sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Кухни мира
noavatar
eka0904• 05 апреля 2022

Полента, как вкусно приготовить?

Хозяюшки, помогите-подскажите, плз. Мне тут волонтеры подкинули, вот такую же как на фото поленту. Я так понимаю, что она уже готовая? Как вкусно её подать, а то просто кукурузная каша у нас не заходит, хотя кочаны молодой кукурузки нам саме то. Может соус какой-то или как?
показать весь текст
attached-photo
37 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
noavatar
автор eka0904 • 06 апреля 2022
31
Та в нас теж були, але я зара в селі в маминій хаті. Мами нажаль немає з 2020 року - ковід проклятий. І ми дуже рідко без неї приїздили сюди, лише на місяць літом. А зараз батьківська хата та мамина заморозка і закрутки дуже нас виручають. Спасибі тобі велике, моя красунечка
noavatar
ok1904• 06 апреля 2022
32
Ответ дляfrumoasa17
Вона робиться з кукурузняного борошна/крупи, аналог мамалиги.
Вірно, або баноша.
noavatar
ok1904• 06 апреля 2022
33
Ответ дляAnjavoloschykk
Тримайте мій рецепт)Всі просто в захваті.Свої звикли.а нові знайомі з Києва просто всі в захваті.
Це зветься Кулеша (Буковина/Гуцульщина), така страва була описана на пакетику кукур.крупи дрібного помолу для мамалиги , що я купувала у Чернівцях.
noavatar
ok1904• 06 апреля 2022
34
http://polentaladelizia.com/methods-and-quality/?l...

Полента подається як гаонір, мені смачно з смаженою рибою річковою або з грибною підливою.

У грузинів є мчаді, але не мій смак.
noavatar
frumoasa17• 06 апреля 2022
35
Ответ дляok1904
Вірно, або баноша.
Для мене, як для румунки за походженням, це все одно мамалига
noavatar
Anjavoloschykk• 06 апреля 2022
36
Ответ дляok1904
Це зветься Кулеша (Буковина/Гуцульщина), така страва була описана на пакетику кукур.крупи дрібного помолу для мамалиги , що я купувала у Чернівцях.
Так у мене вдома казали кулеша,а в цьому селі де я зараз живу-токана.
noavatar
автор eka0904 • 07 апреля 2022
37
Дівчата, звітую, нажаль без фото, бо я ще та майстриня. Спробувала 3 варіанта - смажена з твердим сиром, смажена із бринзою та із грибною підливою. Всі 3 варіанти, як на мій смак, смачні. З бринзою для мене трошки солонувата, з грибами сама смачна. Тільки в мене не було білих лише шампіньони, із білими думаю було б вообщє бомба-ракєта. Але в мене було закарпатьське копчене сало, теж його додала.
Отож мій висновок - треба було робити більше і можна додавати цю страву у свій раціон для різноманітності.
Усім дівчатам, які поділилися рецептом - величезне дякую!!!
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff