кошкомышь• 24 июля 2022
Как часто делаете пиццу?)
Любите? Какие начинки самые ходовые у вас?
показать весь текст
Птица секретарь• 24 июля 2022
Ответ дляЗдрасьтенька
Смачного вам!!
Це ви на сніданок дітям і чоловіку готуєте??
Дуже, дуже АУТЕНТИЧНИЙ рецепт!
´
Так і не дешево зараз таке готувати!
Це ви на сніданок дітям і чоловіку готуєте??
Дуже, дуже АУТЕНТИЧНИЙ рецепт!
´
Так і не дешево зараз таке готувати!
вы в борщ кладете редис или огурцы?
ведь борщ в печи нужно готовить, не в кастрюле на индукционке.
ведь борщ в печи нужно готовить, не в кастрюле на индукционке.
Цыпка• 24 июля 2022
Ответ дляЗдрасьтенька
Іноді
На тісті холодної ферментації.
Дуже зручно, ввечері замісила, вранці випекла.
На тісті холодної ферментації.
Дуже зручно, ввечері замісила, вранці випекла.
саме замісила)
Здрасьтенька• 24 июля 2022
Ответ дляЦыпка
саме замісила)
Чудово виходить!
Тісто таке легке, і з дирками)
Тісто таке легке, і з дирками)
західний_діалект• 24 июля 2022
Ответ дляЗдрасьтенька
Чудово виходить!
Тісто таке легке, і з дирками)
Тісто таке легке, і з дирками)
А в мене найкраще виходить на саморобних рідких дріжджах (ферментація на хмелевому настої з додаванням інших інгридієнтів і т.д) тісто 18 годинної ферментації, в основному хліб печу, але іноді з того тіста піццу.
Ось сьогоднішній хліб,
Ось сьогоднішній хліб,
Фиктивная• 25 июля 2022
Почти каждую неделю.
Соус-моцарелла-шинка-кукуруза/грибы-помидор-пармезан
Соус-моцарелла-шинка-копченые колбаски-маринованные огурцы-помидор-пармезан
4 сыра; 4 сыра с грушей
Соус-моцарелла-шинка-кукуруза/грибы-помидор-пармезан
Соус-моцарелла-шинка-копченые колбаски-маринованные огурцы-помидор-пармезан
4 сыра; 4 сыра с грушей
Здрасьтенька• 25 июля 2022
Ответ длязахідний_діалект
А в мене найкраще виходить на саморобних рідких дріжджах (ферментація на хмелевому настої з додаванням інших інгридієнтів і т.д) тісто 18 годинної ферментації, в основному хліб печу, але іноді з того тіста піццу.
Ось сьогоднішній хліб,
Ось сьогоднішній хліб,
На початку війни я пекла хліб за таким ´лінивим´ рецептом
На ваших фото просто смакота!!

На ваших фото просто смакота!!

Здрасьтенька• 25 июля 2022
Ответ дляПтица секретарь
вы в борщ кладете редис или огурцы?
ведь борщ в печи нужно готовить, не в кастрюле на индукционке.
ведь борщ в печи нужно готовить, не в кастрюле на индукционке.
Ви така цікава дівчина)
Щось там розповідаєте про стандарти та аутентичні рецепти.
А коли починаєш з вами розмовляти про борошно, ферментацію і температуру випікання то починаєте про редис в борщ.
Ну якщо вам смачно....
Щось там розповідаєте про стандарти та аутентичні рецепти.
А коли починаєш з вами розмовляти про борошно, ферментацію і температуру випікання то починаєте про редис в борщ.
Ну якщо вам смачно....
Птица секретарь• 25 июля 2022
Ответ дляЗдрасьтенька
Ви така цікава дівчина)
Щось там розповідаєте про стандарти та аутентичні рецепти.
А коли починаєш з вами розмовляти про борошно, ферментацію і температуру випікання то починаєте про редис в борщ.
Ну якщо вам смачно....
Щось там розповідаєте про стандарти та аутентичні рецепти.
А коли починаєш з вами розмовляти про борошно, ферментацію і температуру випікання то починаєте про редис в борщ.
Ну якщо вам смачно....
як і майонез в піццу
чому ж ні
ви не кладете огірки до борщу?
чому ж ні
ви не кладете огірки до борщу?
західний_діалект• 25 июля 2022
Ответ дляЗдрасьтенька
На початку війни я пекла хліб за таким ´лінивим´ рецептом
На ваших фото просто смакота!!

На ваших фото просто смакота!!

Дякую, рецепт тіста для мене лінивий, але як розписати все, то наче так багато ньюансів.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу