sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Кухни мира
anonim_11
кошкомышь• 24 июля 2022

Как часто делаете пиццу?)

Любите? Какие начинки самые ходовые у вас?
показать весь текст
40 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_78
Птица секретарь• 24 июля 2022
31
Ответ дляЗдрасьтенька
Смачного вам!!
Це ви на сніданок дітям і чоловіку готуєте??
Дуже, дуже АУТЕНТИЧНИЙ рецепт!
´
Так і не дешево зараз таке готувати!
вы в борщ кладете редис или огурцы?
ведь борщ в печи нужно готовить, не в кастрюле на индукционке.
anonim_113
Цыпка• 24 июля 2022
32
Ответ дляЗдрасьтенька
Іноді
На тісті холодної ферментації.
Дуже зручно, ввечері замісила, вранці випекла.
саме замісила)
anonim_135
Здрасьтенька• 24 июля 2022
33
Ответ дляЦыпка
саме замісила)
Чудово виходить!
Тісто таке легке, і з дирками)
anonim_158
західний_діалект• 24 июля 2022
34
Ответ дляЗдрасьтенька
Чудово виходить!
Тісто таке легке, і з дирками)
А в мене найкраще виходить на саморобних рідких дріжджах (ферментація на хмелевому настої з додаванням інших інгридієнтів і т.д) тісто 18 годинної ферментації, в основному хліб печу, але іноді з того тіста піццу.
Ось сьогоднішній хліб,
attached-photo
attached-photo
attached-photo
anonim_191
Фиктивная• 25 июля 2022
35
Почти каждую неделю.
Соус-моцарелла-шинка-кукуруза/грибы-помидор-пармезан
Соус-моцарелла-шинка-копченые колбаски-маринованные огурцы-помидор-пармезан
4 сыра; 4 сыра с грушей
anonim_191
Фиктивная• 25 июля 2022
36
Как-то так
attached-photo
anonim_135
Здрасьтенька• 25 июля 2022
37
Ответ длязахідний_діалект
А в мене найкраще виходить на саморобних рідких дріжджах (ферментація на хмелевому настої з додаванням інших інгридієнтів і т.д) тісто 18 годинної ферментації, в основному хліб печу, але іноді з того тіста піццу.
Ось сьогоднішній хліб,
На початку війни я пекла хліб за таким ´лінивим´ рецептом
На ваших фото просто смакота!!
anonim_135
Здрасьтенька• 25 июля 2022
38
Ответ дляПтица секретарь
вы в борщ кладете редис или огурцы?
ведь борщ в печи нужно готовить, не в кастрюле на индукционке.
Ви така цікава дівчина)
Щось там розповідаєте про стандарти та аутентичні рецепти.
А коли починаєш з вами розмовляти про борошно, ферментацію і температуру випікання то починаєте про редис в борщ.
Ну якщо вам смачно....
anonim_78
Птица секретарь• 25 июля 2022
39
Ответ дляЗдрасьтенька
Ви така цікава дівчина)
Щось там розповідаєте про стандарти та аутентичні рецепти.
А коли починаєш з вами розмовляти про борошно, ферментацію і температуру випікання то починаєте про редис в борщ.
Ну якщо вам смачно....
як і майонез в піццу
чому ж ні
ви не кладете огірки до борщу?
anonim_158
західний_діалект• 25 июля 2022
40
Ответ дляЗдрасьтенька
На початку війни я пекла хліб за таким ´лінивим´ рецептом
На ваших фото просто смакота!!
Дякую, рецепт тіста для мене лінивий, але як розписати все, то наче так багато ньюансів.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff