Хозяюшки, помогите-подскажите, плз. Мне тут волонтеры подкинули, вот такую же как на фото поленту. Я так понимаю, что она уже готовая? Как вкусно её подать, а то просто кукурузная каша у нас не заходит, хотя кочаны молодой кукурузки нам саме то. Может соус какой-то или как?
показать весь текст
Та в нас теж були, але я зара в селі в маминій хаті. Мами нажаль немає з 2020 року - ковід проклятий. І ми дуже рідко без неї приїздили сюди, лише на місяць літом. А зараз батьківська хата та мамина заморозка і закрутки дуже нас виручають. Спасибі тобі велике, моя красунечка
frumoasa17• 06 апреля 2022
Ответ дляok1904
Вірно, або баноша.
Для мене, як для румунки за походженням, це все одно мамалига
Anjavoloschykk• 06 апреля 2022
Ответ дляok1904
Це зветься Кулеша (Буковина/Гуцульщина), така страва була описана на пакетику кукур.крупи дрібного помолу для мамалиги , що я купувала у Чернівцях.
Так у мене вдома казали кулеша,а в цьому селі де я зараз живу-токана.
Дівчата, звітую, нажаль без фото, бо я ще та майстриня. Спробувала 3 варіанта - смажена з твердим сиром, смажена із бринзою та із грибною підливою. Всі 3 варіанти, як на мій смак, смачні. З бринзою для мене трошки солонувата, з грибами сама смачна. Тільки в мене не було білих лише шампіньони, із білими думаю було б вообщє бомба-ракєта. Але в мене було закарпатьське копчене сало, теж його додала.
Отож мій висновок - треба було робити більше і можна додавати цю страву у свій раціон для різноманітності.
Усім дівчатам, які поділилися рецептом - величезне дякую!!!
Отож мій висновок - треба було робити більше і можна додавати цю страву у свій раціон для різноманітності.
Усім дівчатам, які поділилися рецептом - величезне дякую!!!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу