті. А в холодильник все одно доводиться в пакеті класти, бо в полотняній торбинці якось не дуже гігієнічно, як на мене.
В холодильнику пробувала зберігати, але це не вирішує проблему - головна ідея в тому, щоб не зберігати в пластиковому пакеті. А в холодильник все одно доводиться в пакеті класти, бо в полотняній торбинці якось не дуже гігієнічно, як на мене.
Сарафанное радио• 13 декабря 2021
Ответ дляБибер-анонимер
Дякую, мене цікавить саме хлібниця.
В холодильнику пробувала зберігати, але це не вирішує проблему - головна ідея в тому, щоб не зберігати в пластиковому пакеті. А в холодильник все одно доводиться в пакеті класти, бо в полотняній торбинці якось не дуже гігієнічно, як на мене.
В холодильнику пробувала зберігати, але це не вирішує проблему - головна ідея в тому, щоб не зберігати в пластиковому пакеті. А в холодильник все одно доводиться в пакеті класти, бо в полотняній торбинці якось не дуже гігієнічно, як на мене.
можна в судочку зберігати в холодильнику замість пакета
автор
Бибер-анонимер
• 13 декабря 2021
Ответ дляСарафанное радио
можна в судочку зберігати в холодильнику замість пакета
Ну ок, я не хотіла починати тут холівар, але оскільки так багато прихильників тримати хліб у холодильнику... То насправді, попри популярний міф, хліб у холодильнику черствіє швидше.
Я печу свій власний хліб і не раз мала змогу в цьому переконатися, а ось і доказ:
Never keep your bread in the fridge. The starch molecules in bread recrystallize very quickly at cool temperatures, and causes the bread to stale much faster when refrigerated
Тому надалі велике прохання дописувати тільки тим, хто може ще порадити САМЕ хлібниці )))
Я печу свій власний хліб і не раз мала змогу в цьому переконатися, а ось і доказ:
Never keep your bread in the fridge. The starch molecules in bread recrystallize very quickly at cool temperatures, and causes the bread to stale much faster when refrigerated
Тому надалі велике прохання дописувати тільки тим, хто може ще порадити САМЕ хлібниці )))
автор
Бибер-анонимер
• 13 декабря 2021
Ответ дляМалявка-козявка
Смотрите деревянные
Дякую, але сам матеріал не принциповий - принципово, щоб кришка щільно закривалася. Таку й шукаю.
НЛОша• 13 декабря 2021
Ответ дляБибер-анонимер
Дякую, мене цікавить саме хлібниця.
В холодильнику пробувала зберігати, але це не вирішує проблему - головна ідея в тому, щоб не зберігати в пластиковому пакеті. А в холодильник все одно доводиться в пакеті класти, бо в полотняній торбинці якось не дуже гігієнічно, як на мене.
В холодильнику пробувала зберігати, але це не вирішує проблему - головна ідея в тому, щоб не зберігати в пластиковому пакеті. А в холодильник все одно доводиться в пакеті класти, бо в полотняній торбинці якось не дуже гігієнічно, як на мене.
хлебница должна дышать. в идеале это глиняный большой сосуд, не глазированный, с плотно прилегающей крышкой.
я такой присмотрела, но еще не пользовалась
деревянные хлебницы плесневеют, да и хлеб в них сохнет со скоростью звука.
п.с. я пока что в пакет и в холодильник по старинке
я такой присмотрела, но еще не пользовалась
деревянные хлебницы плесневеют, да и хлеб в них сохнет со скоростью звука.
п.с. я пока что в пакет и в холодильник по старинке
НЛОша• 13 декабря 2021
Ответ дляБибер-анонимер
Ну ок, я не хотіла починати тут холівар, але оскільки так багато прихильників тримати хліб у холодильнику... То насправді, попри популярний міф, хліб у холодильнику черствіє швидше.
Я печу свій власний хліб і не раз мала змогу в цьому переконатися, а ось і доказ:
Never keep your bread in the fridge. The starch molecules in bread recrystallize very quickly at cool temperatures, and causes the bread to stale much faster when refrigerated
Тому надалі велике прохання дописувати тільки тим, хто може ще порадити САМЕ хлібниці )))
Я печу свій власний хліб і не раз мала змогу в цьому переконатися, а ось і доказ:
Never keep your bread in the fridge. The starch molecules in bread recrystallize very quickly at cool temperatures, and causes the bread to stale much faster when refrigerated
Тому надалі велике прохання дописувати тільки тим, хто може ще порадити САМЕ хлібниці )))
Автор, расскажитеив двух словах о своих хлебах, плз.
я на закваске пекла, но результат был так себе... думаю проблема в руках-не умею вымешивать.
в чем или на чем печете? камень?
я на закваске пекла, но результат был так себе... думаю проблема в руках-не умею вымешивать.
в чем или на чем печете? камень?
автор
Бибер-анонимер
• 13 декабря 2021
Ответ дляНЛОша
Автор, расскажитеив двух словах о своих хлебах, плз.
я на закваске пекла, но результат был так себе... думаю проблема в руках-не умею вымешивать.
в чем или на чем печете? камень?
я на закваске пекла, но результат был так себе... думаю проблема в руках-не умею вымешивать.
в чем или на чем печете? камень?
Я в основному печу з інструкції до моєї хлібопічки, Панасонік, всі рецепти, які пробувала, виходили добре. Ну, і вимішує, відповідно, хлібопічка. Але часто замішую в ХП, а печу в духовці, без всякого каменя і виходить прекрасно, тому річ точно не в камені.
На заквасці я не печу, раз пробувала її зробити, не вийшло, а мені ліньки пробувати ще, мене на дріжджах більш, ніж влаштовує ) Думаю, вся проблема в заквасці, як на мене, це капризна штука ) А на дріжджах пробували пекти?
На заквасці я не печу, раз пробувала її зробити, не вийшло, а мені ліньки пробувати ще, мене на дріжджах більш, ніж влаштовує ) Думаю, вся проблема в заквасці, як на мене, це капризна штука ) А на дріжджах пробували пекти?
НЛОша• 16 декабря 2021
Ответ дляБибер-анонимер
Я в основному печу з інструкції до моєї хлібопічки, Панасонік, всі рецепти, які пробувала, виходили добре. Ну, і вимішує, відповідно, хлібопічка. Але часто замішую в ХП, а печу в духовці, без всякого каменя і виходить прекрасно, тому річ точно не в камені.
На заквасці я не печу, раз пробувала її зробити, не вийшло, а мені ліньки пробувати ще, мене на дріжджах більш, ніж влаштовує ) Думаю, вся проблема в заквасці, як на мене, це капризна штука ) А на дріжджах пробували пекти?
На заквасці я не печу, раз пробувала її зробити, не вийшло, а мені ліньки пробувати ще, мене на дріжджах більш, ніж влаштовує ) Думаю, вся проблема в заквасці, як на мене, це капризна штука ) А на дріжджах пробували пекти?
на дріжджах не цікаво-в магазині повно такого добра ;)
та й без хлібопічки вимісити то ще та роботка....
та й без хлібопічки вимісити то ще та роботка....
автор
Бибер-анонимер
• 17 декабря 2021
Ответ дляНЛОша
на дріжджах не цікаво-в магазині повно такого добра ;)
та й без хлібопічки вимісити то ще та роботка....
та й без хлібопічки вимісити то ще та роботка....
Я б не сказала, що повно. Більшість хлібів у магазині далеко не такі смачні, як мій; мають якісь незрозумілі інгредієнти (як мінімум, маргарин, а ми такого не вживаємо) і черствішають швидше, аніж домашній. Ну, і плюс запах щойно спеченого хліба вдома - це ммм... А на заквасці чи ні - це, як на мене, вже деталі )
Бажаю вам приборкати ту закваску ))
Бажаю вам приборкати ту закваску ))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу