Бойцовская• 11 августа 2022
Для вареної ковбаси перемелюють мʼясо з сухожиллями та суглобами?
Відчуваю хрящики, коли жую (( Читала, що такі мікрохрящики дуже пошкоджують кишечник, тому ковбаса шкідлива
показать весь текст
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляkoreshk9
Не вищого сорту, а саме склад треба читати, мене не люблять у нашому супермаркеті, я коли приходжу у відділ сосисок і ковбаси, вони знають, що треба діставати книгу зі складом продукції))) а ще сроки дивлюся завжди)
Щойно прочитала. Пишуть, що 100% мʼясо, і перелік: знежиловане, напівжирне свинини та філе курчат бройлера. Зі шкідливого тільки нітрит натрію (стабілізатор кольору)
Дуняша• 11 августа 2022
Ответ дляkoreshk9
Це ви просто нормальну не їли... У тій що по 80 грн за кг так, але треба читати склад
Звідки ви знаєте яку я їла і де я працюю?
М´ясо є у сиро-вялених ковбасах, московській. Ніяк не у вареній
М´ясо є у сиро-вялених ковбасах, московській. Ніяк не у вареній
ПодругаМужа• 11 августа 2022
Ответ дляkoreshk9
Це ви просто нормальну не їли... У тій що по 80 грн за кг так, але треба читати склад
Якщо м´ясо по 200-250, то ковбаса по 80 зразу ясно з чого)))
1
Ответ дляБойцовская
Щойно прочитала. Пишуть, що 100% мʼясо, і перелік: знежиловане, напівжирне свинини та філе курчат бройлера. Зі шкідливого тільки нітрит натрію (стабілізатор кольору)
А сфотографуйте, будь ласка. Значить виробник недобросовісний і м´ясо механічної обвалки, але він про це не вказав
Пишущаяся• 11 августа 2022
Автор фото состава дайте, я тоже как то ела, при разрезе прям как хрящики, ели съела её, ужасная.
Где тут 0?• 11 августа 2022
Вы можете читать что угодно, а мяса в варенке нет.Берется какая-то’мочалка’, замачивается в растворе ,она разбухает и из этого делают варенку/сосиски/сардельки.
Мясо есть только в копченых колбасах.Больше всего в ск мяса.Как-то так...
Мясо есть только в копченых колбасах.Больше всего в ск мяса.Как-то так...
1
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляkoreshk9
А сфотографуйте, будь ласка. Значить виробник недобросовісний і м´ясо механічної обвалки, але він про це не вказав
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляПишущаяся
Автор фото состава дайте, я тоже как то ела, при разрезе прям как хрящики, ели съела её, ужасная.
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляГде тут 0?
Вы можете читать что угодно, а мяса в варенке нет.Берется какая-то’мочалка’, замачивается в растворе ,она разбухает и из этого делают варенку/сосиски/сардельки.
Мясо есть только в копченых колбасах.Больше всего в ск мяса.Как-то так...
Мясо есть только в копченых колбасах.Больше всего в ск мяса.Как-то так...
Але в сирокопченій і сала більш ніж 50%
1
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляПодругаМужа
Якщо м´ясо по 200-250, то ковбаса по 80 зразу ясно з чого)))
Мда (( Моя ця 66 грн за 420 г)))
Где тут 0?• 11 августа 2022
Ответ дляБойцовская
Але в сирокопченій і сала більш ніж 50%
Когда это украинцев сало пугало
2
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляkoreshk9
Скоріше за все м´ясо механічної обвалки, а виробник не вказав про це.
А як ви це визначили?
Ответ дляБойцовская
А як ви це визначили?
Бо склад нормальний, але м´ясо механічного обвалювання це м´ясо що пройшло процес обвалювання у м´ясо-кістковому сепараторі. Сепаратори подрібнюють кістки разом з м´ясом, розділяючи потім на тверді і м´які складові. Такий фарш, вироби з нього не варто їсти, вони царапають стравохід
1
Светка-пипетка• 11 августа 2022
Ответ дляЛюбавишна
Хрящики в колбасе это как раз самое полезное из того, что в ней есть.
Кстати , мяса там нет совсем. Отходы мяса, эмульгаторы, стабилизаторы, загустители и краситель.
Кстати , мяса там нет совсем. Отходы мяса, эмульгаторы, стабилизаторы, загустители и краситель.
Ну все ж таки від сорту залежить
Светка-пипетка• 11 августа 2022
Ответ дляYellow berry
Ковбаса не тільки хрящиками шкідлива) Може м´яса запекти, і знаєте, що їсте і ситніше набагато.
Покажіть калькуляцію на варені ковбаси де згідно закладки 10 % м´яса?
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляkoreshk9
Бо склад нормальний, але м´ясо механічного обвалювання це м´ясо що пройшло процес обвалювання у м´ясо-кістковому сепараторі. Сепаратори подрібнюють кістки разом з м´ясом, розділяючи потім на тверді і м´які складові. Такий фарш, вироби з нього не варто їсти, вони царапають стравохід
Не тільки стравохід, а весь шлунок та кишечник (
1
Светка-пипетка• 11 августа 2022
Ответ дляПодругаМужа
Кості
Ніхто кості зі свини чи яловичини не меле, тому що пошкоджуються леза, Ви уявляєте ціну та ремонт кутера на виробництві?
2
Светка-пипетка• 11 августа 2022
Ответ дляПодругаМужа
Це утопія)))
Це Ваша суб´єктивна думка. Кожна продукція виготовляється згідно ДСТУ та ТУ, стандарти час від часу проводять контрольні закупівлі для проведення аналізу продукції, так як штрафи це їхня золота жилка. Ціна це здебільшого те, що говорить про якість, але потрібно враховувати термін придатності, склад та не вестись на бренди
Светка-пипетка• 11 августа 2022
Ответ дляkoreshk9
Не вищого сорту, а саме склад треба читати, мене не люблять у нашому супермаркеті, я коли приходжу у відділ сосисок і ковбаси, вони знають, що треба діставати книгу зі складом продукції))) а ще сроки дивлюся завжди)
І ще сама головна умова, якщо постачальники не беруть повернення та обміну, це означає що в продукцію не потрапляє переробка!!!!!
Светка-пипетка• 11 августа 2022
Ответ дляДуняша
Звідки ви знаєте яку я їла і де я працюю?
М´ясо є у сиро-вялених ковбасах, московській. Ніяк не у вареній
М´ясо є у сиро-вялених ковбасах, московській. Ніяк не у вареній
Кожна продукція має калькуляцію згідно ДСТУ чи здебільшого тепер ТУ, і згідно калькуляцій варено -копчені ковбасні вироби, сосики та серделі містять не менше 40-60% м´ясного фаршу різного сорту!!!!
2
Светка-пипетка• 11 августа 2022
Ответ дляБойцовская
Мда (( Моя ця 66 грн за 420 г)))
Ви самі відповіли на своє запитання!!!!
автор
Бойцовская
• 11 августа 2022
Ответ дляСветка-пипетка
Ви самі відповіли на своє запитання!!!!
Тобто там мʼясо механічної обвалки?
Дверной_Проем• 11 августа 2022
Да, и не только с сухожилиями и суставами, а еще идут глаза, члены, кожа (специально обрабатывают какой-то химией, чтоб шерсть снять), ну и черви тоже ту да же, если чуть полежала
Светка-пипетка• 11 августа 2022
Ответ дляБойцовская
Тобто там мʼясо механічної обвалки?
Тобто ціна говорить за якість 😏
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу