sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
noavatar
Альсинка• 09 августа 2022

Півень, як приготувати

Дали мені півня, чи старий чи ні не знаю. Як краще приготуватм його? Думаю може в мультиварку на кілька годин тушити, але чи не буде просто варене м’ясо? Тоді, що додати. Чи порадьте, як краще.
22 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
ok1904• 09 августа 2022
1
Дивіться рецепт уха по царськи.
noavatar
автор Альсинка • 09 августа 2022
2
Ответ дляok1904
Дивіться рецепт уха по царськи.
Дякую. Можливо це і смачно. Чула, що готують рибу з м’ясом, але в моїй голові таке поєднання не вкладається(
heart 2
noavatar
Юлия Днепропертовск• 09 августа 2022
3
Типа жаркое. Обжарить немного, зажарку сделать и с картошкой тушить
noavatar
автор Альсинка • 09 августа 2022
4
Ответ дляЮлия Днепропертовск
Типа жаркое. Обжарить немного, зажарку сделать и с картошкой тушить
Зажарку окремо робити? І скільки приблизно тушити?
noavatar
Natalia505• 09 августа 2022
5
Краще холодець.
heart 4
noavatar
Юлия Днепропертовск• 09 августа 2022
6
Ответ дляАльсинка
Зажарку окремо робити? І скільки приблизно тушити?
Да. Сначала обжарить петуха, переложить его в кастрюлю. На этой же сковородке обжарить лук и морковку и добавить к мясу. Залить немного водой и тушить на тихом огне.
Вы пробуйте его ножом, думаю лколл часа и потом добавить картошку
heart 2
noavatar
Natalia505• 09 августа 2022
7
Якщо півень старий, то тушкувати його потрібно спочатку самостійно і тільки через години дві можна додавати овочі. Інакше вас може чекати розчарування, картопля перетвориться на пюре, м*ясо залишиться твердим.
heart 3
noavatar
semenkovahka• 09 августа 2022
8
Ответ дляАльсинка
Зажарку окремо робити? І скільки приблизно тушити?
Якщо він старий, то може статись так, що картопля вже розвариться, а м´ясо буде дубове.
Замаринуйте в спеціях на години 4. Обсмажте на сковороді на великому вогні до коричневої скоринки, складіть в гусятницю, залийте кип´ятком і тушіть в духовці до готовності. Якщо це домашній півень і старий, доведеться тушити не менше 3 годин. Якщо не старий - буде швидше.
noavatar
ok1904• 09 августа 2022
9
Ответ дляАльсинка
Дякую. Можливо це і смачно. Чула, що готують рибу з м’ясом, але в моїй голові таке поєднання не вкладається(
Так це ресторанна страва
noavatar
Natalia505• 09 августа 2022
10
Але з півнів найсмачніші холодці.
heart 4
noavatar
Юлия Днепропертовск• 09 августа 2022
11
Ответ дляsemenkovahka
Якщо він старий, то може статись так, що картопля вже розвариться, а м´ясо буде дубове.
Замаринуйте в спеціях на години 4. Обсмажте на сковороді на великому вогні до коричневої скоринки, складіть в гусятницю, залийте кип´ятком і тушіть в духовці до готовності. Якщо це домашній півень і старий, доведеться тушити не менше 3 годин. Якщо не старий - буде швидше.
Я из-за этого и написала, пробовать его. У меня обычно нормально было. Также готовила и с уткой
noavatar
ok1904• 09 августа 2022
12
Ответ дляЮлия Днепропертовск
Типа жаркое. Обжарить немного, зажарку сделать и с картошкой тушить
Краще дом півня проварити, бо може бути жорсткий, якщо лиш смажити, проварити, присмажити, чи запекти
noavatar
semenkovahka• 09 августа 2022
13
Ответ дляЮлия Днепропертовск
Я из-за этого и написала, пробовать его. У меня обычно нормально было. Также готовила и с уткой
Я написала свою відповідь раніше вашого першого коментаря)) потім ви вже пояснили автору що і як.
noavatar
автор Альсинка • 09 августа 2022
14
Ответ дляЮлия Днепропертовск
Да. Сначала обжарить петуха, переложить его в кастрюлю. На этой же сковородке обжарить лук и морковку и добавить к мясу. Залить немного водой и тушить на тихом огне.
Вы пробуйте его ножом, думаю лколл часа и потом добавить картошку
Дякую
heart 1
noavatar
автор Альсинка • 09 августа 2022
15
Дякую, пішла готувати
noavatar
oboeva• 09 августа 2022
16
Я бы его проварила до полуготовности,потом обжарила. А то там и так есть особо нечего,так ещё и жёсткий может быть .
heart 1
noavatar
Bagram• 09 августа 2022
17
Я завжди з півня холодець роблю. Або ріжу на шматки і в морозилку. Потім борщі на ньому готую. Всі інші страви з півня не подобаються.
Але це на мій смак.
noavatar
Аня_я• 09 августа 2022
18
а я бы не рисковала и только на бульон его. не люблю жесткое мясо
heart 1
noavatar
Ann1380• 09 августа 2022
19
Лучше всего холодец.
noavatar
MamaGalya• 09 августа 2022
20
Бульйон, а варене м’ясо перекрутити і налисники зробити. Бо в більшості випадків м’ясо буде жорстке. А перекручене як раз.
heart 1
noavatar
ShellyBelly• 09 августа 2022
21
Однозначно холодець
heart 1
noavatar
Алёна1974• 09 августа 2022
22
Холодець
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff