На циголках• 06 апреля 2023
По якому рецепту будете пекти Паски ?
Дівчата, по якому рецепту будете пекти Паски в цьому році? Можете скинути, будь ласка, рецепт ?
Я хочу спробувати ось такий варіант ) люблю , щоб були солодкі і здобні)
Мука — 1 кг
Молоко — 1.5 стакана
Яйца — 6 штук
Масло сливочное — 300г
Дрожжи — 40-50 г «мокрых» или 11 г сухих( пакетик)
Изюм — 150г
Цукаты — 50г
Соль- 3/4 ч.л
Ванилин 1/2 или 5-6 измельченых зерен кардамона
Сахар 1.5 — 2 стакана
Я хочу спробувати ось такий варіант ) люблю , щоб були солодкі і здобні)
Мука — 1 кг
Молоко — 1.5 стакана
Яйца — 6 штук
Масло сливочное — 300г
Дрожжи — 40-50 г «мокрых» или 11 г сухих( пакетик)
Изюм — 150г
Цукаты — 50г
Соль- 3/4 ч.л
Ванилин 1/2 или 5-6 измельченых зерен кардамона
Сахар 1.5 — 2 стакана
Цвіпканя• 06 апреля 2023
Александрийская, самая любимая. В прошлом году краффины пекла, в позапрошлом паннетоне, не понравились.
1
Майданщица• 06 апреля 2023
Дівчата, хочу тяжку,мокру та волокнисту! Можливо хтось такі любить і є перевірений рецепт?
6
НашлаПерепискуМужа• 06 апреля 2023
На 40 ка жовтках.Роблю завжди на пів порції.Смочніше ще в житті не їла.Дякую тій порадниці що тут давала рецепт
Парасюха• 06 апреля 2023
По проверенному десятилетиями, бабушкиному. Очень сдобная, сладкая, влажная. На 15 яиц и 1,5 муки.
Зайканалужайке• 06 апреля 2023
В хлебопечке. Я уже лет 10 так готовлю. Ни разу не подвело.
поставьте программу ’Сладкий хлеб’ на 1000 гр. корочку среднюю.
2,5 ч.л. дрожжей
540 г муки
0,5 ч.л. соли
5 ст. л. сахара
5 ст. л. сливочного или растительного масла
1 п ванил. сахара
2 яйца (можно и не очень крупные)
110 мл. сметаны
105 мл. воды
150 г изюма (по сигналу в тесто) - по желанию.
если рецепт умножить на 2 - и замесить просто тесто (часика на 2-3 режим нужен) - то получится офигенное сдобное тесто
для булочек с курагой, изюмом, персиком, маком, корицей и т.д.
рулетов и т.д.
вобщем, супер!
поставьте программу ’Сладкий хлеб’ на 1000 гр. корочку среднюю.
2,5 ч.л. дрожжей
540 г муки
0,5 ч.л. соли
5 ст. л. сахара
5 ст. л. сливочного или растительного масла
1 п ванил. сахара
2 яйца (можно и не очень крупные)
110 мл. сметаны
105 мл. воды
150 г изюма (по сигналу в тесто) - по желанию.
если рецепт умножить на 2 - и замесить просто тесто (часика на 2-3 режим нужен) - то получится офигенное сдобное тесто
для булочек с курагой, изюмом, персиком, маком, корицей и т.д.
рулетов и т.д.
вобщем, супер!
2
Майданщица• 06 апреля 2023
Ответ дляОленаЯ
По сімейному, рецепту ще бабусі, мені найсмачніші мої. Печу вже 9 років сама.
Прошу в студію!)
Медсестричка• 06 апреля 2023
Ответ дляМайданщица
Дівчата, хочу тяжку,мокру та волокнисту! Можливо хтось такі любить і є перевірений рецепт?
Вище скинула ссилку, я теж люблю мокрі, треба брати кефір, тоді вони важкі та мокрі виходять.
Майданщица• 06 апреля 2023
Ответ дляМедсестричка
Вище скинула ссилку, я теж люблю мокрі, треба брати кефір, тоді вони важкі та мокрі виходять.
Ні, буду на молоці. Якось мені паска с кефіром не в´яжеться)
2
90x60x90• 06 апреля 2023
Ответ дляНашлаПерепискуМужа
На 40 ка жовтках.Роблю завжди на пів порції.Смочніше ще в житті не їла.Дякую тій порадниці що тут давала рецепт
Ой, ой, ой, це ж тільки 40 яєць скільки коштує, а ще масло і інші продукти
3
Медсестричка• 06 апреля 2023
Ответ дляМайданщица
Ні, буду на молоці. Якось мені паска с кефіром не в´яжеться)
То вам так здається, на кефірі смачніша виходить, я декілька років експериментувала і пекла і таку і таку, всі більше оцінили ту що на кефірі, тепер тільки таку печу. Там навіть у рецепті написано, що на кефірі краще і можете коментарі почитати, дівчата діляться враженнями хто пік.
90x60x90• 06 апреля 2023
Ответ дляОленаЯ
Звичайний.
1 л молока
1 пачка діжджі
1 пачка (200 г масла)
12-14 яєць
2 неповних склянки цукру
Родзинки
Курага
Ванілін, або ванільний цукор
Борошно скільки візьме
1 л молока
1 пачка діжджі
1 пачка (200 г масла)
12-14 яєць
2 неповних склянки цукру
Родзинки
Курага
Ванілін, або ванільний цукор
Борошно скільки візьме
1 пака дріждів це 50 гр.живих ?
фрау Гітта• 06 апреля 2023
Ответ дляМайданщица
Дівчата, хочу тяжку,мокру та волокнисту! Можливо хтось такі любить і є перевірений рецепт?
Волокниста не може бути тяжкою.
1
90x60x90• 06 апреля 2023
Ответ дляБЦАшка
40 яєць - зараз дорогувато вийде пасочка(
Це ’чревоугодіє’
2
Послушная• 06 апреля 2023
Ответ для90x60x90
1 пака дріждів це 50 гр.живих ?
Це пачка живих, стандартні львівські. Ніколи не експериментую з сухими для паски.
1
Медсестричка• 06 апреля 2023
Ответ дляБЦАшка
40 яєць - зараз дорогувато вийде пасочка(
Не те слово, сьогодні питала домашні яйця, то 80 грн десяток, а 4 десятки то вже 320 і це тільки яйця
2
НашлаПерепискуМужа• 06 апреля 2023
Ответ для90x60x90
Це ’чревоугодіє’
Я на 20 роблю,на пів порції.Вихрдить 12 середніх пасочок
фрау Гітта• 06 апреля 2023
Ответ дляПослушная
Це пачка живих, стандартні львівські. Ніколи не експериментую з сухими для паски.
Так вони з різною вагою є. Яка вага стандартна?
Послушная• 06 апреля 2023
Ответ дляфрау Гітта
Так вони з різною вагою є. Яка вага стандартна?
Зараз гляну, завжди з року в рік одні і ті ж, мабуть 100 г.
2
НашлаПерепискуМужа• 06 апреля 2023
Ось рецепт на 35-40 жовтків,кому цікаво
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-1436826
Теж на кефіри для вологості
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-1436826
Теж на кефіри для вологості
90x60x90• 06 апреля 2023
Ответ дляПослушная
Це пачка живих, стандартні львівські. Ніколи не експериментую з сухими для паски.
Дякую.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу