Шопингмонстр• 12 апреля 2023
Наіщо в пасках сметана
Що змінюється від:
1) коли просто масло
2) коли масло плюс сметана
3) коли тільки жовтки (мова про яйця, ясно що «жир» теж з п.1 і п.2)
1) коли просто масло
2) коли масло плюс сметана
3) коли тільки жовтки (мова про яйця, ясно що «жир» теж з п.1 і п.2)
показать весь текст
Бараболька• 13 апреля 2023
Ответ дляКумася
Доброго дня. А скільки пасочок приблизно виходить? Розумію, що форми у всіх різні, напишіть, буд ласка, як у вас
Десь 8-9 штук)
Кумася• 13 апреля 2023
Ответ дляБараболька
Десь 8-9 штук)
Дякую) вже печуться)
Гарне тісто вийшло, гарно підійшло, але в духовці переросли моментально і всі мої косички-прикраси посповзали....
В чому може бути причина? У форми небагато тіста накладала, такі гарненькі були...
Гарне тісто вийшло, гарно підійшло, але в духовці переросли моментально і всі мої косички-прикраси посповзали....
В чому може бути причина? У форми небагато тіста накладала, такі гарненькі були...
Бараболька• 13 апреля 2023
Ответ дляКумася
Дякую) вже печуться)
Гарне тісто вийшло, гарно підійшло, але в духовці переросли моментально і всі мої косички-прикраси посповзали....
В чому може бути причина? У форми небагато тіста накладала, такі гарненькі були...
Гарне тісто вийшло, гарно підійшло, але в духовці переросли моментально і всі мої косички-прикраси посповзали....
В чому може бути причина? У форми небагато тіста накладала, такі гарненькі були...
Багато поклали у форму!! Тісто підіймається дуже гарно. Тому його в форму потрібно на 1/3 і не більше!! Якщо хочеться вищої пасочки, то продовжіть форму зсередини пергаментом
Кумася• 13 апреля 2023
Ответ дляБараболька
Багато поклали у форму!! Тісто підіймається дуже гарно. Тому його в форму потрібно на 1/3 і не більше!! Якщо хочеться вищої пасочки, то продовжіть форму зсередини пергаментом
Я так і поставила, на 1/3...
У рецепті печуться перші 15 хв (я 10 хв тримала) при 200°, далі 170.
І от коли на 200 було вони дуже швидко виросли. Може треба весь час на одній нижчій температурі
У рецепті печуться перші 15 хв (я 10 хв тримала) при 200°, далі 170.
І от коли на 200 було вони дуже швидко виросли. Може треба весь час на одній нижчій температурі
Бараболька• 13 апреля 2023
Ответ дляКумася
Я так і поставила, на 1/3...
У рецепті печуться перші 15 хв (я 10 хв тримала) при 200°, далі 170.
І от коли на 200 було вони дуже швидко виросли. Може треба весь час на одній нижчій температурі
У рецепті печуться перші 15 хв (я 10 хв тримала) при 200°, далі 170.
І от коли на 200 було вони дуже швидко виросли. Може треба весь час на одній нижчій температурі
В моєму рецепті немає такого випікання, тому не скажу. Я печу рівною температурою, навіщо створювати цю різницю температур?
автор
Шопингмонстр
• 13 апреля 2023
Ответ дляБараболька
В моєму рецепті немає такого випікання, тому не скажу. Я печу рівною температурою, навіщо створювати цю різницю температур?
Для надійності. Бо як корка взялася, вже не опадуть. Отже, щоб прискорити ту корку
автор
Шопингмонстр
• 13 апреля 2023
Ответ дляБараболька
Печу на 0.5 л молока:
Опара:
200 мл молока
3 ст.л цукру
100 гр дріжжів живих
5 ст.л муки
На пів годинки.
Здобу готую в цей час:
7 яєць - білки збиваю в круту піну окремо. Жовтки міксером з цукром 300-400 гр( хто як любить). Потім додаю пару ложок горілки, ложку меду, 100 гр розтопленого масла, 100 гр сметани, 50 мл соку апельсину. Також добавляю цедру лимону і апельсину. Якщо яйця не домашні, то ще 1 ч.л куркуми в здобу.
Потім змішую опару і здобу і вводжу муку. Точно не скажу скільки її треба, бо на глаз. Тісто не люблю забите. Коли тісто починає дуже липнути до рук, але вже можна вимішувати на столі,то додаю масло кімнатної темп.100 грн і вимішую до 5 хв. Воно тоді стає на очах відлипати від рук і формується в комок суцільний.
Олію не добавляю! Лише змащую посудину і руки потім для роботи.
Залишаю на під´йом на 2 години.
Потім вмішую родзинки, курагу і цукати. Багато! Бо мої так люблять)
Після цього розкладаю в форми і ще на годинку на під´йом.
Випікаю при 180 гр десь 40-45 хв.
Наче нічого не забула😊
Опара:
200 мл молока
3 ст.л цукру
100 гр дріжжів живих
5 ст.л муки
На пів годинки.
Здобу готую в цей час:
7 яєць - білки збиваю в круту піну окремо. Жовтки міксером з цукром 300-400 гр( хто як любить). Потім додаю пару ложок горілки, ложку меду, 100 гр розтопленого масла, 100 гр сметани, 50 мл соку апельсину. Також добавляю цедру лимону і апельсину. Якщо яйця не домашні, то ще 1 ч.л куркуми в здобу.
Потім змішую опару і здобу і вводжу муку. Точно не скажу скільки її треба, бо на глаз. Тісто не люблю забите. Коли тісто починає дуже липнути до рук, але вже можна вимішувати на столі,то додаю масло кімнатної темп.100 грн і вимішую до 5 хв. Воно тоді стає на очах відлипати від рук і формується в комок суцільний.
Олію не добавляю! Лише змащую посудину і руки потім для роботи.
Залишаю на під´йом на 2 години.
Потім вмішую родзинки, курагу і цукати. Багато! Бо мої так люблять)
Після цього розкладаю в форми і ще на годинку на під´йом.
Випікаю при 180 гр десь 40-45 хв.
Наче нічого не забула😊
У мене питання - чи можна горілкк замінити пойлом саморобним що у мене валяється роки два?(бо алк нема в домі нікого , ми не використовуєм);
І чи треба СІК чи можна фреш з того апельсина що на цедру пущу?
І чи треба СІК чи можна фреш з того апельсина що на цедру пущу?
Ответ дляБараболька
Печу на 0.5 л молока:
Опара:
200 мл молока
3 ст.л цукру
100 гр дріжжів живих
5 ст.л муки
На пів годинки.
Здобу готую в цей час:
7 яєць - білки збиваю в круту піну окремо. Жовтки міксером з цукром 300-400 гр( хто як любить). Потім додаю пару ложок горілки, ложку меду, 100 гр розтопленого масла, 100 гр сметани, 50 мл соку апельсину. Також добавляю цедру лимону і апельсину. Якщо яйця не домашні, то ще 1 ч.л куркуми в здобу.
Потім змішую опару і здобу і вводжу муку. Точно не скажу скільки її треба, бо на глаз. Тісто не люблю забите. Коли тісто починає дуже липнути до рук, але вже можна вимішувати на столі,то додаю масло кімнатної темп.100 грн і вимішую до 5 хв. Воно тоді стає на очах відлипати від рук і формується в комок суцільний.
Олію не добавляю! Лише змащую посудину і руки потім для роботи.
Залишаю на під´йом на 2 години.
Потім вмішую родзинки, курагу і цукати. Багато! Бо мої так люблять)
Після цього розкладаю в форми і ще на годинку на під´йом.
Випікаю при 180 гр десь 40-45 хв.
Наче нічого не забула😊
Опара:
200 мл молока
3 ст.л цукру
100 гр дріжжів живих
5 ст.л муки
На пів годинки.
Здобу готую в цей час:
7 яєць - білки збиваю в круту піну окремо. Жовтки міксером з цукром 300-400 гр( хто як любить). Потім додаю пару ложок горілки, ложку меду, 100 гр розтопленого масла, 100 гр сметани, 50 мл соку апельсину. Також добавляю цедру лимону і апельсину. Якщо яйця не домашні, то ще 1 ч.л куркуми в здобу.
Потім змішую опару і здобу і вводжу муку. Точно не скажу скільки її треба, бо на глаз. Тісто не люблю забите. Коли тісто починає дуже липнути до рук, але вже можна вимішувати на столі,то додаю масло кімнатної темп.100 грн і вимішую до 5 хв. Воно тоді стає на очах відлипати від рук і формується в комок суцільний.
Олію не добавляю! Лише змащую посудину і руки потім для роботи.
Залишаю на під´йом на 2 години.
Потім вмішую родзинки, курагу і цукати. Багато! Бо мої так люблять)
Після цього розкладаю в форми і ще на годинку на під´йом.
Випікаю при 180 гр десь 40-45 хв.
Наче нічого не забула😊
У меня точно такой же рецепт
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу