Сама собі лікар• 06 апреля 2023
Індичка вийшла тверда, ледь розжовується
Тушила з цибулею і морквою 50 хв. Що тепер з нею робити?
Гарнюнька• 06 апреля 2023
Перекрутити і зробити начинку для млинців, вареників, зараз, кішу...тощо
1
автор
Сама собі лікар
• 06 апреля 2023
Ответ дляВічний двигун
В вершках потушити ще трохи. Ви воду не додавали?
Додавала
автор
Сама собі лікар
• 06 апреля 2023
Ответ дляЖена_КотораяСтена
А что так мало тушили? Я всё мясо тушу полтора часа
Треба більше? Вперше роблю. З водою ще протушити?
Оч@ров@Шк@• 06 апреля 2023
Автор, цілою, то 50 хв мало , 2-3 години потрібно, щоб м´ясо від кісток відійшло легко.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу