sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Овощи, фрукты, ягоды
anonim_121
Лівий Локіть• сегодня в 11:18

що готуєте з овочів смачного та взагалі які овочі?

розписали дієту.а там овочі овочі.. а я з овочів тільки влітку помідори огірки люблю.
купила заморожене соте, стушкувала. наче норм. морську капусту ще купувала. а ще що? квашену капусту не можу істи, соління якісь теж бо проблеми з шкт.. а, ще броколі варила та запікала. що ще? підкиньте ідей, будь ласка?
23 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
noavatar
Мerida• сегодня в 11:21
1
Суп-пюре из тыквы. Туда все овощи, какие хотите.
Картошка в любом виде, рагу, спаржа в разных блюдах
like 2
anonim_121
автор Лівий Локіть • сегодня в 11:22
2
Ответ дляМerida
Суп-пюре из тыквы. Туда все овощи, какие хотите.
Картошка в любом виде, рагу, спаржа в разных блюдах
картошка то не підходить)) а рагу з чого?кабачки баклажани погані зараз
woman_facepalming 1
anonim_45
Айпишница• сегодня в 11:24
3
В мене завжди є морква по корейськи, квашена капуста.
Часто ферментую овочі - цвітну капусту, моркву, буряк.
Вінегрет.
Цвітна капуста в клярі.
Різотто з цвітної капусти.
Гратени з овочів.
Рататуй.
Соте всякі.
Тушкована капуста.
like 3
anonim_63
МамОмужа• сегодня в 11:24
4
Я недавно готувала: відварену цвітну капусту суцвіттями виклала у катсрулю з фаршем і дрібно порізаною цибулею, залила вершками, засмачила спеціями і протушкувала в духовці під кришкою. досить смачно.
anonim_15
Магиня• сегодня в 11:24
5
Квашеная капуста это как раз для проблемного жкт очень даже полезно.
heart 2 dislike 2
anonim_217
Аноним НаВсеГда• сегодня в 11:25
6
Ответ дляЛівий Локіть
картошка то не підходить)) а рагу з чого?кабачки баклажани погані зараз
Кабачки дуже смачні, перець капія запікаю, взагалі бомба. Вінегрет зробила з куркою, щоб зразу все в комплексі. Томати коктейльні шикарні, солодкі. Курка, тушкована з броколі. Салат з помідорів і огірків з грецьким йогуртом і філе взагалі не набридає
anonim_15
Магиня• сегодня в 11:26
7
Ответ дляЛівий Локіть
картошка то не підходить)) а рагу з чого?кабачки баклажани погані зараз
Вам сейчас всё плохое будет, просто отговорки чтобы и дальше не есть.
heart 1
anonim_217
Аноним НаВсеГда• сегодня в 11:26
8
Ответ дляМагиня
Квашеная капуста это как раз для проблемного жкт очень даже полезно.
Якраз щоб пучило більше
woman_facepalming 4
noavatar
Мerida• сегодня в 11:26
9
Ответ дляЛівий Локіть
картошка то не підходить)) а рагу з чого?кабачки баклажани погані зараз
Морковка , лук, перец( болгарский при жкт можно), помидор, тыква. Что хотите
anonim_217
Аноним НаВсеГда• сегодня в 11:27
10
Хто наставив морд, ви з проблемами жкт їли квашену капусту?
noavatar
Мerida• сегодня в 11:28
11
Ответ дляАноним НаВсеГда
Якраз щоб пучило більше
Там клетчатка и пробиотики. Начать с малого и посмотреть. Не всех она пучит
like 3
anonim_121
автор Лівий Локіть • сегодня в 11:29
12
Ответ дляМагиня
Квашеная капуста это как раз для проблемного жкт очень даже полезно.
так, але мені погано від неї( бо синдром подразненого кишечника. одразу болі починаються
anonim_217
Аноним НаВсеГда• сегодня в 11:29
13
Ответ дляМerida
Там клетчатка и пробиотики. Начать с малого и посмотреть. Не всех она пучит
Вона дуже корисна, прям занадто, але нажаль. Подруга їсти не може, я теж перестала їсти. Хоче маринована норм, а квашена ні. Тому багатьом вона не підходить на жаль
anonim_121
автор Лівий Локіть • сегодня в 11:30
14
Ответ дляМагиня
Вам сейчас всё плохое будет, просто отговорки чтобы и дальше не есть.
може))
noavatar
Мerida• сегодня в 11:30
15
Ответ дляАноним НаВсеГда
Вона дуже корисна, прям занадто, але нажаль. Подруга їсти не може, я теж перестала їсти. Хоче маринована норм, а квашена ні. Тому багатьом вона не підходить на жаль
Я и пишу - не всем и не при всех заболеваниях. Капусту нужно есть только ферментироованную. Где капуста и соль. И больше ничего
like 3
anonim_26
Мамаша в бигудях• сегодня в 11:33
16
Гарбуз можна запікати або тушити, морква в духовці з розмарином смачна, буряк запечений в салат з часником або сиром, тушкована капуста
anonim_26
Мамаша в бигудях• сегодня в 11:41
17
Ответ дляАйпишница
В мене завжди є морква по корейськи, квашена капуста.
Часто ферментую овочі - цвітну капусту, моркву, буряк.
Вінегрет.
Цвітна капуста в клярі.
Різотто з цвітної капусти.
Гратени з овочів.
Рататуй.
Соте всякі.
Тушкована капуста.
А як ви робите фермонтовані овочі?
noavatar
HelensiC• сегодня в 11:44
18
Мені подобається салат з вареного буряка та фети, заправити олією
Можна зробити як намазку, смачно
anonim_141
Молчавочка• сегодня в 11:53
19
Супы из заморозки, рагу, запеканки
anonim_45
Айпишница• сегодня в 12:24
20
Ответ дляМамаша в бигудях
А як ви робите фермонтовані овочі?
Елементарно)
На літр води 20 гр солі (ст.ложка з невеликою гіркою). Воду закип´ятити, насипати сіль, залишити остужатись.
Овочі (які хочете) ріжете шматочками, щоб було зручно їсти, складаєте в чисту банку, трохи притискаєте та ущільнюєте, заливаєте прохолодним розсолом, прикриваєте кришкою, залишаєте при кімнатній температурі хоча б на пару днів.
Смачно цвітна капуста з яблуками, цвітна капуста з болгарським перцем, буряк з яблуками, білокачанна капуста з яблуками та болгарським перцем.
Дуже смачний ферментований шалот, хрусткий і нема цибулевого присмаку, але до нього треба спеції класти.
heart 1
anonim_26
Чорнобаївка• сегодня в 12:32
21
Ответ дляЛівий Локіть
картошка то не підходить)) а рагу з чого?кабачки баклажани погані зараз
Капуста, морква, цибуля.
anonim_23
Гопница-Советчица• сегодня в 12:39
22
Я моркву тушковану часто роблю (бо моркви багато вродило).
3/4частина моркви і 1/4 пастернака нарізати соломкою, трохи підсмажити на олії, скласти в кастрюлю для тушкуваня. Додати спеції ( які вам автор можна за смаком).
Далі тушкувати десь приблизни 40хв ( до готовності) . Якщо вам можна, то замість води ( щоб при тушкувані не прилипла) додати томату чи томатної пасти розведеної водою.
like 1
anonim_26
Мамаша в бигудях• сегодня в 13:46
23
Ответ дляАйпишница
Елементарно)
На літр води 20 гр солі (ст.ложка з невеликою гіркою). Воду закип´ятити, насипати сіль, залишити остужатись.
Овочі (які хочете) ріжете шматочками, щоб було зручно їсти, складаєте в чисту банку, трохи притискаєте та ущільнюєте, заливаєте прохолодним розсолом, прикриваєте кришкою, залишаєте при кімнатній температурі хоча б на пару днів.
Смачно цвітна капуста з яблуками, цвітна капуста з болгарським перцем, буряк з яблуками, білокачанна капуста з яблуками та болгарським перцем.
Дуже смачний ферментований шалот, хрусткий і нема цибулевого присмаку, але до нього треба спеції класти.
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff