sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_28
Простецкая• 05 февраля 2023

Чи можливо посмажити сирники, якщо вдома лише

Трішки сиру, мука і яйце ? Ну і цукру трішки є
Бо дивлюсь в Інтернеті то там всякі різні ще продукти треба то манка то ще щось
Якщо так то підкажіть як…. Послідовно будь ласка
показать весь текст
175 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_167
Плекаю думи• 06 февраля 2023
61
Ответ дляМоль Молливна
в мене мати сирники і 40 років назад з манкою робила. Її сусідка-єврейка навчила. Це не примха сьогодення
Драка! Драка!
heart 1
anonim_167
Плекаю думи• 06 февраля 2023
62
Давайте битву сырников, хоть отвлекусь) А я буду судить, можно?))
heart 1
anonim_28
автор Простецкая • 06 февраля 2023
63
Я вже почала
Що буде не знаю
Але подивимось 😂
attached-photo
heart 3
anonim_167
Плекаю думи• 06 февраля 2023
64
Ответ дляПростецкая
Я вже почала
Що буде не знаю
Але подивимось 😂
Масло многовато, вы не пожалели) Держу пальцы)
heart 1
anonim_97
ПолБатона• 06 февраля 2023
65
Ответ дляБабайко
Ну не на лінії фронту ж
ну я і кажу, цікава ви капець
я медична сестра, працюю в хірургії, продовжувати кого ми спасаємо?
А давайте ми всі виїдемо?
Ви вважаєте що є щось чого я боюсь? а якщо ви боїтесь, то свої хвилювання залиште собі
heart 2
anonim_28
автор Простецкая • 06 февраля 2023
66
Ответ дляПлекаю думи
Масло многовато, вы не пожалели) Держу пальцы)
То так випадково вийшло

Але вже як є)) дякую
heart 2
anonim_97
ТАЗератти• 06 февраля 2023
67
Ответ дляПростецкая
То ви скільки муки додаєте на 250 гри сиру в сам сир?
С тем количеством муки что вам написали, то будут оладьи. Сырники муки минимум, на ваше количество ложка максимум две.

Сыр перетереть через сито ( я ленивая пепетираю понружным блендером) , в перетертую массу сахар и муку. Дальше из полученной массы формируете шарики, обваливаете в муке и на сковородку. Я вторую сторону под крышкой жарю, мне так больше нравится.

Из 250гр творога это четыре- пять сырников
heart 2
anonim_167
Плекаю думи• 06 февраля 2023
68
Ответ дляПростецкая
То так випадково вийшло

Але вже як є)) дякую
Надо оросить админов сделать возможность стримаБудем жарить вместе)
heart 1
anonim_116
Страхованная• 06 февраля 2023
69
Ответ дляТишком_нишком
До речі, дівчата, а як ви смажите: під кришкою чи ні?
Якщо сирники робити високими, як в кафе роблять чи в Балованій Галі)), то під кришкою. Якщо пласкі, то без кришки нормально.
heart 1
anonim_159
МаксХмара• 06 февраля 2023
70
Ответ дляПростецкая
Нема ванільного цукру в мене..
Ніколи не добавляю, не люблю.
anonim_58
Выручалка• 06 февраля 2023
71
Ответ дляМоль Молливна
ну ви ж написали що це зараз усі манку пихають... вони з манкою реально смачніші
Так зараз дійсно всі чомусь кругом пхають ту манку . І в сирники , і в печінкові котлетки , і в звичайні котлети ... раніше такого не було . Тобто окремі хазяйки вкидали манку , але не було такої масовості . Колись принесла на свій день народження на роботу печінкові котлетки без манки ( з борошном ) то всі так нахвалювали ’Ой , і манка зовсім не відчувається !’ ... Я , пам*ятаю , вивалила на них очі ’Якв ще манка ? Я з борошном роблю !’ ....
anonim_159
МаксХмара• 06 февраля 2023
72
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники

от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
Не парьтесь і не заздріть. Живіть своїм власним запасливим життям, чого людям по комірках заглядать
anonim_28
автор Простецкая • 06 февраля 2023
73
Дівчатка вони як купи не тримаються як водяні якісь 🤦🏼‍♀️
anonim_110
Бабайко• 06 февраля 2023
74
Ответ дляПолБатона
ну я і кажу, цікава ви капець
я медична сестра, працюю в хірургії, продовжувати кого ми спасаємо?
А давайте ми всі виїдемо?
Ви вважаєте що є щось чого я боюсь? а якщо ви боїтесь, то свої хвилювання залиште собі
Хай вас бог береже!
heart 1
anonim_167
Плекаю думи• 06 февраля 2023
75
Ответ дляВыручалка
Так зараз дійсно всі чомусь кругом пхають ту манку . І в сирники , і в печінкові котлетки , і в звичайні котлети ... раніше такого не було . Тобто окремі хазяйки вкидали манку , але не було такої масовості . Колись принесла на свій день народження на роботу печінкові котлетки без манки ( з борошном ) то всі так нахвалювали ’Ой , і манка зовсім не відчувається !’ ... Я , пам*ятаю , вивалила на них очі ’Якв ще манка ? Я з борошном роблю !’ ....
Я делаю с мукой, только так. С манкой запеканку.
heart 2
anonim_115
А я с косою• 06 февраля 2023
76
Ответ дляПростецкая
Дівчатка вони як купи не тримаються як водяні якісь 🤦🏼‍♀️
Це сир такий(
anonim_81
Курс капусты• 06 февраля 2023
77
Безсовісні ви, до речі. Сирники, ще і з фотками вночі. Тепер сирників хочеться
heart 2
anonim_81
Курс капусты• 06 февраля 2023
78
Ответ дляПростецкая
Дівчатка вони як купи не тримаються як водяні якісь 🤦🏼‍♀️
Дайте трохи постояти, щоб мука гарно розбухла перед тим, як наступні будете смажити
anonim_167
Плекаю думи• 06 февраля 2023
79
Ответ дляПростецкая
Дівчатка вони як купи не тримаються як водяні якісь 🤦🏼‍♀️
Тают(?
anonim_201
КапитанльнаЯ• 06 февраля 2023
80
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники

от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
У нас АТБ під домом. Закінчилось — пішла купила. Я вже затарювалась, що міль завелась. Все. Досить
heart 1
anonim_116
Страхованная• 06 февраля 2023
81
Ответ дляКурс капусты
Безсовісні ви, до речі. Сирники, ще і з фотками вночі. Тепер сирників хочеться
А я манну кашу хочу, давно не їла. А дівчата манку нагадали. Але ж перший час ночі...
heart 1
anonim_159
МаксХмара• 06 февраля 2023
82
Ответ дляПростецкая
Я вже почала
Що буде не знаю
Але подивимось 😂
Завтра у мене явно будуть сирники)
anonim_58
Выручалка• 06 февраля 2023
83
Ответ дляПлекаю думи
Я делаю с мукой, только так. С манкой запеканку.
Я тоже .
anonim_18
Начальник Анонимов• 06 февраля 2023
84
Ответ дляТишком_нишком
Не проблема. Розламайте сир виделкою, додайте яйце, пару ложок цукру, муку на око (десь півстакану), замість тісто щоб не липло до рук, сформуйте сирники, обваляйте в муці і смажте.
Какие полстакана ?
Я на 320 грамм две столовые ложки рисовой муки добавляю .
А потом обваливаю в муке . Внутри они мягкие и не забитые.
heart 1
anonim_97
ПолБатона• 06 февраля 2023
85
Ответ дляКапитанльнаЯ
У нас АТБ під домом. Закінчилось — пішла купила. Я вже затарювалась, що міль завелась. Все. Досить
в нас атб зачинили ще в квітні
anonim_139
Кидстаффовна• 06 февраля 2023
86
Я в микроволновке делала и на пару только творог ,яйцо и мука ,чуть сахара
anonim_28
автор Простецкая • 06 февраля 2023
87
Правду кажуть не вмієш не берись….
attached-photo
heart 1
anonim_133
КокошинЭль• 06 февраля 2023
88
Ответ дляПростецкая
Отакий сир..
Я просто не знаю як смажити ті сирники взагалі..
Ммм, мазурський, класний тварог, я такий просто зі сметанкою і джемом ням-ням
heart 1
anonim_107
Админко• 06 февраля 2023
89
Ответ дляМуркамурковна
В мене класні, якшо у вас кльоцки то я тут не при чому
На вкус и цвет фломастеры разные. Но то уже не сырники .
heart 2
anonim_26
Моль Молливна• 06 февраля 2023
90
Ответ дляВыручалка
Так зараз дійсно всі чомусь кругом пхають ту манку . І в сирники , і в печінкові котлетки , і в звичайні котлети ... раніше такого не було . Тобто окремі хазяйки вкидали манку , але не було такої масовості . Колись принесла на свій день народження на роботу печінкові котлетки без манки ( з борошном ) то всі так нахвалювали ’Ой , і манка зовсім не відчувається !’ ... Я , пам*ятаю , вивалила на них очі ’Якв ще манка ? Я з борошном роблю !’ ....
я взагали без нічого печінкові роблю, іноді з вареною картоплиною
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff