Жерица ночи• 27 июня 2023
Чизкейк с желатином, клубникой
Подскажите пожалуйста проверенный рецепт.
Есть творог, сметана, желатин, агар агар, сливки 10%. Клубника. Хочу снизу творожно-сметанный слой, и сверху слой клубничный.
Есть творог, сметана, желатин, агар агар, сливки 10%. Клубника. Хочу снизу творожно-сметанный слой, и сверху слой клубничный.
автор
Жерица ночи
• 27 июня 2023
Готовила уже похожее, но никто не ел кроме меня(( почему-то им невкусно. Тогда было много творога и мало сметаны, и без сливок
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЖерица ночи
Готовила уже похожее, но никто не ел кроме меня(( почему-то им невкусно. Тогда было много творога и мало сметаны, и без сливок
Мне творог с желатином тоже невкусно.. И сметану с желатином не понимаю..Я только на сливках делала...
1
1
2
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
Мне творог с желатином тоже невкусно.. И сметану с желатином не понимаю..Я только на сливках делала...
А моїм дуже смачно
1
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
А моїм дуже смачно
Я еще понимаю маскарпоне добавить и творог нормальной жирности, а не тырсу..И сливок для пышности, тогда да, вкусно. Остальное мне невкусно...
1
1
Снідаю авокадо• 27 июня 2023
Я щось інше робила, давненько,там пошарово, коричневе недороге печиво покришити і заливати творогом з желатином, шарів 5 чи 6. Моїм сподобалось, донька брала на ярмарку в школу(ну це ще до ковіду було), то це перше, що розкупили. Рецепт не пам´ятаю, десь є вдома записаний.
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Рецепт приблизно такий не знаю, чи відкриється посилання.
Коли я готую чізкейк, то завжди відкриваю інтернет і готую приблизно
Головне: добре блендером перебити сир зі сметаною. Також я завжди збільшую кількість цукру, бо в ’желе’ цукор не відчувається, а нам як любителям смаколиків це помітно.
Ще головне но: я не роблю з печива - для мене це жирнючий капець. Роблю бісквітну основу - бо ми ж любителі смаколиків, перший ліпший з інтернету. Комбайн взбив , я просочила сиропом чи чим там - і смакота.
Щось накштал анекдоту: дякую редакція за чудовий рецепт, тільки ми капермт замінили на.... і далі по тексту.
Нажаль, возні багато, а з´їдається швидко
Коли я готую чізкейк, то завжди відкриваю інтернет і готую приблизно
Головне: добре блендером перебити сир зі сметаною. Також я завжди збільшую кількість цукру, бо в ’желе’ цукор не відчувається, а нам як любителям смаколиків це помітно.
Ще головне но: я не роблю з печива - для мене це жирнючий капець. Роблю бісквітну основу - бо ми ж любителі смаколиків, перший ліпший з інтернету. Комбайн взбив , я просочила сиропом чи чим там - і смакота.
Щось накштал анекдоту: дякую редакція за чудовий рецепт, тільки ми капермт замінили на.... і далі по тексту.
Нажаль, возні багато, а з´їдається швидко
3
Снідаю авокадо• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Рецепт приблизно такий не знаю, чи відкриється посилання.
Коли я готую чізкейк, то завжди відкриваю інтернет і готую приблизно
Головне: добре блендером перебити сир зі сметаною. Також я завжди збільшую кількість цукру, бо в ’желе’ цукор не відчувається, а нам як любителям смаколиків це помітно.
Ще головне но: я не роблю з печива - для мене це жирнючий капець. Роблю бісквітну основу - бо ми ж любителі смаколиків, перший ліпший з інтернету. Комбайн взбив , я просочила сиропом чи чим там - і смакота.
Щось накштал анекдоту: дякую редакція за чудовий рецепт, тільки ми капермт замінили на.... і далі по тексту.
Нажаль, возні багато, а з´їдається швидко
Коли я готую чізкейк, то завжди відкриваю інтернет і готую приблизно
Головне: добре блендером перебити сир зі сметаною. Також я завжди збільшую кількість цукру, бо в ’желе’ цукор не відчувається, а нам як любителям смаколиків це помітно.
Ще головне но: я не роблю з печива - для мене це жирнючий капець. Роблю бісквітну основу - бо ми ж любителі смаколиків, перший ліпший з інтернету. Комбайн взбив , я просочила сиропом чи чим там - і смакота.
Щось накштал анекдоту: дякую редакція за чудовий рецепт, тільки ми капермт замінили на.... і далі по тексту.
Нажаль, возні багато, а з´їдається швидко
Дуже гарний!
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
Я еще понимаю маскарпоне добавить и творог нормальной жирности, а не тырсу..И сливок для пышности, тогда да, вкусно. Остальное мне невкусно...
А я не розумію маскарпоне. Переплатити втричі більше а ефекту нуль. Є десерти, де маскарпоне єдиний варіант, але не чізкейк.
1
3
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляСнідаю авокадо
Дуже гарний!
Ну вони різні виходять, я там ще вишневий прикріпила. Коли є настрій - є всередині ягоди, коли немає. Коли купляю готовий бісквіт, або надтонкий, або перерізаю. У випадку з вишневим пасує шоколадний бісквіт, але вишні трохи підварюю. Тоді сиропом з вишні плюс амаретто пропитую
А може вам і печиво з маслом зайде, це ж таке
А може вам і печиво з маслом зайде, це ж таке
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
А я не розумію маскарпоне. Переплатити втричі більше а ефекту нуль. Є десерти, де маскарпоне єдиний варіант, але не чізкейк.
Ну на вашем фото не чизкейк и близко. А желе, резиновое и это видно.
1
1
1
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
Ну на вашем фото не чизкейк и близко. А желе, резиновое и это видно.
Сама ви резинова, хай мене забанять.
1
3
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Сама ви резинова, хай мене забанять.
Правда глаза колет
Всем должны ваши пляцки нравиться)?
Всем должны ваши пляцки нравиться)?
1
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
Правда глаза колет
Всем должны ваши пляцки нравиться)?
Всем должны ваши пляцки нравиться)?
Ви здивувалися, що ваші пляцкі з маскарпоне не по душі? Що ж, буває. Ваш світ багатий на відкриття і розчарування.
3
автор
Жерица ночи
• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Рецепт приблизно такий не знаю, чи відкриється посилання.
Коли я готую чізкейк, то завжди відкриваю інтернет і готую приблизно
Головне: добре блендером перебити сир зі сметаною. Також я завжди збільшую кількість цукру, бо в ’желе’ цукор не відчувається, а нам як любителям смаколиків це помітно.
Ще головне но: я не роблю з печива - для мене це жирнючий капець. Роблю бісквітну основу - бо ми ж любителі смаколиків, перший ліпший з інтернету. Комбайн взбив , я просочила сиропом чи чим там - і смакота.
Щось накштал анекдоту: дякую редакція за чудовий рецепт, тільки ми капермт замінили на.... і далі по тексту.
Нажаль, возні багато, а з´їдається швидко
Коли я готую чізкейк, то завжди відкриваю інтернет і готую приблизно
Головне: добре блендером перебити сир зі сметаною. Також я завжди збільшую кількість цукру, бо в ’желе’ цукор не відчувається, а нам як любителям смаколиків це помітно.
Ще головне но: я не роблю з печива - для мене це жирнючий капець. Роблю бісквітну основу - бо ми ж любителі смаколиків, перший ліпший з інтернету. Комбайн взбив , я просочила сиропом чи чим там - і смакота.
Щось накштал анекдоту: дякую редакція за чудовий рецепт, тільки ми капермт замінили на.... і далі по тексту.
Нажаль, возні багато, а з´їдається швидко
Спасибо) думаю если снизу сделаю тонкий ’корж’ из печенья и вареной сгущенки, то ребенку точно понравится))
1
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Ви здивувалися, що ваші пляцкі з маскарпоне не по душі? Що ж, буває. Ваш світ багатий на відкриття і розчарування.
Нет, мне все равно, но зачем на правду обижаться у вас желе или вы хотите сказать что нет))?
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
Нет, мне все равно, но зачем на правду обижаться у вас желе или вы хотите сказать что нет))?
Так, я і не заперечувала, зверху желе. А ще не так? І рецепт прикріпила, де зверху желе. У вас якісь проблеми з желе?
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Так, я і не заперечувала, зверху желе. А ще не так? І рецепт прикріпила, де зверху желе. У вас якісь проблеми з желе?
У вас творожное желе, а не чизкейк)) И это невкусно, можете не убеждать в обратном. Да и я вам вообще не писала изначально, вы сами начали комментировать)
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
У вас творожное желе, а не чизкейк)) И это невкусно, можете не убеждать в обратном. Да и я вам вообще не писала изначально, вы сами начали комментировать)
Для вас не чізкейк, а для інших, для більшості, навіть якщо відкрити всі інтернет ресурси - для подавляючої більшості це чізкейк. А так, діло смаку. Я вам лише написала, що моїй сім´ї подобається на ваше категоричне ’фу’. А вас тригернуло. Буває.
Якщо прочитати уважно старпост, то як раз сир і сметана є у рецепті, як і просила авторка. Але ж уважність то не про вас, вочевидь.
Просила б авторка рецепт з маскарпоне - був би рецепт з маскарпоне.
Якщо прочитати уважно старпост, то як раз сир і сметана є у рецепті, як і просила авторка. Але ж уважність то не про вас, вочевидь.
Просила б авторка рецепт з маскарпоне - був би рецепт з маскарпоне.
1
3
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Для вас не чізкейк, а для інших, для більшості, навіть якщо відкрити всі інтернет ресурси - для подавляючої більшості це чізкейк. А так, діло смаку. Я вам лише написала, що моїй сім´ї подобається на ваше категоричне ’фу’. А вас тригернуло. Буває.
Якщо прочитати уважно старпост, то як раз сир і сметана є у рецепті, як і просила авторка. Але ж уважність то не про вас, вочевидь.
Просила б авторка рецепт з маскарпоне - був би рецепт з маскарпоне.
Якщо прочитати уважно старпост, то як раз сир і сметана є у рецепті, як і просила авторка. Але ж уважність то не про вас, вочевидь.
Просила б авторка рецепт з маскарпоне - був би рецепт з маскарпоне.
Слушайте, вы первая мне начали доказывать, что это вкусно. Я вам сразу написала, что нет, но вы уже битый час пытаетесь мне что-то доказать, зачем?
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
Слушайте, вы первая мне начали доказывать, что это вкусно. Я вам сразу написала, что нет, но вы уже битый час пытаетесь мне что-то доказать, зачем?
То навіщо ви мені щось доказуєте?
Шановна, це інтернет, на ваше ’моїм не вкусне’ я пишу ’моїм вкусне’ в чому проблема у вас з спілкуванням на порадниці?
Шановна, це інтернет, на ваше ’моїм не вкусне’ я пишу ’моїм вкусне’ в чому проблема у вас з спілкуванням на порадниці?
1
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
То навіщо ви мені щось доказуєте?
Шановна, це інтернет, на ваше ’моїм не вкусне’ я пишу ’моїм вкусне’ в чому проблема у вас з спілкуванням на порадниці?
Шановна, це інтернет, на ваше ’моїм не вкусне’ я пишу ’моїм вкусне’ в чому проблема у вас з спілкуванням на порадниці?
М-да...
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
М-да...
Це все що вам лишається. М-да
1
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
То навіщо ви мені щось доказуєте?
Шановна, це інтернет, на ваше ’моїм не вкусне’ я пишу ’моїм вкусне’ в чому проблема у вас з спілкуванням на порадниці?
Шановна, це інтернет, на ваше ’моїм не вкусне’ я пишу ’моїм вкусне’ в чому проблема у вас з спілкуванням на порадниці?
Идите съешьте свою желейку резиновую))
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
Идите съешьте свою желейку резиновую))
Та й піду і у вас не буду ніякого дозволу питати. З´їште ваше маскарпоне.
3
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
Идите съешьте свою желейку резиновую))
До речі, в ваше маскарпоне желатину більше додається
то ще питання, що резиновіше
П.с. Але я не хочу образити шанувальників маскарпоне. В старпості питали про сир зі сметаною, тому в рецепт такий.
то ще питання, що резиновіше П.с. Але я не хочу образити шанувальників маскарпоне. В старпості питали про сир зі сметаною, тому в рецепт такий.
1
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
Ответ дляФея_3уровень
Я еще понимаю маскарпоне добавить и творог нормальной жирности, а не тырсу..И сливок для пышности, тогда да, вкусно. Остальное мне невкусно...
І навчіться вже готувати з нормальних продуктів, а не з тирси.
1
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
До речі, в ваше маскарпоне желатину більше додається
то ще питання, що резиновіше
П.с. Але я не хочу образити шанувальників маскарпоне. В старпості питали про сир зі сметаною, тому в рецепт такий.
то ще питання, що резиновіше П.с. Але я не хочу образити шанувальників маскарпоне. В старпості питали про сир зі сметаною, тому в рецепт такий.
Я три дня бежала за вами сказать, как вы мне безразличны..)
Это про вас.
П.С. Это вы готовить не умеете, ну что же, бывает) И да, хватит мне строчить уже, утомительно уже.
Это про вас.
П.С. Это вы готовить не умеете, ну что же, бывает) И да, хватит мне строчить уже, утомительно уже.
1
Фея_3уровень• 27 июня 2023
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
І навчіться вже готувати з нормальних продуктів, а не з тирси.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу