sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_207
Королева спама• 10 августа 2022

Дівчатка, здайте свій рецепт по лінивим голубцям.

В інтернеті маса рецептів, але хочеться , провірений, щоб смачні були.
Фарш в мене телячий+свин.
12 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_156
Наполеон Бонапарт• 10 августа 2022
1
мой любимій и проверенній рецепт:
anonim_9
СпайдерВумен• 10 августа 2022
2
Роблю в мультиварці. Смажу фарш, потім додаю спеції, цибулю і натерту моркву, трохи смажу, потім додаю капусту, воду і протушую (не люблю щоб капуста хрустіла) потім додаю рис, за бажанням можна додати томат.соус. і тушиться до готовності рису.
anonim_207
автор Королева спама • 10 августа 2022
3
Ответ дляСпайдерВумен
Роблю в мультиварці. Смажу фарш, потім додаю спеції, цибулю і натерту моркву, трохи смажу, потім додаю капусту, воду і протушую (не люблю щоб капуста хрустіла) потім додаю рис, за бажанням можна додати томат.соус. і тушиться до готовності рису.
ви потім відкриваєте мультиварку і додаєте рис?
anonim_207
автор Королева спама • 10 августа 2022
4
Ответ дляНаполеон Бонапарт
мой любимій и проверенній рецепт: https://www.youtube.com/watch?v=17SGRRY-YSI
дякую
noavatar
Mede• 10 августа 2022
5
Фарш як на звичайні голубці (м’ясо, рис, цибуля, морква) + пропущена через м’ясорубку або дрібно нашаткована капуста (зайвий сік вичавити) та яйце (щоб кульки краще тримали форму та не розвалилися). Роблю кульки розміром трохи більше за яйце, викладаю слоями в каструлю чи глибоку сковорідку та тушкую до готовності з зажаркою (цибуля, морква, томатна паста або кілька подрібнених свіжи помідорів)
heart 2
anonim_9
СпайдерВумен• 10 августа 2022
6
Ответ дляКоролева спама
ви потім відкриваєте мультиварку і додаєте рис?
У мене звичайна мультиварка не скороварка, її можна постійно відкривати на протязі готування. Чи я не так зрозуміла питання?
anonim_207
автор Королева спама • 10 августа 2022
7
Ответ дляСпайдерВумен
У мене звичайна мультиварка не скороварка, її можна постійно відкривати на протязі готування. Чи я не так зрозуміла питання?
так зрозуміли
а ви рис відварюєте трішки, чи сирий кидаєте?
і на стільки по часу ставити?
anonim_160
МошеЙница• 10 августа 2022
8
Ответ дляСпайдерВумен
Роблю в мультиварці. Смажу фарш, потім додаю спеції, цибулю і натерту моркву, трохи смажу, потім додаю капусту, воду і протушую (не люблю щоб капуста хрустіла) потім додаю рис, за бажанням можна додати томат.соус. і тушиться до готовності рису.
На якому режимі і ск по часу?
anonim_9
СпайдерВумен• 10 августа 2022
9
Ответ дляКоролева спама
так зрозуміли
а ви рис відварюєте трішки, чи сирий кидаєте?
і на стільки по часу ставити?
Та сирий, це ж ліниві голубці)) Тушкування хвилин 40-50 або година, дивлячись який об’єм.
heart 1
anonim_93
Заела_пластинка• 10 августа 2022
10
Аж слинки потекли))
anonim_175
Скелет дыни• 10 августа 2022
11
Я роблю як тефтелі, фарш+капуста на м´ясорубку +обсмажені цибуля та морква+рис/пшоно напівготові, тд. Зліпили, соус заливка як на звичайні голубці, з то атом, сметаною тд
anonim_175
Скелет дыни• 10 августа 2022
12
Ще іноді роблю в утятниці слоями, фарш з рисом, цибулею, потім шар нашинкованої капусты, так повторити декілька разів, заливка і в духовку
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff