МинерАлочка• 20 августа 2023
поясніть, будь ласка, про йодовану сіль
Чула, що вона щвидко вивітрюється.
Тобто з відкритої солонки кщщо брати, то йоду не потрапить(?
Але ж нібито навіть у хлібі під час випічки йодована сіль зберігає йод після термообробки..
Хтось в курсі?
Дякую наперед.
Тобто з відкритої солонки кщщо брати, то йоду не потрапить(?
Але ж нібито навіть у хлібі під час випічки йодована сіль зберігає йод після термообробки..
Хтось в курсі?
Дякую наперед.
Запасная спина• 20 августа 2023
Не в курсе, но знаю по словам что консервация с этой солью гавно
1
Замурмишка• 20 августа 2023
Йод летучий, але в самій крупинці солі він зберігається в іншій формі. Якщо додавати до салату - норм. Якщо в їжу яка готується - це як звичайна сіль, йоду там не буде.
Наизнанку• 20 августа 2023
Ответ дляЗамурмишка
Йод летучий, але в самій крупинці солі він зберігається в іншій формі. Якщо додавати до салату - норм. Якщо в їжу яка готується - це як звичайна сіль, йоду там не буде.
Нельзя держать в открытом горшочке-солонке?
Замурмишка• 21 августа 2023
Ответ дляНаизнанку
Нельзя держать в открытом горшочке-солонке?
Так, не можна. Для збереження хоча б якогось % йоду, сіль має стояти в темному місці з добре закритою ємністю. Строк зберігання до 6 місяців. Ця інформація доступна в інтернеті. Почитайте.
автор
МинерАлочка
• 21 августа 2023
Ответ дляЗамурмишка
Так, не можна. Для збереження хоча б якогось % йоду, сіль має стояти в темному місці з добре закритою ємністю. Строк зберігання до 6 місяців. Ця інформація доступна в інтернеті. Почитайте.
питання щодо вивітрювання про пару днів -тиждень. в інтернеті нема інфи щодо цього!
Замурмишка• 21 августа 2023
Ответ дляМинерАлочка
питання щодо вивітрювання про пару днів -тиждень. в інтернеті нема інфи щодо цього!
Є інформація, якщо гарно пошукати. Це елементарні речі.
Вживати йодовану сіль потрібно в такій самій кількості, як і звичайну. Але йод легко випаровується, тому йодована сіль вимагає уважного використання, а саме:
термін придатності такої солі, зазвичай, не перевищує трьох місяців і в простроченому продукті йоду вже немає.
йодована сіль повинна бути запакована в непрозорий поліетиленовий пакет або фольгу й зберігати її треба в щільно закритій посудині.
солити їжу потрібно після її приготування, тому що при високій температурі йод швидко випаровується. Або ж слід готувати їжу недосоленою, а вже потім досолювати у тарілці за смаком.
Вживати йодовану сіль потрібно в такій самій кількості, як і звичайну. Але йод легко випаровується, тому йодована сіль вимагає уважного використання, а саме:
термін придатності такої солі, зазвичай, не перевищує трьох місяців і в простроченому продукті йоду вже немає.
йодована сіль повинна бути запакована в непрозорий поліетиленовий пакет або фольгу й зберігати її треба в щільно закритій посудині.
солити їжу потрібно після її приготування, тому що при високій температурі йод швидко випаровується. Або ж слід готувати їжу недосоленою, а вже потім досолювати у тарілці за смаком.
автор
МинерАлочка
• 21 августа 2023
Ответ дляЗамурмишка
Є інформація, якщо гарно пошукати. Це елементарні речі.
Вживати йодовану сіль потрібно в такій самій кількості, як і звичайну. Але йод легко випаровується, тому йодована сіль вимагає уважного використання, а саме:
термін придатності такої солі, зазвичай, не перевищує трьох місяців і в простроченому продукті йоду вже немає.
йодована сіль повинна бути запакована в непрозорий поліетиленовий пакет або фольгу й зберігати її треба в щільно закритій посудині.
солити їжу потрібно після її приготування, тому що при високій температурі йод швидко випаровується. Або ж слід готувати їжу недосоленою, а вже потім досолювати у тарілці за смаком.
Вживати йодовану сіль потрібно в такій самій кількості, як і звичайну. Але йод легко випаровується, тому йодована сіль вимагає уважного використання, а саме:
термін придатності такої солі, зазвичай, не перевищує трьох місяців і в простроченому продукті йоду вже немає.
йодована сіль повинна бути запакована в непрозорий поліетиленовий пакет або фольгу й зберігати її треба в щільно закритій посудині.
солити їжу потрібно після її приготування, тому що при високій температурі йод швидко випаровується. Або ж слід готувати їжу недосоленою, а вже потім досолювати у тарілці за смаком.
там нема відповіді... в маленькій солонці звісно аж 3 місяці ніхто не тримає.
тож виходить, якщо в солонці на 1-5днів солі, то все норм. на всі 100% вона майже збережена?
тож виходить, якщо в солонці на 1-5днів солі, то все норм. на всі 100% вона майже збережена?
Замурмишка• 21 августа 2023
Ответ дляМинерАлочка
там нема відповіді... в маленькій солонці звісно аж 3 місяці ніхто не тримає.
тож виходить, якщо в солонці на 1-5днів солі, то все норм. на всі 100% вона майже збережена?
тож виходить, якщо в солонці на 1-5днів солі, то все норм. на всі 100% вона майже збережена?
Ви читати вмієте? Дивують такі люди. Я вам вже написала, дала посилання, а ви далі питаєте. Перечитайте попередню відповідь.
автор
МинерАлочка
• 21 августа 2023
Ответ дляЗамурмишка
Ви читати вмієте? Дивують такі люди. Я вам вже написала, дала посилання, а ви далі питаєте. Перечитайте попередню відповідь.
там нема відповіді про тиждень
1
Замурмишка• 21 августа 2023
Ответ дляМинерАлочка
там нема відповіді про тиждень
Там є відповідь контакту з повітрям та ємність. Це жах. Невже люди не вміють читати?!
автор
МинерАлочка
• 21 августа 2023
Ответ дляЗамурмишка
Там є відповідь контакту з повітрям та ємність. Це жах. Невже люди не вміють читати?!
Там нема відповіді на моє питання.Невже люди не можуть відповісти або просто промовчати якщо не можуть відповісти, а лише цькують інших?! Це жах.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу