Простецкая• 05 февраля 2023
Чи можливо посмажити сирники, якщо вдома лише
Трішки сиру, мука і яйце ? Ну і цукру трішки є
Бо дивлюсь в Інтернеті то там всякі різні ще продукти треба то манка то ще щось
Якщо так то підкажіть як…. Послідовно будь ласка
Бо дивлюсь в Інтернеті то там всякі різні ще продукти треба то манка то ще щось
Якщо так то підкажіть як…. Послідовно будь ласка
показать весь текст
Плекаю думи• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
25..
Так вы молоденькая совсем)) Все еще впереди, а вы тут сырость развели)
3
автор
Простецкая
• 06 февраля 2023
Ответ дляПлекаю думи
Так вы молоденькая совсем)) Все еще впереди, а вы тут сырость развели)
Та вже не така молоденька))
Щось пора би вміти
Щось пора би вміти
Страхованная• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Взагалі з нічим толком в мене не виходить… тому і засмучена я дуже
Я б стрибала від радощів, як би в мене в 25 років були такі сирники. Але прислухайтесь, то не Ви безталанна, то сир не підходящий. Моя Вам порада, експериментуйте з різним сиром.
3
ДолькиКабана• 06 февраля 2023
Ответ дляЗасомневаю
Не знала цього,хоч сама з села,завжди думала,що на сирники треба жирний домашній, а з нього в мене якраз і не виходило
Так у вас вроде 4% жирности сыр
Страхованная• 06 февраля 2023
Ответ дляЗасомневаю
Не знала цього,хоч сама з села,завжди думала,що на сирники треба жирний домашній, а з нього в мене якраз і не виходило
Я теж колись так думала, домашній жирний сир завжди сирники не виходили, він плавиться.
Разачаровусь_очень_быстро• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
250 грам
С 250 г я бы вообще сырники не делала. Потому что обычно 1 яйцо идёт где-то на 600 г творога. Значит, придется компенсировать жидкое тесто избытком муки и сомневаюсь, что это будет вкусно
Засомневаю• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
25..
Ой, я в 23 заміж вийшла, і ще довго не виходила нормальна їжа(бо вдома я найменша дитина була,готувала мама та старші сестри).все вийде, з досвідом
1
Люблю_смаколики• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Треба було щоб трохи охололи, тоді не були б рідкі всередині. В мене з борошном теж таке трапляється, тому додаю таку ненависну манку.
МаксХмара• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
25..
Тю, я в 30 ледве картоплю могла самостійно зварити. Які там сирники)
1
МаксХмара• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Та вже не така молоденька))
Щось пора би вміти
Щось пора би вміти
Ви праві, в 25 давно вже пора вміти не робити істерику на рівному місці)
Бармалеина• 06 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Розумієте люди є господині
А є дебіли як я які навіть не годні посиажити ті сирники!!!
А є дебіли як я які навіть не годні посиажити ті сирники!!!
Ваш творог или перетереть на сите надо и добавлять много муки (манки) или есть просто со сметаной.
В нем много влаги.
В нем много влаги.
Бармалеина• 06 февраля 2023
Ответ дляДолькиКабана
Я дома тоже всегда делала с манкой. А сейчас добавляю немного разрыхлителя и отличные сырники. Еще и подсмотрела в интернете как шарик внутри стакана катают и они такие ровненькие выходят, красивые )
Шарик можно и рукой сделать: все мы в детстве лепили из пластилина и делали шарики руками
На-перекуре• 06 февраля 2023
Ответ дляТишком_нишком
Не проблема. Розламайте сир виделкою, додайте яйце, пару ложок цукру, муку на око (десь півстакану), замість тісто щоб не липло до рук, сформуйте сирники, обваляйте в муці і смажте.
На 200 г творога полстакана муки, то вже буцики, а не сирники.
3
КошкинДом• 06 февраля 2023
Автор, Вам тих продуктів цілком вистачить. Дивіться, я на 500 грам творогу беру 1 яйце і додатково ще 2 жовтка (тільки жовтка), 20 г цукру (1 столова ложка), щепотку солі, 50 г борошна (2 столові ложки з горкою). Ще приблизно 100 г борошна для паніровки тих сирників. Якщо у Вас 250 г творога, то в 2 рази менше всіх інгредієнтів.
Я перетираю творог через сито, але то за бажанням в принципі (мені так смачніше), додаю 50 г борошна, яйце, 2 жовтка, цукор, перемішую до однорідної маси. Далі робочу поверхню присипаєте трохи борошном. Берете шматочок тої творожної маси, що вийшла, і формуєте кульку, далі її треба трохи приплюснути до форми сирника, обваляти трохи в борошні, ще можна трохи приплюснути, але не сильно, і смажете оці кульки на пательні. Пательня має бути вже розігріта з соняшниковою олією (не багацько її, але щоб не горіли; на сухій теж можна, але мені такий варіант більше заходить). Та і все, як готові - викладайте сирники на тарілку, накриту паперовим рушником - він впитує в себе зайвий жир.
Я перетираю творог через сито, але то за бажанням в принципі (мені так смачніше), додаю 50 г борошна, яйце, 2 жовтка, цукор, перемішую до однорідної маси. Далі робочу поверхню присипаєте трохи борошном. Берете шматочок тої творожної маси, що вийшла, і формуєте кульку, далі її треба трохи приплюснути до форми сирника, обваляти трохи в борошні, ще можна трохи приплюснути, але не сильно, і смажете оці кульки на пательні. Пательня має бути вже розігріта з соняшниковою олією (не багацько її, але щоб не горіли; на сухій теж можна, але мені такий варіант більше заходить). Та і все, як готові - викладайте сирники на тарілку, накриту паперовим рушником - він впитує в себе зайвий жир.
Ноги от ушей• 06 февраля 2023
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
Это у вас в муке, крупах и специях ещё пищевая моль, видимо, не заводилась... Знаете, как потом обидно всё это добро на мусор выносить?
2
Платье Длинное бальное• 06 февраля 2023
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
Похвастались? Молодец!
2
Белоснежко• 06 февраля 2023
Ответ дляРадуга-дуга
Крім грошей ще де це все тримати? Хіба ви в приватному будинку.
У меня на балконе в шкафу. Покупки не делались единоразово, есть возможность - купила. Больших запасов нет, но по несколько пачек круп, макарон, сахара 10 кг муки, 5 л масла раст, мед, несколько банок тушенки, 3 баклажки запечатанных воды.
Тоже не понимаю, как в такое время вообще не иметь минимальных запасов.
Тоже не понимаю, как в такое время вообще не иметь минимальных запасов.
Сегодня не целуюсь• 06 февраля 2023
Автор, ваша перша помилка- багато олії. Запам´ятайте, що сирники смажаться завжди з мінімальною кількістю олії, я на сковорідку даю буквально чайну ложку, просто, щоб не була суха. Робіть їх меншими, у вас великі і більше шансів, що почнуть ’плисти’, ніколи кришкою не накривати
2
Хомо_сапиенс• 06 февраля 2023
Ответ дляНаучительница
Я кладу на такое количество 5 столовых ложек муки (без горки!). Люблю когда в сырниках практически один творог, а не творожные блины.
Так з такою кількістю бррошна на 250 грам сиру у Вас якраз і творожні бліни виходять
1
ДинамоКит• 06 февраля 2023
Ответ дляХомо_сапиенс
Так з такою кількістю бррошна на 250 грам сиру у Вас якраз і творожні бліни виходять
Теж кладу значно менше муки - 2 ст.л. на 300 г сиру
Научительница• 06 февраля 2023
Ответ дляХомо_сапиенс
Так з такою кількістю бррошна на 250 грам сиру у Вас якраз і творожні бліни виходять
Почитайте мои сообщения, какие у меня ложки. Там от силы 2 обычные столовые получается
ДолькиКабана• 06 февраля 2023
Ответ дляБармалеина
Шарик можно и рукой сделать: все мы в детстве лепили из пластилина и делали шарики руками
Не, немного не то )) там сразу бока формируются красивые. Вот попробуйте ))
Да Щас же• 06 февраля 2023
Ответ дляПолБатона
так це все і треба на сирники
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
от все одно задаюсь питанням як ви живете, що нічого нема ……
в мене по 10 кіло муки, цукру, приправ гори, родзинки всякого в ящиках
заздрю людям, які не паряться, по доброму
Значит вы с работой и не впо. Чему вы завидуете?
ПолБатона• 06 февраля 2023
Ответ дляДа Щас же
Значит вы с работой и не впо. Чему вы завидуете?
завидую, потомучто у людей 1 морковка 1 луковица
а у меня вечно гребу кучу и гниет потом
дурное воспитание покупать все впрок
а у меня вечно гребу кучу и гниет потом
дурное воспитание покупать все впрок
Бармалеина• 06 февраля 2023
Ответ дляДолькиКабана
Не, немного не то )) там сразу бока формируются красивые. Вот попробуйте ))
Зачем?
У меня и без муки по столу все в порядке с боками
У меня и без муки по столу все в порядке с боками
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу