Простецкая• 05 февраля 2023
Чи можливо посмажити сирники, якщо вдома лише
Трішки сиру, мука і яйце ? Ну і цукру трішки є
Бо дивлюсь в Інтернеті то там всякі різні ще продукти треба то манка то ще щось
Якщо так то підкажіть як…. Послідовно будь ласка
Бо дивлюсь в Інтернеті то там всякі різні ще продукти треба то манка то ще щось
Якщо так то підкажіть як…. Послідовно будь ласка
показать весь текст
Плекаю думи• 06 февраля 2023
Ответ дляМоль Молливна
в мене мати сирники і 40 років назад з манкою робила. Її сусідка-єврейка навчила. Це не примха сьогодення
Драка! Драка!
1
Плекаю думи• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Я вже почала
Що буде не знаю
Але подивимось 😂
Що буде не знаю
Але подивимось 😂
Масло многовато, вы не пожалели) Держу пальцы)
1
ПолБатона• 06 февраля 2023
Ответ дляБабайко
Ну не на лінії фронту ж
ну я і кажу, цікава ви капець
я медична сестра, працюю в хірургії, продовжувати кого ми спасаємо?
А давайте ми всі виїдемо?
Ви вважаєте що є щось чого я боюсь? а якщо ви боїтесь, то свої хвилювання залиште собі
я медична сестра, працюю в хірургії, продовжувати кого ми спасаємо?
А давайте ми всі виїдемо?
Ви вважаєте що є щось чого я боюсь? а якщо ви боїтесь, то свої хвилювання залиште собі
2
автор
Простецкая
• 06 февраля 2023
Ответ дляПлекаю думи
Масло многовато, вы не пожалели) Держу пальцы)
То так випадково вийшло
Але вже як є)) дякую
Але вже як є)) дякую
2
ТАЗератти• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
То ви скільки муки додаєте на 250 гри сиру в сам сир?
С тем количеством муки что вам написали, то будут оладьи. Сырники муки минимум, на ваше количество ложка максимум две.
Сыр перетереть через сито ( я ленивая пепетираю понружным блендером) , в перетертую массу сахар и муку. Дальше из полученной массы формируете шарики, обваливаете в муке и на сковородку. Я вторую сторону под крышкой жарю, мне так больше нравится.
Из 250гр творога это четыре- пять сырников
Сыр перетереть через сито ( я ленивая пепетираю понружным блендером) , в перетертую массу сахар и муку. Дальше из полученной массы формируете шарики, обваливаете в муке и на сковородку. Я вторую сторону под крышкой жарю, мне так больше нравится.
Из 250гр творога это четыре- пять сырников
2
Плекаю думи• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
То так випадково вийшло
Але вже як є)) дякую
Але вже як є)) дякую
Надо оросить админов сделать возможность стрима
Будем жарить вместе)
Будем жарить вместе)
1
Страхованная• 06 февраля 2023
Ответ дляТишком_нишком
До речі, дівчата, а як ви смажите: під кришкою чи ні?
Якщо сирники робити високими, як в кафе роблять чи в Балованій Галі)), то під кришкою. Якщо пласкі, то без кришки нормально.
1
МаксХмара• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Нема ванільного цукру в мене..
Ніколи не добавляю, не люблю.
Выручалка• 06 февраля 2023
Ответ дляМоль Молливна
ну ви ж написали що це зараз усі манку пихають... вони з манкою реально смачніші
Так зараз дійсно всі чомусь кругом пхають ту манку . І в сирники , і в печінкові котлетки , і в звичайні котлети ... раніше такого не було . Тобто окремі хазяйки вкидали манку , але не було такої масовості . Колись принесла на свій день народження на роботу печінкові котлетки без манки ( з борошном ) то всі так нахвалювали ’Ой , і манка зовсім не відчувається !’ ... Я , пам*ятаю , вивалила на них очі ’Якв ще манка ? Я з борошном роблю !’ ....
МаксХмара• 06 февраля 2023
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
Не парьтесь і не заздріть. Живіть своїм власним запасливим життям, чого людям по комірках заглядать
Бабайко• 06 февраля 2023
Ответ дляПолБатона
ну я і кажу, цікава ви капець
я медична сестра, працюю в хірургії, продовжувати кого ми спасаємо?
А давайте ми всі виїдемо?
Ви вважаєте що є щось чого я боюсь? а якщо ви боїтесь, то свої хвилювання залиште собі
я медична сестра, працюю в хірургії, продовжувати кого ми спасаємо?
А давайте ми всі виїдемо?
Ви вважаєте що є щось чого я боюсь? а якщо ви боїтесь, то свої хвилювання залиште собі
Хай вас бог береже!
1
Плекаю думи• 06 февраля 2023
Ответ дляВыручалка
Так зараз дійсно всі чомусь кругом пхають ту манку . І в сирники , і в печінкові котлетки , і в звичайні котлети ... раніше такого не було . Тобто окремі хазяйки вкидали манку , але не було такої масовості . Колись принесла на свій день народження на роботу печінкові котлетки без манки ( з борошном ) то всі так нахвалювали ’Ой , і манка зовсім не відчувається !’ ... Я , пам*ятаю , вивалила на них очі ’Якв ще манка ? Я з борошном роблю !’ ....
Я делаю с мукой, только так. С манкой запеканку.
2
А я с косою• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Дівчатка вони як купи не тримаються як водяні якісь 🤦🏼♀️
Це сир такий(
Курс капусты• 06 февраля 2023
Безсовісні ви, до речі. Сирники, ще і з фотками вночі. Тепер сирників хочеться
2
Курс капусты• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Дівчатка вони як купи не тримаються як водяні якісь 🤦🏼♀️
Дайте трохи постояти, щоб мука гарно розбухла перед тим, як наступні будете смажити
Плекаю думи• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Дівчатка вони як купи не тримаються як водяні якісь 🤦🏼♀️
Тают(?
КапитанльнаЯ• 06 февраля 2023
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
У нас АТБ під домом. Закінчилось — пішла купила. Я вже затарювалась, що міль завелась. Все. Досить
1
Страхованная• 06 февраля 2023
Ответ дляКурс капусты
Безсовісні ви, до речі. Сирники, ще і з фотками вночі. Тепер сирників хочеться
А я манну кашу хочу, давно не їла. А дівчата манку нагадали. Але ж перший час ночі...
1
МаксХмара• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Я вже почала
Що буде не знаю
Але подивимось 😂
Що буде не знаю
Але подивимось 😂
Завтра у мене явно будуть сирники)
Выручалка• 06 февраля 2023
Ответ дляПлекаю думи
Я делаю с мукой, только так. С манкой запеканку.
Я тоже .
Начальник Анонимов• 06 февраля 2023
Ответ дляТишком_нишком
Не проблема. Розламайте сир виделкою, додайте яйце, пару ложок цукру, муку на око (десь півстакану), замість тісто щоб не липло до рук, сформуйте сирники, обваляйте в муці і смажте.
Какие полстакана ?
Я на 320 грамм две столовые ложки рисовой муки добавляю .
А потом обваливаю в муке . Внутри они мягкие и не забитые.
Я на 320 грамм две столовые ложки рисовой муки добавляю .
А потом обваливаю в муке . Внутри они мягкие и не забитые.
1
ПолБатона• 06 февраля 2023
Ответ дляКапитанльнаЯ
У нас АТБ під домом. Закінчилось — пішла купила. Я вже затарювалась, що міль завелась. Все. Досить
в нас атб зачинили ще в квітні
Кидстаффовна• 06 февраля 2023
Я в микроволновке делала и на пару только творог ,яйцо и мука ,чуть сахара
КокошинЭль• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Отакий сир..
Я просто не знаю як смажити ті сирники взагалі..
Я просто не знаю як смажити ті сирники взагалі..
Ммм, мазурський, класний тварог, я такий просто зі сметанкою і джемом ням-ням
1
Админко• 06 февраля 2023
Ответ дляМуркамурковна
В мене класні, якшо у вас кльоцки то я тут не при чому
На вкус и цвет фломастеры разные. Но то уже не сырники .
2
Моль Молливна• 06 февраля 2023
Ответ дляВыручалка
Так зараз дійсно всі чомусь кругом пхають ту манку . І в сирники , і в печінкові котлетки , і в звичайні котлети ... раніше такого не було . Тобто окремі хазяйки вкидали манку , але не було такої масовості . Колись принесла на свій день народження на роботу печінкові котлетки без манки ( з борошном ) то всі так нахвалювали ’Ой , і манка зовсім не відчувається !’ ... Я , пам*ятаю , вивалила на них очі ’Якв ще манка ? Я з борошном роблю !’ ....
я взагали без нічого печінкові роблю, іноді з вареною картоплиною
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
А я буду судить, можно?))