sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_211
ФруктЕщеТот• 01 октября 2022

Засмажечка з цибулі для вареничків, хто робить смачно, завітайте

Дівчатка, хто вміє, може хто в бабусі навчився - як смачно ту засмажечку зробити? Чи потрібно солі та цукру? Бо просто цибуля в олії то не те, щось там бракує в смаку. Я б з сальцем зробила, та немає зараз, цікавить саме в олії
14 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_67
ЛюбимаЯНЬ• 01 октября 2022
1
Дрібно порізати і довго карамелізувати на малюсінькому вогні,постійно помішуючи. Можна чуть солі і цукру
heart 3
anonim_49
КвартираЧья• 01 октября 2022
2
Ніколи нічого не клала, тільки жир або олія і багато цибулі. Головне щоб цибуля уся була пожарена (кармелізована), м´яка та рівномірно засмажена
heart 3
anonim_55
Аристократка-тунеядка• 01 октября 2022
3
Додаю кілька ложок домашньої сметани
heart 3
anonim_211
автор ФруктЕщеТот • 01 октября 2022
4
Ответ дляАристократка-тунеядка
Додаю кілька ложок домашньої сметани
в саму засмажку? на початку?
anonim_74
Платье Длинное бальное• 01 октября 2022
5
Сахар,тогда цвет красивее
anonim_211
автор ФруктЕщеТот • 01 октября 2022
6
дякую, дівчатка, пішла готувати)
anonim_122
Играюся• 01 октября 2022
7
Ответ дляАристократка-тунеядка
Додаю кілька ложок домашньої сметани
Плюсуюся, в мене мама теж сметану додає, наприкінці, коли цибуля добре обсмажилася.
heart 3
noavatar
Шанель79• 01 октября 2022
8
Куркума+специи (у меня для картошки) .Чуть того и другого в зажарку. Поверьте,аромат стоит ...
anonim_100
Баксы_сдам• 01 октября 2022
9
Я тільки на свіжому салі люблю.
anonim_111
Грибной_Дождик• 01 октября 2022
10
С шкварочками респект
anonim_67
Моська-слон• 01 октября 2022
11
Років 15 прийшло як померла бабуся ( діда сестра ) таких вареників як у неї, не готує навіть моя мама
Вареники з картоплею і ось ця зажарка із цибульки вона неймовірно запашна, у неї завжди стояли баночки, цей смак 🤪😛😜
І мама не знає як вона її готувала, я вдома намагалась томити на маленькому вони не то виходить
heart 1
anonim_148
Великий сатирик• 01 октября 2022
12
Я делаю в масле, стараюсь из белого круглого большого лука, если нет, то обычный беру. К концу жарки, пробую, если не повезло с луком и нет сладости, то бросаю крохотную щепотку сахара, пробую и так пока результат не удовлетворит) после того как сахар добавляю, обязательно дожариваю на маленьком огне, чтобы сахар хорошо соединился. Если лук дубовый, и мягким быстро не становится, то жарю, до слегка золотистого, добавляю воду, тушу до выпаривания.
heart 1
anonim_6
Ms. Android• 01 октября 2022
13
Ответ дляАристократка-тунеядка
Додаю кілька ложок домашньої сметани
Зачем это месиво
anonim_41
Отмотала своё• 01 октября 2022
14
Соль, перец.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff