Балаболка• 06 марта 2023
Шо на вечерю красуні, показуємо
показать весь текст
Мафиозная• 06 марта 2023
Ответ дляMs. Похвала
галя балувана пробовали? только в той точке, где девочки сами лепят
Нет. Брала их котлеты - не понравились.
Ms. Похвала• 06 марта 2023
Ответ дляНепозбувна Бентега
Картопля в мундирі,квашені огірки,квашена капуста, пахуча олія з сіллю,сало з проріззю і чорний хлібчик) мені було прям нереально смачно)
кожного разу обіцяю собі не відкривати такі теми, але в мене скоро стейк буде, тому можу слюнями давитись
Не боюся осуду• 06 марта 2023
Ответ дляФруты_Буты
Борщ, день четвертий...стае все смачнішим...
Мені цікаво, чому всі кажуть, що борщ смачний на 2,3 день?… Мені він смачний лише у той день, коли зварений. А разогрітий вже ні. Я одна така?
1
Ms. Похвала• 06 марта 2023
Ответ дляМафиозная
Нет. Брала их котлеты - не понравились.
вы про котлеты, а я вам про пельмени их говорю)
котлеты у них не пробовала, но киевская котлета мне понравилась
котлеты у них не пробовала, но киевская котлета мне понравилась
Ms. Похвала• 06 марта 2023
Ответ дляНе боюся осуду
Мені цікаво, чому всі кажуть, що борщ смачний на 2,3 день?… Мені він смачний лише у той день, коли зварений. А разогрітий вже ні. Я одна така?
бо він повинен гарненько настоятись, тому і смачніше на наступний день
6
Светка-пипетка• 06 марта 2023
У сина полента, тофу і лохина, я буду доїдати залишки сніданку - омлет + салат. Чоловік доїдає залишки обіду (ячна каша, битки яловичі і салат)
1
Фруты_Буты• 06 марта 2023
Ответ дляМафиозная
О, у вас бомбезный борщ
. И красный, и ложка стоит
. И красный, и ложка стоит
Спасибо! давно не варила поэтому так вкусно, словами не передать...
Ms. Похвала• 06 марта 2023
Ответ дляСветка-пипетка
У сина полента, тофу і лохина, я буду доїдати залишки сніданку - омлет + салат. Чоловік доїдає залишки обіду (ячна каша, битки яловичі і салат)
давно я ячку не їла....дуже колись виручала, коли вчилась і грошей було мало
Светка-пипетка• 06 марта 2023
Ответ дляMs. Похвала
давно я ячку не їла....дуже колись виручала, коли вчилась і грошей було мало
Відкрила для себе ячку коли у сина прикорм почався і треба було різноманіття)
Дуже полюбляю ячку з тушкованим яловичим гуляшем і з підливкою
Дуже полюбляю ячку з тушкованим яловичим гуляшем і з підливкою
1
Непозбувна Бентега• 06 марта 2023
Ответ дляНе боюся осуду
Мені цікаво, чому всі кажуть, що борщ смачний на 2,3 день?… Мені він смачний лише у той день, коли зварений. А разогрітий вже ні. Я одна така?
Не одна) я така сама) мені щойно зварений борщ не може зрівнятися з тим,що постоїть. Ніколи. Можливо це з дитинства,коли бабуся кожного божого дня варила свіжий борщ і він був незрівнянний
2
Не боюся осуду• 06 марта 2023
Ответ дляMs. Похвала
бо він повинен гарненько настоятись, тому і смачніше на наступний день
Справа смаку) я не згодна.
1
Фруты_Буты• 06 марта 2023
Ответ дляНе боюся осуду
Мені цікаво, чому всі кажуть, що борщ смачний на 2,3 день?… Мені він смачний лише у той день, коли зварений. А разогрітий вже ні. Я одна така?
Каждому свое, мне свежесваренный не такой идеально пропитанный, постоявший более насыщенный, овощи между собой какбы успевают передружиться. И на плите я не разогреваю, вкус меняется... какието прям тараканы, аж страшно стало
Не боюся осуду• 06 марта 2023
Ответ дляНепозбувна Бентега
Не одна) я така сама) мені щойно зварений борщ не може зрівнятися з тим,що постоїть. Ніколи. Можливо це з дитинства,коли бабуся кожного божого дня варила свіжий борщ і він був незрівнянний
Хух! Значить я не одна) дякую!
1
Ms. Похвала• 06 марта 2023
Ответ дляСветка-пипетка
Відкрила для себе ячку коли у сина прикорм почався і треба було різноманіття)
Дуже полюбляю ячку з тушкованим яловичим гуляшем і з підливкою
Дуже полюбляю ячку з тушкованим яловичим гуляшем і з підливкою
ух...смакота))
Не боюся осуду• 06 марта 2023
Ответ дляСветка-пипетка
У сина полента, тофу і лохина, я буду доїдати залишки сніданку - омлет + салат. Чоловік доїдає залишки обіду (ячна каша, битки яловичі і салат)
Як готуєте ячну кашу? Навчіть смачно, будь ласка. А то в мене размазня якась
Не боюся осуду• 06 марта 2023
Ответ дляMs. Похвала
давно я ячку не їла....дуже колись виручала, коли вчилась і грошей було мало
Як готуєте ячку?
Мафиозная• 06 марта 2023
Ответ дляstarlink
Это он где-то покупал)
Я такие не видела. Но очень аппетитно плавают в кастрюле
. Я аж запах почувствовала.
. Я аж запах почувствовала.
1
Ms. Похвала• 06 марта 2023
Ответ дляНе боюся осуду
Як готуєте ячку?
ой..давно готувала, як звичайну крупу 2:1, якщо не зварилася, то підливаю воду, вона швидко вариться, і не буде розсипчастою, от булгур можна приготувати розсипчастим
Малая Налегке• 06 марта 2023
Лежу, думаю, чем его поужинать и тут вы с темой.
...не придумала. Облом обломович напал...(
...не придумала. Облом обломович напал...(
Не боюся осуду• 06 марта 2023
Ответ дляMs. Похвала
ой..давно готувала, як звичайну крупу 2:1, якщо не зварилася, то підливаю воду, вона швидко вариться, і не буде розсипчастою, от булгур можна приготувати розсипчастим
А, то вона і не буде розсипчастою ніколи? Булгур я знаю, люблю його
Ms. Похвала• 06 марта 2023
Ответ дляНе боюся осуду
А, то вона і не буде розсипчастою ніколи? Булгур я знаю, люблю його
ну я скільки її не готувала, трохи липкувата виходить
Творческий типаж• 06 марта 2023
Ответ дляНе боюся осуду
Мені цікаво, чому всі кажуть, що борщ смачний на 2,3 день?… Мені він смачний лише у той день, коли зварений. А разогрітий вже ні. Я одна така?
да
1
Тролю как могу• 06 марта 2023
Ответ дляМафиозная
Вкусные? А то Рудь меня не впечатлили. Не знаю какие купить чтобы не разочароваться.
В Свежине говяже-свинные прям очень
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу