Лівий Локіть• сегодня в 11:18
що готуєте з овочів смачного та взагалі які овочі?
розписали дієту.а там овочі овочі.. а я з овочів тільки влітку помідори огірки люблю.
купила заморожене соте, стушкувала. наче норм. морську капусту ще купувала. а ще що? квашену капусту не можу істи, соління якісь теж бо проблеми з шкт.. а, ще броколі варила та запікала. що ще? підкиньте ідей, будь ласка?
купила заморожене соте, стушкувала. наче норм. морську капусту ще купувала. а ще що? квашену капусту не можу істи, соління якісь теж бо проблеми з шкт.. а, ще броколі варила та запікала. що ще? підкиньте ідей, будь ласка?
автор
Лівий Локіть
• сегодня в 11:22
Ответ дляМerida
Суп-пюре из тыквы. Туда все овощи, какие хотите.
Картошка в любом виде, рагу, спаржа в разных блюдах
Картошка в любом виде, рагу, спаржа в разных блюдах
картошка то не підходить)) а рагу з чого?кабачки баклажани погані зараз
1
Айпишница• сегодня в 11:24
В мене завжди є морква по корейськи, квашена капуста.
Часто ферментую овочі - цвітну капусту, моркву, буряк.
Вінегрет.
Цвітна капуста в клярі.
Різотто з цвітної капусти.
Гратени з овочів.
Рататуй.
Соте всякі.
Тушкована капуста.
Часто ферментую овочі - цвітну капусту, моркву, буряк.
Вінегрет.
Цвітна капуста в клярі.
Різотто з цвітної капусти.
Гратени з овочів.
Рататуй.
Соте всякі.
Тушкована капуста.
3
МамОмужа• сегодня в 11:24
Я недавно готувала: відварену цвітну капусту суцвіттями виклала у катсрулю з фаршем і дрібно порізаною цибулею, залила вершками, засмачила спеціями і протушкувала в духовці під кришкою. досить смачно.
Аноним НаВсеГда• сегодня в 11:25
Ответ дляЛівий Локіть
картошка то не підходить)) а рагу з чого?кабачки баклажани погані зараз
Кабачки дуже смачні, перець капія запікаю, взагалі бомба. Вінегрет зробила з куркою, щоб зразу все в комплексі. Томати коктейльні шикарні, солодкі. Курка, тушкована з броколі. Салат з помідорів і огірків з грецьким йогуртом і філе взагалі не набридає
Магиня• сегодня в 11:26
Ответ дляЛівий Локіть
картошка то не підходить)) а рагу з чого?кабачки баклажани погані зараз
Вам сейчас всё плохое будет, просто отговорки чтобы и дальше не есть.
1
Аноним НаВсеГда• сегодня в 11:26
Ответ дляМагиня
Квашеная капуста это как раз для проблемного жкт очень даже полезно.
Якраз щоб пучило більше
4
автор
Лівий Локіть
• сегодня в 11:29
Ответ дляМагиня
Квашеная капуста это как раз для проблемного жкт очень даже полезно.
так, але мені погано від неї( бо синдром подразненого кишечника. одразу болі починаються
Аноним НаВсеГда• сегодня в 11:29
Ответ дляМerida
Там клетчатка и пробиотики. Начать с малого и посмотреть. Не всех она пучит
Вона дуже корисна, прям занадто, але нажаль. Подруга їсти не може, я теж перестала їсти. Хоче маринована норм, а квашена ні. Тому багатьом вона не підходить на жаль
автор
Лівий Локіть
• сегодня в 11:30
Ответ дляМагиня
Вам сейчас всё плохое будет, просто отговорки чтобы и дальше не есть.
може))
Ответ дляАноним НаВсеГда
Вона дуже корисна, прям занадто, але нажаль. Подруга їсти не може, я теж перестала їсти. Хоче маринована норм, а квашена ні. Тому багатьом вона не підходить на жаль
Я и пишу - не всем и не при всех заболеваниях. Капусту нужно есть только ферментироованную. Где капуста и соль. И больше ничего
3
Мамаша в бигудях• сегодня в 11:33
Гарбуз можна запікати або тушити, морква в духовці з розмарином смачна, буряк запечений в салат з часником або сиром, тушкована капуста
Мамаша в бигудях• сегодня в 11:41
Ответ дляАйпишница
В мене завжди є морква по корейськи, квашена капуста.
Часто ферментую овочі - цвітну капусту, моркву, буряк.
Вінегрет.
Цвітна капуста в клярі.
Різотто з цвітної капусти.
Гратени з овочів.
Рататуй.
Соте всякі.
Тушкована капуста.
Часто ферментую овочі - цвітну капусту, моркву, буряк.
Вінегрет.
Цвітна капуста в клярі.
Різотто з цвітної капусти.
Гратени з овочів.
Рататуй.
Соте всякі.
Тушкована капуста.
А як ви робите фермонтовані овочі?
Айпишница• сегодня в 12:24
Ответ дляМамаша в бигудях
А як ви робите фермонтовані овочі?
Елементарно)
На літр води 20 гр солі (ст.ложка з невеликою гіркою). Воду закип´ятити, насипати сіль, залишити остужатись.
Овочі (які хочете) ріжете шматочками, щоб було зручно їсти, складаєте в чисту банку, трохи притискаєте та ущільнюєте, заливаєте прохолодним розсолом, прикриваєте кришкою, залишаєте при кімнатній температурі хоча б на пару днів.
Смачно цвітна капуста з яблуками, цвітна капуста з болгарським перцем, буряк з яблуками, білокачанна капуста з яблуками та болгарським перцем.
Дуже смачний ферментований шалот, хрусткий і нема цибулевого присмаку, але до нього треба спеції класти.
На літр води 20 гр солі (ст.ложка з невеликою гіркою). Воду закип´ятити, насипати сіль, залишити остужатись.
Овочі (які хочете) ріжете шматочками, щоб було зручно їсти, складаєте в чисту банку, трохи притискаєте та ущільнюєте, заливаєте прохолодним розсолом, прикриваєте кришкою, залишаєте при кімнатній температурі хоча б на пару днів.
Смачно цвітна капуста з яблуками, цвітна капуста з болгарським перцем, буряк з яблуками, білокачанна капуста з яблуками та болгарським перцем.
Дуже смачний ферментований шалот, хрусткий і нема цибулевого присмаку, але до нього треба спеції класти.
1
Чорнобаївка• сегодня в 12:32
Ответ дляЛівий Локіть
картошка то не підходить)) а рагу з чого?кабачки баклажани погані зараз
Капуста, морква, цибуля.
Гопница-Советчица• сегодня в 12:39
Я моркву тушковану часто роблю (бо моркви багато вродило).
3/4частина моркви і 1/4 пастернака нарізати соломкою, трохи підсмажити на олії, скласти в кастрюлю для тушкуваня. Додати спеції ( які вам автор можна за смаком).
Далі тушкувати десь приблизни 40хв ( до готовності) . Якщо вам можна, то замість води ( щоб при тушкувані не прилипла) додати томату чи томатної пасти розведеної водою.
3/4частина моркви і 1/4 пастернака нарізати соломкою, трохи підсмажити на олії, скласти в кастрюлю для тушкуваня. Додати спеції ( які вам автор можна за смаком).
Далі тушкувати десь приблизни 40хв ( до готовності) . Якщо вам можна, то замість води ( щоб при тушкувані не прилипла) додати томату чи томатної пасти розведеної водою.
1
Мамаша в бигудях• сегодня в 13:46
Ответ дляАйпишница
Елементарно)
На літр води 20 гр солі (ст.ложка з невеликою гіркою). Воду закип´ятити, насипати сіль, залишити остужатись.
Овочі (які хочете) ріжете шматочками, щоб було зручно їсти, складаєте в чисту банку, трохи притискаєте та ущільнюєте, заливаєте прохолодним розсолом, прикриваєте кришкою, залишаєте при кімнатній температурі хоча б на пару днів.
Смачно цвітна капуста з яблуками, цвітна капуста з болгарським перцем, буряк з яблуками, білокачанна капуста з яблуками та болгарським перцем.
Дуже смачний ферментований шалот, хрусткий і нема цибулевого присмаку, але до нього треба спеції класти.
На літр води 20 гр солі (ст.ложка з невеликою гіркою). Воду закип´ятити, насипати сіль, залишити остужатись.
Овочі (які хочете) ріжете шматочками, щоб було зручно їсти, складаєте в чисту банку, трохи притискаєте та ущільнюєте, заливаєте прохолодним розсолом, прикриваєте кришкою, залишаєте при кімнатній температурі хоча б на пару днів.
Смачно цвітна капуста з яблуками, цвітна капуста з болгарським перцем, буряк з яблуками, білокачанна капуста з яблуками та болгарським перцем.
Дуже смачний ферментований шалот, хрусткий і нема цибулевого присмаку, але до нього треба спеції класти.
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
