sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_188
Бойцовская• 11 августа 2022

Для вареної ковбаси перемелюють мʼясо з сухожиллями та суглобами?

Відчуваю хрящики, коли жую (( Читала, що такі мікрохрящики дуже пошкоджують кишечник, тому ковбаса шкідлива
показать весь текст
56 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_188
автор Бойцовская • 11 августа 2022
31
Ответ дляkoreshk9
Не вищого сорту, а саме склад треба читати, мене не люблять у нашому супермаркеті, я коли приходжу у відділ сосисок і ковбаси, вони знають, що треба діставати книгу зі складом продукції))) а ще сроки дивлюся завжди)
Щойно прочитала. Пишуть, що 100% мʼясо, і перелік: знежиловане, напівжирне свинини та філе курчат бройлера. Зі шкідливого тільки нітрит натрію (стабілізатор кольору)
anonim_56
Дуняша• 11 августа 2022
32
Ответ дляkoreshk9
Це ви просто нормальну не їли... У тій що по 80 грн за кг так, але треба читати склад
Звідки ви знаєте яку я їла і де я працюю?
М´ясо є у сиро-вялених ковбасах, московській. Ніяк не у вареній
noavatar
ЕжеМышь• 11 августа 2022
33
Ответ дляЛюбавишна
Ну хотя бы то,что это единственный натуральный продукт из всего.
Поддерживаю. Хрящик- это натуральный желатин. но мы, конечно, предпочитаем колаген за 100500 денег))))
heart 3
anonim_69
ПодругаМужа• 11 августа 2022
34
Ответ дляkoreshk9
Це ви просто нормальну не їли... У тій що по 80 грн за кг так, але треба читати склад
Якщо м´ясо по 200-250, то ковбаса по 80 зразу ясно з чого)))
heart 1
noavatar
koreshk9• 11 августа 2022
35
Ответ дляБойцовская
Щойно прочитала. Пишуть, що 100% мʼясо, і перелік: знежиловане, напівжирне свинини та філе курчат бройлера. Зі шкідливого тільки нітрит натрію (стабілізатор кольору)
А сфотографуйте, будь ласка. Значить виробник недобросовісний і м´ясо механічної обвалки, але він про це не вказав
anonim_119
Пишущаяся• 11 августа 2022
36
Автор фото состава дайте, я тоже как то ела, при разрезе прям как хрящики, ели съела её, ужасная.
anonim_84
Где тут 0?• 11 августа 2022
37
Вы можете читать что угодно, а мяса в варенке нет.Берется какая-то’мочалка’, замачивается в растворе ,она разбухает и из этого делают варенку/сосиски/сардельки.
Мясо есть только в копченых колбасах.Больше всего в ск мяса.Как-то так...
heart 1
anonim_188
автор Бойцовская • 11 августа 2022
38
Ответ дляkoreshk9
А сфотографуйте, будь ласка. Значить виробник недобросовісний і м´ясо механічної обвалки, але він про це не вказав
attached-photo
anonim_188
автор Бойцовская • 11 августа 2022
39
Ответ дляПишущаяся
Автор фото состава дайте, я тоже как то ела, при разрезе прям как хрящики, ели съела её, ужасная.
attached-photo
anonim_188
автор Бойцовская • 11 августа 2022
40
Ответ дляГде тут 0?
Вы можете читать что угодно, а мяса в варенке нет.Берется какая-то’мочалка’, замачивается в растворе ,она разбухает и из этого делают варенку/сосиски/сардельки.
Мясо есть только в копченых колбасах.Больше всего в ск мяса.Как-то так...
Але в сирокопченій і сала більш ніж 50%
heart 1
anonim_188
автор Бойцовская • 11 августа 2022
41
Ответ дляПодругаМужа
Якщо м´ясо по 200-250, то ковбаса по 80 зразу ясно з чого)))
Мда (( Моя ця 66 грн за 420 г)))
anonim_84
Где тут 0?• 11 августа 2022
42
Ответ дляБойцовская
Але в сирокопченій і сала більш ніж 50%
Когда это украинцев сало пугало
heart 2
noavatar
koreshk9• 11 августа 2022
43
Ответ дляБойцовская
фото
Скоріше за все м´ясо механічної обвалки, а виробник не вказав про це.
anonim_188
автор Бойцовская • 11 августа 2022
44
Ответ дляkoreshk9
Скоріше за все м´ясо механічної обвалки, а виробник не вказав про це.
А як ви це визначили?
noavatar
koreshk9• 11 августа 2022
45
Ответ дляБойцовская
А як ви це визначили?
Бо склад нормальний, але м´ясо механічного обвалювання це м´ясо що пройшло процес обвалювання у м´ясо-кістковому сепараторі. Сепаратори подрібнюють кістки разом з м´ясом, розділяючи потім на тверді і м´які складові. Такий фарш, вироби з нього не варто їсти, вони царапають стравохід
heart 1
anonim_98
Светка-пипетка• 11 августа 2022
46
Ответ дляЛюбавишна
Хрящики в колбасе это как раз самое полезное из того, что в ней есть.
Кстати , мяса там нет совсем. Отходы мяса, эмульгаторы, стабилизаторы, загустители и краситель.
Ну все ж таки від сорту залежить
anonim_98
Светка-пипетка• 11 августа 2022
47
Ответ дляYellow berry
Ковбаса не тільки хрящиками шкідлива) Може м´яса запекти, і знаєте, що їсте і ситніше набагато.
Покажіть калькуляцію на варені ковбаси де згідно закладки 10 % м´яса?
anonim_188
автор Бойцовская • 11 августа 2022
48
Ответ дляkoreshk9
Бо склад нормальний, але м´ясо механічного обвалювання це м´ясо що пройшло процес обвалювання у м´ясо-кістковому сепараторі. Сепаратори подрібнюють кістки разом з м´ясом, розділяючи потім на тверді і м´які складові. Такий фарш, вироби з нього не варто їсти, вони царапають стравохід
Не тільки стравохід, а весь шлунок та кишечник (
heart 1
anonim_98
Светка-пипетка• 11 августа 2022
49
Ответ дляПодругаМужа
Кості
Ніхто кості зі свини чи яловичини не меле, тому що пошкоджуються леза, Ви уявляєте ціну та ремонт кутера на виробництві?
heart 2
anonim_98
Светка-пипетка• 11 августа 2022
50
Ответ дляПодругаМужа
Це утопія)))
Це Ваша суб´єктивна думка. Кожна продукція виготовляється згідно ДСТУ та ТУ, стандарти час від часу проводять контрольні закупівлі для проведення аналізу продукції, так як штрафи це їхня золота жилка. Ціна це здебільшого те, що говорить про якість, але потрібно враховувати термін придатності, склад та не вестись на бренди
anonim_98
Светка-пипетка• 11 августа 2022
51
Ответ дляkoreshk9
Не вищого сорту, а саме склад треба читати, мене не люблять у нашому супермаркеті, я коли приходжу у відділ сосисок і ковбаси, вони знають, що треба діставати книгу зі складом продукції))) а ще сроки дивлюся завжди)
І ще сама головна умова, якщо постачальники не беруть повернення та обміну, це означає що в продукцію не потрапляє переробка!!!!!
anonim_98
Светка-пипетка• 11 августа 2022
52
Ответ дляДуняша
Звідки ви знаєте яку я їла і де я працюю?
М´ясо є у сиро-вялених ковбасах, московській. Ніяк не у вареній
Кожна продукція має калькуляцію згідно ДСТУ чи здебільшого тепер ТУ, і згідно калькуляцій варено -копчені ковбасні вироби, сосики та серделі містять не менше 40-60% м´ясного фаршу різного сорту!!!!
heart 2
anonim_98
Светка-пипетка• 11 августа 2022
53
Ответ дляБойцовская
Мда (( Моя ця 66 грн за 420 г)))
Ви самі відповіли на своє запитання!!!!
anonim_188
автор Бойцовская • 11 августа 2022
54
Ответ дляСветка-пипетка
Ви самі відповіли на своє запитання!!!!
Тобто там мʼясо механічної обвалки?
anonim_177
Дверной_Проем• 11 августа 2022
55
Да, и не только с сухожилиями и суставами, а еще идут глаза, члены, кожа (специально обрабатывают какой-то химией, чтоб шерсть снять), ну и черви тоже ту да же, если чуть полежала
anonim_98
Светка-пипетка• 11 августа 2022
56
Ответ дляБойцовская
Тобто там мʼясо механічної обвалки?
Тобто ціна говорить за якість 😏
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff