sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_28
Простецкая• 05 февраля 2023

Чи можливо посмажити сирники, якщо вдома лише

Трішки сиру, мука і яйце ? Ну і цукру трішки є
Бо дивлюсь в Інтернеті то там всякі різні ще продукти треба то манка то ще щось
Якщо так то підкажіть як…. Послідовно будь ласка
показать весь текст
175 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_167
Плекаю думи• 06 февраля 2023
151
Ответ дляПростецкая
25..
Так вы молоденькая совсем)) Все еще впереди, а вы тут сырость развели)
heart 3
anonim_28
автор Простецкая • 06 февраля 2023
152
Ответ дляПлекаю думи
Так вы молоденькая совсем)) Все еще впереди, а вы тут сырость развели)
Та вже не така молоденька))
Щось пора би вміти


anonim_116
Страхованная• 06 февраля 2023
153
Ответ дляПростецкая
Взагалі з нічим толком в мене не виходить… тому і засмучена я дуже
Я б стрибала від радощів, як би в мене в 25 років були такі сирники. Але прислухайтесь, то не Ви безталанна, то сир не підходящий. Моя Вам порада, експериментуйте з різним сиром.
heart 3
anonim_32
ДолькиКабана• 06 февраля 2023
154
Ответ дляЗасомневаю
Не знала цього,хоч сама з села,завжди думала,що на сирники треба жирний домашній, а з нього в мене якраз і не виходило
Так у вас вроде 4% жирности сыр
anonim_116
Страхованная• 06 февраля 2023
155
Ответ дляЗасомневаю
Не знала цього,хоч сама з села,завжди думала,що на сирники треба жирний домашній, а з нього в мене якраз і не виходило
Я теж колись так думала, домашній жирний сир завжди сирники не виходили, він плавиться.
anonim_202
Разачаровусь_очень_быстро• 06 февраля 2023
156
Ответ дляПростецкая
250 грам
С 250 г я бы вообще сырники не делала. Потому что обычно 1 яйцо идёт где-то на 600 г творога. Значит, придется компенсировать жидкое тесто избытком муки и сомневаюсь, что это будет вкусно
anonim_214
Засомневаю• 06 февраля 2023
157
Ответ дляПростецкая
25..
Ой, я в 23 заміж вийшла, і ще довго не виходила нормальна їжа(бо вдома я найменша дитина була,готувала мама та старші сестри).все вийде, з досвідом
heart 1
anonim_23
Люблю_смаколики• 06 февраля 2023
158
Ответ дляПростецкая
Треба було щоб трохи охололи, тоді не були б рідкі всередині. В мене з борошном теж таке трапляється, тому додаю таку ненависну манку.
anonim_159
МаксХмара• 06 февраля 2023
159
Ответ дляПростецкая
25..
Тю, я в 30 ледве картоплю могла самостійно зварити. Які там сирники)
heart 1
anonim_159
МаксХмара• 06 февраля 2023
160
Ответ дляПростецкая
Та вже не така молоденька))
Щось пора би вміти


Ви праві, в 25 давно вже пора вміти не робити істерику на рівному місці)
anonim_67
Бармалеина• 06 февраля 2023
161
Ответ дляПростецкая
Розумієте люди є господині
А є дебіли як я які навіть не годні посиажити ті сирники!!!
Ваш творог или перетереть на сите надо и добавлять много муки (манки) или есть просто со сметаной.
В нем много влаги.
anonim_67
Бармалеина• 06 февраля 2023
162
Ответ дляДолькиКабана
Я дома тоже всегда делала с манкой. А сейчас добавляю немного разрыхлителя и отличные сырники. Еще и подсмотрела в интернете как шарик внутри стакана катают и они такие ровненькие выходят, красивые )
Шарик можно и рукой сделать: все мы в детстве лепили из пластилина и делали шарики руками
attached-photo
anonim_208
На-перекуре• 06 февраля 2023
163
Ответ дляТишком_нишком
Не проблема. Розламайте сир виделкою, додайте яйце, пару ложок цукру, муку на око (десь півстакану), замість тісто щоб не липло до рук, сформуйте сирники, обваляйте в муці і смажте.
На 200 г творога полстакана муки, то вже буцики, а не сирники.
heart 3
anonim_154
КошкинДом• 06 февраля 2023
164
Автор, Вам тих продуктів цілком вистачить. Дивіться, я на 500 грам творогу беру 1 яйце і додатково ще 2 жовтка (тільки жовтка), 20 г цукру (1 столова ложка), щепотку солі, 50 г борошна (2 столові ложки з горкою). Ще приблизно 100 г борошна для паніровки тих сирників. Якщо у Вас 250 г творога, то в 2 рази менше всіх інгредієнтів.
Я перетираю творог через сито, але то за бажанням в принципі (мені так смачніше), додаю 50 г борошна, яйце, 2 жовтка, цукор, перемішую до однорідної маси. Далі робочу поверхню присипаєте трохи борошном. Берете шматочок тої творожної маси, що вийшла, і формуєте кульку, далі її треба трохи приплюснути до форми сирника, обваляти трохи в борошні, ще можна трохи приплюснути, але не сильно, і смажете оці кульки на пательні. Пательня має бути вже розігріта з соняшниковою олією (не багацько її, але щоб не горіли; на сухій теж можна, але мені такий варіант більше заходить). Та і все, як готові - викладайте сирники на тарілку, накриту паперовим рушником - він впитує в себе зайвий жир.
anonim_69
Ноги от ушей• 06 февраля 2023
165
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники

от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
Это у вас в муке, крупах и специях ещё пищевая моль, видимо, не заводилась... Знаете, как потом обидно всё это добро на мусор выносить?
heart 2
anonim_26
Платье Длинное бальное• 06 февраля 2023
166
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники

от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
Похвастались? Молодец!
heart 2
anonim_132
Белоснежко• 06 февраля 2023
167
Ответ дляРадуга-дуга
Крім грошей ще де це все тримати? Хіба ви в приватному будинку.
У меня на балконе в шкафу. Покупки не делались единоразово, есть возможность - купила. Больших запасов нет, но по несколько пачек круп, макарон, сахара 10 кг муки, 5 л масла раст, мед, несколько банок тушенки, 3 баклажки запечатанных воды.
Тоже не понимаю, как в такое время вообще не иметь минимальных запасов.
anonim_136
Сегодня не целуюсь• 06 февраля 2023
168
Автор, ваша перша помилка- багато олії. Запам´ятайте, що сирники смажаться завжди з мінімальною кількістю олії, я на сковорідку даю буквально чайну ложку, просто, щоб не була суха. Робіть їх меншими, у вас великі і більше шансів, що почнуть ’плисти’, ніколи кришкою не накривати
heart 2
anonim_185
Хомо_сапиенс• 06 февраля 2023
169
Ответ дляНаучительница
Я кладу на такое количество 5 столовых ложек муки (без горки!). Люблю когда в сырниках практически один творог, а не творожные блины.
Так з такою кількістю бррошна на 250 грам сиру у Вас якраз і творожні бліни виходять
heart 1
anonim_29
ДинамоКит• 06 февраля 2023
170
Ответ дляХомо_сапиенс
Так з такою кількістю бррошна на 250 грам сиру у Вас якраз і творожні бліни виходять
Теж кладу значно менше муки - 2 ст.л. на 300 г сиру
anonim_129
Научительница• 06 февраля 2023
171
Ответ дляХомо_сапиенс
Так з такою кількістю бррошна на 250 грам сиру у Вас якраз і творожні бліни виходять
Почитайте мои сообщения, какие у меня ложки. Там от силы 2 обычные столовые получается
anonim_32
ДолькиКабана• 06 февраля 2023
172
Ответ дляБармалеина
Шарик можно и рукой сделать: все мы в детстве лепили из пластилина и делали шарики руками
Не, немного не то )) там сразу бока формируются красивые. Вот попробуйте ))
anonim_158
Да Щас же• 06 февраля 2023
173
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники

от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
Значит вы с работой и не впо. Чему вы завидуете?
anonim_97
ПолБатона• 06 февраля 2023
174
Ответ дляДа Щас же
Значит вы с работой и не впо. Чему вы завидуете?
завидую, потомучто у людей 1 морковка 1 луковица
а у меня вечно гребу кучу и гниет потом
дурное воспитание покупать все впрок
anonim_67
Бармалеина• 06 февраля 2023
175
Ответ дляДолькиКабана
Не, немного не то )) там сразу бока формируются красивые. Вот попробуйте ))
Зачем?
У меня и без муки по столу все в порядке с боками
attached-photo
attached-photo
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff