Кундалини• 23 октября 2022
Печенье с трещинками
Поделитесь, пожалуйста, проверенными рецептами лимонного и шоколадного печенья с трещинками.А может кто-то знает как печь американское печенье, тоже не откажусь от рецепта)
Аленький носочек• 23 октября 2022
Ну що вони у багатьох рецептах вказують таку велику кількість цукру?
Жидкость для снятия глаз• 23 октября 2022
Ответ дляМюллерная
Воно просто шикарне. Ні,шикарнюче))))))реально,дуже раджу
Це раша-блогер?
Смыкалка• 23 октября 2022
Ответ дляМюллерная
Воно просто шикарне. Ні,шикарнюче))))))реально,дуже раджу
Рецептик можна? Я його їла, але рецепт загубила. Дуже подобається.
Мюллерная• 23 октября 2022
Ответ дляЖидкость для снятия глаз
Це раша-блогер?
Це наш український блогер
3
Мюллерная• 23 октября 2022
Ответ дляСмыкалка
Рецептик можна? Я його їла, але рецепт загубила. Дуже подобається.
Я ж там скріншот скинула, зайдіть в ютубі і знайдіть, будь ласка. Чи Вам сюди скопіювати?
Мюллерная• 23 октября 2022
Ответ дляКундалини
Мені не дуже подобається коли багато масла(
Воно не жирне абсолютно,хоч і масла багато. Швидше на смак схоже на трюфель (цукерку)
1
Смыкалка• 23 октября 2022
Ответ дляМюллерная
Я ж там скріншот скинула, зайдіть в ютубі і знайдіть, будь ласка. Чи Вам сюди скопіювати?
Дякую, гляну. Не звернула увагу, що скрін. Перед очами лише печиво, все інше затьмарилось😊
1
Мюллерная• 23 октября 2022
Ответ дляСмыкалка
Дякую, гляну. Не звернула увагу, що скрін. Перед очами лише печиво, все інше затьмарилось😊
Буває) На здоров´я!
1
Hanna-Hanna• 23 октября 2022
Останньього разу пекла за цим рецептом. Сухі інгредієнти змішуєте, розтираєте з вершковим маслом, потім туди два яйця і перемішуєте. На 40 хвилин в холодильник і потім формувати кульки та пекти. Дуже рекомендую спробувати додати апельсинову цедру терту до тіста, смакує чарівно!
1
автор
Кундалини
• 23 октября 2022
Ответ дляHanna-Hanna
Останньього разу пекла за цим рецептом. Сухі інгредієнти змішуєте, розтираєте з вершковим маслом, потім туди два яйця і перемішуєте. На 40 хвилин в холодильник і потім формувати кульки та пекти. Дуже рекомендую спробувати додати апельсинову цедру терту до тіста, смакує чарівно!
А якщо апельсинову есенцію, чи то не те?
Hanna-Hanna• 23 октября 2022
Ответ дляКундалини
А якщо апельсинову есенцію, чи то не те?
Точно не підкажу, бо сама готувала тільки з цедрою, але, думаю, що і з есенцією буде дуже смачно! Вона ж також дасть аромат свій
1
Мюллерная• 24 октября 2022
Ответ дляhrystia
Дякую) Якраз шукала рецепт. Сьогодні спробую спекти.
Тільки не перетримайте в духовці. Воно не повинно стати твердим в духовці,а навпаки м´яке,ніби живе. Зате потім коли вихолоне,то стабілізується і буде яким треба. І раджу робити трохи більшим аніж вона робить( вона там вказує розмір як волоський горіх,смачніше коли вдвічі більше)
Вдалого приготування!
Вдалого приготування!
Ответ дляМюллерная
Тільки не перетримайте в духовці. Воно не повинно стати твердим в духовці,а навпаки м´яке,ніби живе. Зате потім коли вихолоне,то стабілізується і буде яким треба. І раджу робити трохи більшим аніж вона робить( вона там вказує розмір як волоський горіх,смачніше коли вдвічі більше)
Вдалого приготування!
Вдалого приготування!
Дякую) 15 хв буде достатньо? В мене газова духовка.
Мюллерная• 24 октября 2022
Ответ дляhrystia
Дякую) 15 хв буде достатньо? В мене газова духовка.
Ви там звісно дивіться по своїй духовці,це все ж таки індивідуально. І від розміру залежить. Думаю, достатньо,в мене буває і 20 хв,але я роблю більшими. Теж газова духовка
автор
Кундалини
• 24 октября 2022
Ответ дляМюллерная
Ви там звісно дивіться по своїй духовці,це все ж таки індивідуально. І від розміру залежить. Думаю, достатньо,в мене буває і 20 хв,але я роблю більшими. Теж газова духовка
А як порадите, одразу подвійну порцію робити, їх же мало виходить?
Мюллерная• 24 октября 2022
Ответ дляКундалини
А як порадите, одразу подвійну порцію робити, їх же мало виходить?
Так,роблю завжди подвійну порцію, там з однієї немає що їсти,особливо якщо робити трохи більшими
1
автор
Кундалини
• 24 октября 2022
Ответ дляhrystia
Зробила подвійну порцію. Смакота. Правильно ви сказали:головне, не перетримати)
Ну вы шустрик👍
Мюллерная• 24 октября 2022
Ответ дляhrystia
Зробила подвійну порцію. Смакота. Правильно ви сказали:головне, не перетримати)
Я дуже рада,що сподобалось))) як каже моя мама:’і печивом назвати язик не повертається’))) для мене це реально десерт))сама справжня цукерка) якщо ще і какао хороше обрати,то взагалі)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу