sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Овощи, фрукты, ягоды
anonim_128
РокерША• 31 октября 2022

Поквасила яблоки

Стоят неделю. Сижу возле них, воняют бражкой, это так и надо или они забросили и их пора выкинуть?
7 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_92
Телочка• 31 октября 2022
1
у моченых яблок тот еще запашок... вы никогда не проходили мимо бочки с мочеными яблоками на рынке?
anonim_128
автор РокерША • 31 октября 2022
2
Ответ дляТелочка
у моченых яблок тот еще запашок... вы никогда не проходили мимо бочки с мочеными яблоками на рынке?
Проходила, вроде норм
noavatar
AnnLipa123• 31 октября 2022
3
У нас чоловік робить квашені . То сморід на весь підвал. Але смачно ж . Тому і терпимо аромати. Запах бродіння це нормально
noavatar
ГоспожаБеладонна• 31 октября 2022
4
Поделитесь рецептом, пожалуйста
Хочу заквасить , в первый раз
noavatar
AnnLipa123• 31 октября 2022
5
Ответ дляГоспожаБеладонна
Поделитесь рецептом, пожалуйста
Хочу заквасить , в первый раз
Нагадайте ввечері- бо чоловік на роботі , а я рецепт не знаю)
noavatar
AnnLipa123• 31 октября 2022
6
Ответ дляГоспожаБеладонна
Поделитесь рецептом, пожалуйста
Хочу заквасить , в первый раз
Рецепту як такого в нього немає. Робить з капустою та морквою. Але моркви трішки зовсім . На кг яблук бере десь півкіло капусти і настругує тонко. Півморквини тонко на тертушці. Змішує з капустою. Перетирає капусту з сіллю та цукром. Знову ж таки- все на око- але приблизно 30-40 грамів солі на 60 грамів цукру. Він складає в діжки пластикові з пакетами все- на дно капуста, потім шар яблук, потім щільно капуста. І так до заповннння. Закриває пакетом, ставить гніт і закручує кришку бочки. Але кожні 3-4 дні поки тепло ходить та перевіряє і спускає газ потрошки з діжки. За місяць яблучка готові. У нас стоять у підвалі, тому довше. Якщо і теплому приміщенні, то швидше
Ну і соль не йодована , бо хрусткими не будуть .
В цьому році зробив 40 кг яблук. Це і на батьків наших, і на нас
noavatar
ГоспожаБеладонна• 01 ноября 2022
7
Ответ дляAnnLipa123
Рецепту як такого в нього немає. Робить з капустою та морквою. Але моркви трішки зовсім . На кг яблук бере десь півкіло капусти і настругує тонко. Півморквини тонко на тертушці. Змішує з капустою. Перетирає капусту з сіллю та цукром. Знову ж таки- все на око- але приблизно 30-40 грамів солі на 60 грамів цукру. Він складає в діжки пластикові з пакетами все- на дно капуста, потім шар яблук, потім щільно капуста. І так до заповннння. Закриває пакетом, ставить гніт і закручує кришку бочки. Але кожні 3-4 дні поки тепло ходить та перевіряє і спускає газ потрошки з діжки. За місяць яблучка готові. У нас стоять у підвалі, тому довше. Якщо і теплому приміщенні, то швидше
Ну і соль не йодована , бо хрусткими не будуть .
В цьому році зробив 40 кг яблук. Це і на батьків наших, і на нас
Большое спасибо
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff