Простецкая• 06 апреля 2023
Шашлик в духовкі, як зробити щоб було смачно?
Ви робили? Як на смак?
З понеділка на дієті• 06 апреля 2023
Нет запаха дыма как у шашлыка, будет просто запеченное мясо
5
Фрекен бок• 06 апреля 2023
Я роблю в 3літровій банці.Дуже схоже на шашлик.
Мариноване м´ясо нанизую на шпажки,як на звичайний шашлик.
Вкладаю вертикально такі ’шашлики ’ в СУХУ (!) 3 л банку,накриваю фольгою,банку на противень .
Хвилин 40 на 180*,потім пробуєте,якщо м´ясо ще жорстке,то +ще хвилин 15-20.
Дуже важливо: банка має бути суха ззовні!
Бо може луснути від t духовки.
Смачного!
Мариноване м´ясо нанизую на шпажки,як на звичайний шашлик.
Вкладаю вертикально такі ’шашлики ’ в СУХУ (!) 3 л банку,накриваю фольгою,банку на противень .
Хвилин 40 на 180*,потім пробуєте,якщо м´ясо ще жорстке,то +ще хвилин 15-20.
Дуже важливо: банка має бути суха ззовні!
Бо може луснути від t духовки.
Смачного!
1
автор
Простецкая
• 06 апреля 2023
Ответ дляФрекен бок
Я роблю в 3літровій банці.Дуже схоже на шашлик.
Мариноване м´ясо нанизую на шпажки,як на звичайний шашлик.
Вкладаю вертикально такі ’шашлики ’ в СУХУ (!) 3 л банку,накриваю фольгою,банку на противень .
Хвилин 40 на 180*,потім пробуєте,якщо м´ясо ще жорстке,то +ще хвилин 15-20.
Дуже важливо: банка має бути суха ззовні!
Бо може луснути від t духовки.
Смачного!
Мариноване м´ясо нанизую на шпажки,як на звичайний шашлик.
Вкладаю вертикально такі ’шашлики ’ в СУХУ (!) 3 л банку,накриваю фольгою,банку на противень .
Хвилин 40 на 180*,потім пробуєте,якщо м´ясо ще жорстке,то +ще хвилин 15-20.
Дуже важливо: банка має бути суха ззовні!
Бо може луснути від t духовки.
Смачного!
Дякую! А м´ясо яке?
Карапулька• 06 апреля 2023
Взимку роблю в рукаві. 40 хв. при 180, потім розрізаю рукав і ще 10-15 хв. Також на шпажках на решітку просто запікаю, по 20-25 хв. з кожної сторони.
Раніше також пробувала у банці 3-х літровій, не погано вийшло. Але відмивати той бутиль ще та морока.
Це коли зі свинини.
Курятина швидше готується
Раніше також пробувала у банці 3-х літровій, не погано вийшло. Але відмивати той бутиль ще та морока.
Це коли зі свинини.
Курятина швидше готується
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу