sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_28
Простецкая• 05 февраля 2023

Чи можливо посмажити сирники, якщо вдома лише

Трішки сиру, мука і яйце ? Ну і цукру трішки є
Бо дивлюсь в Інтернеті то там всякі різні ще продукти треба то манка то ще щось
Якщо так то підкажіть як…. Послідовно будь ласка
показать весь текст
175 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_110
Бабайко• 05 февраля 2023
31
Ответ дляПолБатона
так і я фінансово вообще гола
ще й живу в приіронтовому містечку в 15 км від бахмута
Омг, тікайте звідтам!!!!!
heart 3
anonim_56
к.Буланова• 05 февраля 2023
32
Трішки сиру, це скільки?
anonim_95
Мона_Лиса• 05 февраля 2023
33
400г творога, щепотка соли, ванильный сахар (по желанию), сахар 3-4 ст.л, 1 яйцо, 3 ст.л. муки.
heart 3
anonim_107
Админко• 05 февраля 2023
34
Ответ дляПростецкая
То ви скільки муки додаєте на 250 гри сиру в сам сир?
На око. Але має бути не густо.
anonim_28
автор Простецкая • 05 февраля 2023
35
Ответ дляк.Буланова
Трішки сиру, це скільки?
250 грам
heart 1
anonim_26
Моль Молливна• 05 февраля 2023
36
Ответ дляТишком_нишком
А я заздрю людям, у яких є фінансова можливість зробити запаси. Без стьобу, по -доброму заздрю.
не заздріть)) я з сумом згадую ті запаси в 90х, то моль, то жучки заводились. З тих пір запаси не роблю
heart 3
anonim_154
Птица секретарь• 05 февраля 2023
37
1 яйце, 2 ложки муки, трохи солі, цукор 2 ложки або за смаком та ваш сир. Якщо є родзинки або цукати, або любі сухофрукти то подрібнюють та додайте. Сформуйте невеличкі шарики, обваляйте в муці, трохи приплюсніть, та жарте на пательні.
heart 2
anonim_28
автор Простецкая • 05 февраля 2023
38
Ответ дляПтица секретарь
1 яйце, 2 ложки муки, трохи солі, цукор 2 ложки або за смаком та ваш сир. Якщо є родзинки або цукати, або любі сухофрукти то подрібнюють та додайте. Сформуйте невеличкі шарики, обваляйте в муці, трохи приплюсніть, та жарте на пательні.
Дякую дуже
anonim_129
Научительница• 05 февраля 2023
39
Ответ дляПростецкая
То ви скільки муки додаєте на 250 гри сиру в сам сир?
Я кладу на такое количество 5 столовых ложек муки (без горки!). Люблю когда в сырниках практически один творог, а не творожные блины.
heart 1
anonim_76
На паровозе• 05 февраля 2023
40
Ответ дляПростецкая
Нема ванільного цукру в мене..
І що? Це не обов´язково, думайте трохи
anonim_116
Страхованная• 05 февраля 2023
41
Ответ дляПростецкая
То ви скільки муки додаєте на 250 гри сиру в сам сир?
Я кладу мало муки, щоб сирники були на сирники похожі. На 250 гр сиру ніколи не замішувала, але б ложку столову, може дві, не більше. Ваніль не люблю, тому і не додаю ніколи. Можна родзинки, але їх треба запарити хвилин на 10.
heart 1
anonim_167
Плекаю думи• 05 февраля 2023
42
Ответ дляПростецкая
Дякую дуже
Не кладите много сахара, а лучше вообще без. Сверху посыпьте или варенье. А то творог не проверенный, лучше не рисковать. На 250 гр творога 1 яйцо это много. Половина.
anonim_154
Птица секретарь• 05 февраля 2023
43
Ответ дляНаучительница
Я кладу на такое количество 5 столовых ложек муки (без горки!). Люблю когда в сырниках практически один творог, а не творожные блины.
Це вже творожні оладки
heart 1
anonim_143
Тишком_нишком• 05 февраля 2023
44
Ответ дляМоль Молливна
не заздріть)) я з сумом згадую ті запаси в 90х, то моль, то жучки заводились. З тих пір запаси не роблю
О, згадала ті часи. В мішках дійсно заводилась усіляка живність, жучки в муці були...
heart 1
noavatar
Муркамурковна• 05 февраля 2023
45
Ответ дляАдминко
В які ті сирники, якщо густо?
Тісто має бути липким, перед жаркою в муці розплющити накатані шарики. Тоді сирники пухкі в смачні. А з густо - виходять кльоцки.
В мене класні, якшо у вас кльоцки то я тут не при чому
heart 1
anonim_143
Тишком_нишком• 05 февраля 2023
46
До речі, дівчата, а як ви смажите: під кришкою чи ні?
anonim_167
Плекаю думи• 05 февраля 2023
47
Сырниковая баталия)
heart 1
anonim_64
ЛижТолько• 05 февраля 2023
48
250 г сиру, 1 яйце, гарна дрібка солі, 2 чайні ложки цукру, борошна 2 столові ложки. Зформувати кожен сирник (мокрими руками) і обваляти в борошні, приплюснути, смажити на розігрітій олії.
Я люблю, коли сирники самі не дуже солодкі, а зверху посипати цукром та їсти зі сметаною. Якби ще в тісто родзинки додати, то ще смачніше, але й без них смачно
anonim_129
Научительница• 05 февраля 2023
49
Ответ дляПтица секретарь
Це вже творожні оладки
Совсем нет. В этих 5 ложках от силы будет полноценных 2. Я пальцем лишнюю муку снимаю с ложки, поэтому ее там остаётся мизер. Просто так привыкла отмерять.
Я не люблю много муки в сырниках.
heart 1
anonim_167
Плекаю думи• 05 февраля 2023
50
Ответ дляТишком_нишком
До речі, дівчата, а як ви смажите: під кришкою чи ні?
Под крышкой.
heart 1
anonim_97
ПолБатона• 05 февраля 2023
51
Ответ дляБабайко
Омг, тікайте звідтам!!!!!
куди?
anonim_143
Тишком_нишком• 05 февраля 2023
52
Ответ дляПлекаю думи
Под крышкой.
Дякую, також хочу так спробувати. Раніше смажила без, але іноді сирники були трохи сируватими зсередини.
anonim_110
Бабайко• 05 февраля 2023
53
Ответ дляПолБатона
куди?
Не знаю, але там дуже небезпечно
anonim_58
Выручалка• 05 февраля 2023
54
Ответ дляМоль Молливна
в мене мати сирники і 40 років назад з манкою робила. Її сусідка-єврейка навчила. Це не примха сьогодення
А в мене мати і 50 тому манку в сирники не кидала . Обидві бабусі також . То битимемся , чи що ?
heart 1
anonim_81
Курс капусты• 05 февраля 2023
55
Манкою заміняють муку, але то не обов‘язково. Розімнути творог, туди яйце, цукру кілька ложок, муки потихеньку всипати і мішати, щоб не переборщити і порядок. Дати трохи постояти і смажити.
anonim_167
Плекаю думи• 05 февраля 2023
56
Ответ дляТишком_нишком
Дякую, також хочу так спробувати. Раніше смажила без, але іноді сирники були трохи сируватими зсередини.
Если творог подходящий, то ок все будет. Главное, на горячую сковороду и первую минуту большой огонь чтобы корочка схватилась, дальше на умеренном. Когда перевернули, если видите, что начинают слегка подтаивать и плавиться дожариваете без. Если не сильно, то периодически открываете, выпуская пар.
heart 1
anonim_97
ПолБатона• 05 февраля 2023
57
Ответ дляБабайко
Не знаю, але там дуже небезпечно
цікава ви
а де безпечно?
anonim_26
Моль Молливна• 06 февраля 2023
58
Ответ дляВыручалка
А в мене мати і 50 тому манку в сирники не кидала . Обидві бабусі також . То битимемся , чи що ?
ну ви ж написали що це зараз усі манку пихають... вони з манкою реально смачніші
anonim_11
Творческий типаж• 06 февраля 2023
59
Попробуйте приготовить с солью вместо сахара. Мне так вкуснее
anonim_110
Бабайко• 06 февраля 2023
60
Ответ дляПолБатона
цікава ви
а де безпечно?
Ну не на лінії фронту ж
heart 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff