Простецкая• 05 февраля 2023
Чи можливо посмажити сирники, якщо вдома лише
Трішки сиру, мука і яйце ? Ну і цукру трішки є
Бо дивлюсь в Інтернеті то там всякі різні ще продукти треба то манка то ще щось
Якщо так то підкажіть як…. Послідовно будь ласка
Бо дивлюсь в Інтернеті то там всякі різні ще продукти треба то манка то ще щось
Якщо так то підкажіть як…. Послідовно будь ласка
показать весь текст
Бабайко• 05 февраля 2023
Ответ дляПолБатона
так і я фінансово вообще гола
ще й живу в приіронтовому містечку в 15 км від бахмута
ще й живу в приіронтовому містечку в 15 км від бахмута
Омг, тікайте звідтам!!!!!
3
Мона_Лиса• 05 февраля 2023
400г творога, щепотка соли, ванильный сахар (по желанию), сахар 3-4 ст.л, 1 яйцо, 3 ст.л. муки.
3
Админко• 05 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
То ви скільки муки додаєте на 250 гри сиру в сам сир?
На око. Але має бути не густо.
Моль Молливна• 05 февраля 2023
Ответ дляТишком_нишком
А я заздрю людям, у яких є фінансова можливість зробити запаси. Без стьобу, по -доброму заздрю.
не заздріть)) я з сумом згадую ті запаси в 90х, то моль, то жучки заводились. З тих пір запаси не роблю
3
Птица секретарь• 05 февраля 2023
1 яйце, 2 ложки муки, трохи солі, цукор 2 ложки або за смаком та ваш сир. Якщо є родзинки або цукати, або любі сухофрукти то подрібнюють та додайте. Сформуйте невеличкі шарики, обваляйте в муці, трохи приплюсніть, та жарте на пательні.
2
автор
Простецкая
• 05 февраля 2023
Ответ дляПтица секретарь
1 яйце, 2 ложки муки, трохи солі, цукор 2 ложки або за смаком та ваш сир. Якщо є родзинки або цукати, або любі сухофрукти то подрібнюють та додайте. Сформуйте невеличкі шарики, обваляйте в муці, трохи приплюсніть, та жарте на пательні.
Дякую дуже
Научительница• 05 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
То ви скільки муки додаєте на 250 гри сиру в сам сир?
Я кладу на такое количество 5 столовых ложек муки (без горки!). Люблю когда в сырниках практически один творог, а не творожные блины.
1
На паровозе• 05 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Нема ванільного цукру в мене..
І що? Це не обов´язково, думайте трохи
Страхованная• 05 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
То ви скільки муки додаєте на 250 гри сиру в сам сир?
Я кладу мало муки, щоб сирники були на сирники похожі. На 250 гр сиру ніколи не замішувала, але б ложку столову, може дві, не більше. Ваніль не люблю, тому і не додаю ніколи. Можна родзинки, але їх треба запарити хвилин на 10.
1
Плекаю думи• 05 февраля 2023
Ответ дляПростецкая
Дякую дуже
Не кладите много сахара, а лучше вообще без. Сверху посыпьте или варенье. А то творог не проверенный, лучше не рисковать. На 250 гр творога 1 яйцо это много. Половина.
Птица секретарь• 05 февраля 2023
Ответ дляНаучительница
Я кладу на такое количество 5 столовых ложек муки (без горки!). Люблю когда в сырниках практически один творог, а не творожные блины.
Це вже творожні оладки
1
Тишком_нишком• 05 февраля 2023
Ответ дляМоль Молливна
не заздріть)) я з сумом згадую ті запаси в 90х, то моль, то жучки заводились. З тих пір запаси не роблю
О, згадала ті часи. В мішках дійсно заводилась усіляка живність, жучки в муці були...
1
Муркамурковна• 05 февраля 2023
Ответ дляАдминко
В які ті сирники, якщо густо?
Тісто має бути липким, перед жаркою в муці розплющити накатані шарики. Тоді сирники пухкі в смачні. А з густо - виходять кльоцки.
Тісто має бути липким, перед жаркою в муці розплющити накатані шарики. Тоді сирники пухкі в смачні. А з густо - виходять кльоцки.
В мене класні, якшо у вас кльоцки то я тут не при чому
1
ЛижТолько• 05 февраля 2023
250 г сиру, 1 яйце, гарна дрібка солі, 2 чайні ложки цукру, борошна 2 столові ложки. Зформувати кожен сирник (мокрими руками) і обваляти в борошні, приплюснути, смажити на розігрітій олії.
Я люблю, коли сирники самі не дуже солодкі, а зверху посипати цукром та їсти зі сметаною. Якби ще в тісто родзинки додати, то ще смачніше, але й без них смачно
Я люблю, коли сирники самі не дуже солодкі, а зверху посипати цукром та їсти зі сметаною. Якби ще в тісто родзинки додати, то ще смачніше, але й без них смачно
Научительница• 05 февраля 2023
Ответ дляПтица секретарь
Це вже творожні оладки
Совсем нет. В этих 5 ложках от силы будет полноценных 2. Я пальцем лишнюю муку снимаю с ложки, поэтому ее там остаётся мизер. Просто так привыкла отмерять.
Я не люблю много муки в сырниках.
Я не люблю много муки в сырниках.
1
Плекаю думи• 05 февраля 2023
Ответ дляТишком_нишком
До речі, дівчата, а як ви смажите: під кришкою чи ні?
Под крышкой.
1
Тишком_нишком• 05 февраля 2023
Ответ дляПлекаю думи
Под крышкой.
Дякую, також хочу так спробувати. Раніше смажила без, але іноді сирники були трохи сируватими зсередини.
Выручалка• 05 февраля 2023
Ответ дляМоль Молливна
в мене мати сирники і 40 років назад з манкою робила. Її сусідка-єврейка навчила. Це не примха сьогодення
А в мене мати і 50 тому манку в сирники не кидала . Обидві бабусі також . То битимемся , чи що ?
1
Курс капусты• 05 февраля 2023
Манкою заміняють муку, але то не обов‘язково. Розімнути творог, туди яйце, цукру кілька ложок, муки потихеньку всипати і мішати, щоб не переборщити і порядок. Дати трохи постояти і смажити.
Плекаю думи• 05 февраля 2023
Ответ дляТишком_нишком
Дякую, також хочу так спробувати. Раніше смажила без, але іноді сирники були трохи сируватими зсередини.
Если творог подходящий, то ок все будет. Главное, на горячую сковороду и первую минуту большой огонь чтобы корочка схватилась, дальше на умеренном. Когда перевернули, если видите, что начинают слегка подтаивать и плавиться дожариваете без. Если не сильно, то периодически открываете, выпуская пар.
1
ПолБатона• 05 февраля 2023
Ответ дляБабайко
Не знаю, але там дуже небезпечно
цікава ви
а де безпечно?
а де безпечно?
Моль Молливна• 06 февраля 2023
Ответ дляВыручалка
А в мене мати і 50 тому манку в сирники не кидала . Обидві бабусі також . То битимемся , чи що ?
ну ви ж написали що це зараз усі манку пихають... вони з манкою реально смачніші
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу