Українська зірочка• 24 июля 2023
Базилик на зиму
Дівчатка, підкажіть , хтось закриває базилик на зиму по типу песто? Щоб в холодильнику зберігати?
автор
Українська зірочка
• 24 июля 2023
Ответ дляЛеопардові панчохи
Я подрібнюю блендером з олією і в стерилізовані банки закручую.
Дякую. Без солі? Олію зверзу заливаєте, чи з олією збиваєте ?
Значит надо• 24 июля 2023
Для песто треба кедрові горіхи. Тоді смачно.
А решта рецептів то шо попало. Типу аби було
А решта рецептів то шо попало. Типу аби було
4
Леопардові панчохи• 24 июля 2023
Ответ дляУкраїнська зірочка
Дякую. Без солі? Олію зверзу заливаєте, чи з олією збиваєте ?
Без солі. Збиваю разом.
1
автор
Українська зірочка
• 24 июля 2023
Ответ дляКоко Шанель
Роблю песто і заморожую.
Не має кедрових горішків на песто . І заморожувати не хочу .
Леопардові панчохи• 24 июля 2023
Ответ дляЗначит надо
Для песто треба кедрові горіхи. Тоді смачно.
А решта рецептів то шо попало. Типу аби було
А решта рецептів то шо попало. Типу аби було
Це основа,а перед викорисианням додаю часник,горіхи і пармезан. Питання в тому як зберегти базилік.
автор
Українська зірочка
• 24 июля 2023
Ответ дляЛеопардові панчохи
Це основа,а перед викорисианням додаю часник,горіхи і пармезан. Питання в тому як зберегти базилік.
Так . Добавити потім не проблема, а прки є базилик свій - не хочу , щоб пропав
Невгамовна шахиня• 24 июля 2023
Ответ дляУкраїнська зірочка
Не має кедрових горішків на песто . І заморожувати не хочу .
Кедровые орехи в Песто это уже замена(((, а если и их нет, то лучше не портить этот соус.
Хотя… некоторые умудряются и масло заменять, и Пармезан с Пекорино
Булунду приготовят, обзовут её Песто, а потом говорят, что не очень вкусно)))
Хотя… некоторые умудряются и масло заменять, и Пармезан с Пекорино
Булунду приготовят, обзовут её Песто, а потом говорят, что не очень вкусно)))
Ответ дляНевгамовна шахиня
Кедровые орехи в Песто это уже замена(((, а если и их нет, то лучше не портить этот соус.
Хотя… некоторые умудряются и масло заменять, и Пармезан с Пекорино
Булунду приготовят, обзовут её Песто, а потом говорят, что не очень вкусно)))
Хотя… некоторые умудряются и масло заменять, и Пармезан с Пекорино
Булунду приготовят, обзовут её Песто, а потом говорят, что не очень вкусно)))
Я замінила кешью і мигдалем, дуже смачно, заморожую песто на зиму
1
Леопардові панчохи• 24 июля 2023
Ответ дляНевгамовна шахиня
Кедровые орехи в Песто это уже замена(((, а если и их нет, то лучше не портить этот соус.
Хотя… некоторые умудряются и масло заменять, и Пармезан с Пекорино
Булунду приготовят, обзовут её Песто, а потом говорят, что не очень вкусно)))
Хотя… некоторые умудряются и масло заменять, и Пармезан с Пекорино
Булунду приготовят, обзовут её Песто, а потом говорят, что не очень вкусно)))
А комусь смачно,то хай готують. Не ви ж їсте...мені наприклад ніколи не подобався магазинний песто,а домашній дуже люблю.
1
Невгамовна шахиня• 24 июля 2023
Ответ дляЛеопардові панчохи
А комусь смачно,то хай готують. Не ви ж їсте...мені наприклад ніколи не подобався магазинний песто,а домашній дуже люблю.
Конечно пусть кушают.
Магазинный вообще отрава.
Магазинный вообще отрава.
Леопардові панчохи• 24 июля 2023
Ответ дляНевгамовна шахиня
Конечно пусть кушают.
Магазинный вообще отрава.
Магазинный вообще отрава.
А багатьом подобається...взагалі інший смак!
Невгамовна шахиня• 24 июля 2023
Ответ дляt@ty
Я замінила кешью і мигдалем, дуже смачно, заморожую песто на зиму
Я видела как итальянки пытаются сварить борщ и говорят, что ТО ЧТО У НИХ ПОЛУЧАЕТСЯ, это очень вкусно)))
Я очень рада и за Вас и за них))) это конечно, для приготовивших очень вкусно!
Только то, что Вы готовите это НЕ Песто, как и у итальянок НЕ борщ
Я очень рада и за Вас и за них))) это конечно, для приготовивших очень вкусно!
Только то, что Вы готовите это НЕ Песто, как и у итальянок НЕ борщ
1
Невгамовна шахиня• 24 июля 2023
Ответ дляЛеопардові панчохи
А багатьом подобається...взагалі інший смак!
Потому и говорят: на вкус и цвет, товарища нет.
Это хорошо, что у всех вкусы разные.
Это хорошо, что у всех вкусы разные.
Майская киска• 24 июля 2023
Ответ дляЛеопардові панчохи
Я подрібнюю блендером з олією і в стерилізовані банки закручую.
Скажіть, будь ласка, які пропорції. І сіль додаєте?
Леопардові панчохи• 24 июля 2023
Ответ дляМайская киска
Скажіть, будь ласка, які пропорції. І сіль додаєте?
Пропорції завжди різні,залежить від кількості оливкової олії...сіль не додаю,консервантом олія виступає. Якщо густе дуже,то заливаю зверху ще олією.
Майская киска• 24 июля 2023
Ответ дляЛеопардові панчохи
Пропорції завжди різні,залежить від кількості оливкової олії...сіль не додаю,консервантом олія виступає. Якщо густе дуже,то заливаю зверху ще олією.
Дякую. Тобто збили разом олія+ базилік і в стерилізовану банку? Так?
Леопардові панчохи• 24 июля 2023
Ответ дляМайская киска
Дякую. Тобто збили разом олія+ базилік і в стерилізовану банку? Так?
Так. Єдине раджу в невеликі банки закручувати,бо як відкрили ,то вже довго не зберігається як і вареня.
Майская киска• 25 июля 2023
Ответ дляЛеопардові панчохи
Так. Єдине раджу в невеликі банки закручувати,бо як відкрили ,то вже довго не зберігається як і вареня.
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу