Дали мені півня, чи старий чи ні не знаю. Як краще приготуватм його? Думаю може в мультиварку на кілька годин тушити, але чи не буде просто варене м’ясо? Тоді, що додати. Чи порадьте, як краще.
Юлия Днепропертовск• 09 августа 2022
Типа жаркое. Обжарить немного, зажарку сделать и с картошкой тушить
Юлия Днепропертовск• 09 августа 2022
Ответ дляАльсинка
Зажарку окремо робити? І скільки приблизно тушити?
Да. Сначала обжарить петуха, переложить его в кастрюлю. На этой же сковородке обжарить лук и морковку и добавить к мясу. Залить немного водой и тушить на тихом огне.
Вы пробуйте его ножом, думаю лколл часа и потом добавить картошку
Вы пробуйте его ножом, думаю лколл часа и потом добавить картошку
2
Natalia505• 09 августа 2022
Якщо півень старий, то тушкувати його потрібно спочатку самостійно і тільки через години дві можна додавати овочі. Інакше вас може чекати розчарування, картопля перетвориться на пюре, м*ясо залишиться твердим.
3
semenkovahka• 09 августа 2022
Ответ дляАльсинка
Зажарку окремо робити? І скільки приблизно тушити?
Якщо він старий, то може статись так, що картопля вже розвариться, а м´ясо буде дубове.
Замаринуйте в спеціях на години 4. Обсмажте на сковороді на великому вогні до коричневої скоринки, складіть в гусятницю, залийте кип´ятком і тушіть в духовці до готовності. Якщо це домашній півень і старий, доведеться тушити не менше 3 годин. Якщо не старий - буде швидше.
Замаринуйте в спеціях на години 4. Обсмажте на сковороді на великому вогні до коричневої скоринки, складіть в гусятницю, залийте кип´ятком і тушіть в духовці до готовності. Якщо це домашній півень і старий, доведеться тушити не менше 3 годин. Якщо не старий - буде швидше.
Юлия Днепропертовск• 09 августа 2022
Ответ дляsemenkovahka
Якщо він старий, то може статись так, що картопля вже розвариться, а м´ясо буде дубове.
Замаринуйте в спеціях на години 4. Обсмажте на сковороді на великому вогні до коричневої скоринки, складіть в гусятницю, залийте кип´ятком і тушіть в духовці до готовності. Якщо це домашній півень і старий, доведеться тушити не менше 3 годин. Якщо не старий - буде швидше.
Замаринуйте в спеціях на години 4. Обсмажте на сковороді на великому вогні до коричневої скоринки, складіть в гусятницю, залийте кип´ятком і тушіть в духовці до готовності. Якщо це домашній півень і старий, доведеться тушити не менше 3 годин. Якщо не старий - буде швидше.
Я из-за этого и написала, пробовать его. У меня обычно нормально было. Также готовила и с уткой
semenkovahka• 09 августа 2022
Ответ дляЮлия Днепропертовск
Я из-за этого и написала, пробовать его. У меня обычно нормально было. Также готовила и с уткой
Я написала свою відповідь раніше вашого першого коментаря)) потім ви вже пояснили автору що і як.
Ответ дляЮлия Днепропертовск
Да. Сначала обжарить петуха, переложить его в кастрюлю. На этой же сковородке обжарить лук и морковку и добавить к мясу. Залить немного водой и тушить на тихом огне.
Вы пробуйте его ножом, думаю лколл часа и потом добавить картошку
Вы пробуйте его ножом, думаю лколл часа и потом добавить картошку
Дякую
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
