РокерША• 31 октября 2022
Поквасила яблоки
Стоят неделю. Сижу возле них, воняют бражкой, это так и надо или они забросили и их пора выкинуть?
Телочка• 31 октября 2022
у моченых яблок тот еще запашок... вы никогда не проходили мимо бочки с мочеными яблоками на рынке?
автор
РокерША
• 31 октября 2022
Ответ дляТелочка
у моченых яблок тот еще запашок... вы никогда не проходили мимо бочки с мочеными яблоками на рынке?
Проходила, вроде норм
AnnLipa123• 31 октября 2022
У нас чоловік робить квашені . То сморід на весь підвал. Але смачно ж . Тому і терпимо аромати. Запах бродіння це нормально
AnnLipa123• 31 октября 2022
Ответ дляГоспожаБеладонна
Поделитесь рецептом, пожалуйста
Хочу заквасить , в первый раз
Хочу заквасить , в первый раз
Нагадайте ввечері- бо чоловік на роботі , а я рецепт не знаю)
AnnLipa123• 31 октября 2022
Ответ дляГоспожаБеладонна
Поделитесь рецептом, пожалуйста
Хочу заквасить , в первый раз
Хочу заквасить , в первый раз
Рецепту як такого в нього немає. Робить з капустою та морквою. Але моркви трішки зовсім . На кг яблук бере десь півкіло капусти і настругує тонко. Півморквини тонко на тертушці. Змішує з капустою. Перетирає капусту з сіллю та цукром. Знову ж таки- все на око- але приблизно 30-40 грамів солі на 60 грамів цукру. Він складає в діжки пластикові з пакетами все- на дно капуста, потім шар яблук, потім щільно капуста. І так до заповннння. Закриває пакетом, ставить гніт і закручує кришку бочки. Але кожні 3-4 дні поки тепло ходить та перевіряє і спускає газ потрошки з діжки. За місяць яблучка готові. У нас стоять у підвалі, тому довше. Якщо і теплому приміщенні, то швидше
Ну і соль не йодована , бо хрусткими не будуть .
В цьому році зробив 40 кг яблук. Це і на батьків наших, і на нас
Ну і соль не йодована , бо хрусткими не будуть .
В цьому році зробив 40 кг яблук. Це і на батьків наших, і на нас
ГоспожаБеладонна• 01 ноября 2022
Ответ дляAnnLipa123
Рецепту як такого в нього немає. Робить з капустою та морквою. Але моркви трішки зовсім . На кг яблук бере десь півкіло капусти і настругує тонко. Півморквини тонко на тертушці. Змішує з капустою. Перетирає капусту з сіллю та цукром. Знову ж таки- все на око- але приблизно 30-40 грамів солі на 60 грамів цукру. Він складає в діжки пластикові з пакетами все- на дно капуста, потім шар яблук, потім щільно капуста. І так до заповннння. Закриває пакетом, ставить гніт і закручує кришку бочки. Але кожні 3-4 дні поки тепло ходить та перевіряє і спускає газ потрошки з діжки. За місяць яблучка готові. У нас стоять у підвалі, тому довше. Якщо і теплому приміщенні, то швидше
Ну і соль не йодована , бо хрусткими не будуть .
В цьому році зробив 40 кг яблук. Це і на батьків наших, і на нас
Ну і соль не йодована , бо хрусткими не будуть .
В цьому році зробив 40 кг яблук. Це і на батьків наших, і на нас
Большое спасибо



Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу