sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_73
Жерица ночи• 27 июня 2023

Чизкейк с желатином, клубникой

Подскажите пожалуйста проверенный рецепт.
Есть творог, сметана, желатин, агар агар, сливки 10%. Клубника. Хочу снизу творожно-сметанный слой, и сверху слой клубничный.
32 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_73
автор Жерица ночи • 27 июня 2023
1
Готовила уже похожее, но никто не ел кроме меня(( почему-то им невкусно. Тогда было много творога и мало сметаны, и без сливок
anonim_29
Садоводница• 27 июня 2023
2
Послухаю.дуже хочу чізкейк
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
3
Ответ дляЖерица ночи
Готовила уже похожее, но никто не ел кроме меня(( почему-то им невкусно. Тогда было много творога и мало сметаны, и без сливок
Мне творог с желатином тоже невкусно.. И сметану с желатином не понимаю..Я только на сливках делала...
like 1 dislike 1 heart 2
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
4
Ответ дляФея_3уровень
Мне творог с желатином тоже невкусно.. И сметану с желатином не понимаю..Я только на сливках делала...
А моїм дуже смачно
like 1
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
5
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
А моїм дуже смачно
Я еще понимаю маскарпоне добавить и творог нормальной жирности, а не тырсу..И сливок для пышности, тогда да, вкусно. Остальное мне невкусно...
dislike 1 like 1
noavatar
ЛЮБА• 27 июня 2023
6
Больше люблю печенный , но если делаю холодный то беру маскарпоне .
anonim_26
Снідаю авокадо• 27 июня 2023
7
Я щось інше робила, давненько,там пошарово, коричневе недороге печиво покришити і заливати творогом з желатином, шарів 5 чи 6. Моїм сподобалось, донька брала на ярмарку в школу(ну це ще до ковіду було), то це перше, що розкупили. Рецепт не пам´ятаю, десь є вдома записаний.
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
8
Рецепт приблизно такий не знаю, чи відкриється посилання.
Коли я готую чізкейк, то завжди відкриваю інтернет і готую приблизно
Головне: добре блендером перебити сир зі сметаною. Також я завжди збільшую кількість цукру, бо в ’желе’ цукор не відчувається, а нам як любителям смаколиків це помітно.
Ще головне но: я не роблю з печива - для мене це жирнючий капець. Роблю бісквітну основу - бо ми ж любителі смаколиків, перший ліпший з інтернету. Комбайн взбив , я просочила сиропом чи чим там - і смакота.
Щось накштал анекдоту: дякую редакція за чудовий рецепт, тільки ми капермт замінили на.... і далі по тексту.
Нажаль, возні багато, а з´їдається швидко
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
heart 3
anonim_26
Снідаю авокадо• 27 июня 2023
9
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Рецепт приблизно такий https://youtu.be/c-i-PufDFdE не знаю, чи відкриється посилання.
Коли я готую чізкейк, то завжди відкриваю інтернет і готую приблизно
Головне: добре блендером перебити сир зі сметаною. Також я завжди збільшую кількість цукру, бо в ’желе’ цукор не відчувається, а нам як любителям смаколиків це помітно.
Ще головне но: я не роблю з печива - для мене це жирнючий капець. Роблю бісквітну основу - бо ми ж любителі смаколиків, перший ліпший з інтернету. Комбайн взбив , я просочила сиропом чи чим там - і смакота.
Щось накштал анекдоту: дякую редакція за чудовий рецепт, тільки ми капермт замінили на.... і далі по тексту.
Нажаль, возні багато, а з´їдається швидко
Дуже гарний!
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
10
Ответ дляФея_3уровень
Я еще понимаю маскарпоне добавить и творог нормальной жирности, а не тырсу..И сливок для пышности, тогда да, вкусно. Остальное мне невкусно...
А я не розумію маскарпоне. Переплатити втричі більше а ефекту нуль. Є десерти, де маскарпоне єдиний варіант, але не чізкейк.
dislike 1 like 3
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
11
Ответ дляСнідаю авокадо
Дуже гарний!
Ну вони різні виходять, я там ще вишневий прикріпила. Коли є настрій - є всередині ягоди, коли немає. Коли купляю готовий бісквіт, або надтонкий, або перерізаю. У випадку з вишневим пасує шоколадний бісквіт, але вишні трохи підварюю. Тоді сиропом з вишні плюс амаретто пропитую
А може вам і печиво з маслом зайде, це ж таке
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
12
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
А я не розумію маскарпоне. Переплатити втричі більше а ефекту нуль. Є десерти, де маскарпоне єдиний варіант, але не чізкейк.
Ну на вашем фото не чизкейк и близко. А желе, резиновое и это видно.
like 1 dislike 1 face_with_tears_of_joy 1
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
13
Ответ дляФея_3уровень
Ну на вашем фото не чизкейк и близко. А желе, резиновое и это видно.
Сама ви резинова, хай мене забанять.
face_with_tears_of_joy 1 like 3
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
14
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Сама ви резинова, хай мене забанять.
Правда глаза колет Всем должны ваши пляцки нравиться)?
like 1
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
15
Ответ дляФея_3уровень
Правда глаза колет Всем должны ваши пляцки нравиться)?
Ви здивувалися, що ваші пляцкі з маскарпоне не по душі? Що ж, буває. Ваш світ багатий на відкриття і розчарування.
like 3
anonim_73
автор Жерица ночи • 27 июня 2023
16
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Рецепт приблизно такий https://youtu.be/c-i-PufDFdE не знаю, чи відкриється посилання.
Коли я готую чізкейк, то завжди відкриваю інтернет і готую приблизно
Головне: добре блендером перебити сир зі сметаною. Також я завжди збільшую кількість цукру, бо в ’желе’ цукор не відчувається, а нам як любителям смаколиків це помітно.
Ще головне но: я не роблю з печива - для мене це жирнючий капець. Роблю бісквітну основу - бо ми ж любителі смаколиків, перший ліпший з інтернету. Комбайн взбив , я просочила сиропом чи чим там - і смакота.
Щось накштал анекдоту: дякую редакція за чудовий рецепт, тільки ми капермт замінили на.... і далі по тексту.
Нажаль, возні багато, а з´їдається швидко
Спасибо) думаю если снизу сделаю тонкий ’корж’ из печенья и вареной сгущенки, то ребенку точно понравится))
like 1
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
17
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Ви здивувалися, що ваші пляцкі з маскарпоне не по душі? Що ж, буває. Ваш світ багатий на відкриття і розчарування.
Нет, мне все равно, но зачем на правду обижаться у вас желе или вы хотите сказать что нет))?
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
18
Ответ дляФея_3уровень
Нет, мне все равно, но зачем на правду обижаться у вас желе или вы хотите сказать что нет))?
Так, я і не заперечувала, зверху желе. А ще не так? І рецепт прикріпила, де зверху желе. У вас якісь проблеми з желе?
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
19
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Так, я і не заперечувала, зверху желе. А ще не так? І рецепт прикріпила, де зверху желе. У вас якісь проблеми з желе?
У вас творожное желе, а не чизкейк)) И это невкусно, можете не убеждать в обратном. Да и я вам вообще не писала изначально, вы сами начали комментировать)
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
20
Ответ дляФея_3уровень
У вас творожное желе, а не чизкейк)) И это невкусно, можете не убеждать в обратном. Да и я вам вообще не писала изначально, вы сами начали комментировать)
Для вас не чізкейк, а для інших, для більшості, навіть якщо відкрити всі інтернет ресурси - для подавляючої більшості це чізкейк. А так, діло смаку. Я вам лише написала, що моїй сім´ї подобається на ваше категоричне ’фу’. А вас тригернуло. Буває.
Якщо прочитати уважно старпост, то як раз сир і сметана є у рецепті, як і просила авторка. Але ж уважність то не про вас, вочевидь.
Просила б авторка рецепт з маскарпоне - був би рецепт з маскарпоне.
dislike 1 like 3
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
21
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Для вас не чізкейк, а для інших, для більшості, навіть якщо відкрити всі інтернет ресурси - для подавляючої більшості це чізкейк. А так, діло смаку. Я вам лише написала, що моїй сім´ї подобається на ваше категоричне ’фу’. А вас тригернуло. Буває.
Якщо прочитати уважно старпост, то як раз сир і сметана є у рецепті, як і просила авторка. Але ж уважність то не про вас, вочевидь.
Просила б авторка рецепт з маскарпоне - був би рецепт з маскарпоне.
Слушайте, вы первая мне начали доказывать, что это вкусно. Я вам сразу написала, что нет, но вы уже битый час пытаетесь мне что-то доказать, зачем?
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
22
Ответ дляФея_3уровень
Слушайте, вы первая мне начали доказывать, что это вкусно. Я вам сразу написала, что нет, но вы уже битый час пытаетесь мне что-то доказать, зачем?
То навіщо ви мені щось доказуєте?
Шановна, це інтернет, на ваше ’моїм не вкусне’ я пишу ’моїм вкусне’ в чому проблема у вас з спілкуванням на порадниці?
like 1
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
23
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
То навіщо ви мені щось доказуєте?
Шановна, це інтернет, на ваше ’моїм не вкусне’ я пишу ’моїм вкусне’ в чому проблема у вас з спілкуванням на порадниці?
М-да...
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
24
Ответ дляФея_3уровень
М-да...
Це все що вам лишається. М-да
like 1
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
25
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
То навіщо ви мені щось доказуєте?
Шановна, це інтернет, на ваше ’моїм не вкусне’ я пишу ’моїм вкусне’ в чому проблема у вас з спілкуванням на порадниці?
Идите съешьте свою желейку резиновую))
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
26
Ответ дляФея_3уровень
Идите съешьте свою желейку резиновую))
Та й піду і у вас не буду ніякого дозволу питати. З´їште ваше маскарпоне.
heart 3
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
27
Ответ дляФея_3уровень
Идите съешьте свою желейку резиновую))
До речі, в ваше маскарпоне желатину більше додається то ще питання, що резиновіше
П.с. Але я не хочу образити шанувальників маскарпоне. В старпості питали про сир зі сметаною, тому в рецепт такий.
like 1
anonim_25
Я такая - жду трамвая• 27 июня 2023
28
Ответ дляФея_3уровень
Я еще понимаю маскарпоне добавить и творог нормальной жирности, а не тырсу..И сливок для пышности, тогда да, вкусно. Остальное мне невкусно...
І навчіться вже готувати з нормальних продуктів, а не з тирси.
like 1
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
29
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
До речі, в ваше маскарпоне желатину більше додається то ще питання, що резиновіше
П.с. Але я не хочу образити шанувальників маскарпоне. В старпості питали про сир зі сметаною, тому в рецепт такий.
Я три дня бежала за вами сказать, как вы мне безразличны..)
Это про вас.
П.С. Это вы готовить не умеете, ну что же, бывает) И да, хватит мне строчить уже, утомительно уже.
like 1
anonim_199
Фея_3уровень• 27 июня 2023
30
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
І навчіться вже готувати з нормальних продуктів, а не з тирси.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff