29 марта в 16:18

Ви опускаєте яйце в воду перед тим, як його приготувати?

Аби перевірити на свіжість. Постійно це роблю, але на мене часто дивляться з подивом
6
Телефон Рубика 29 марта в 16:19
1
Ні. Розбиваю і нюхаю
5
Удальонка 29 марта в 16:19
2
Дата придатності не написана на коробці ?
Телефон Рубика 29 марта в 16:19
3
Ответ дляУдальонка
Дата придатності не написана на коробці ?
На домашніх ні
1
Дадосвидания 29 марта в 16:19
4
Де на вас дивляться з подивом, на вашій кухні?
13
Николай-b526 29 марта в 16:20
5
это вы кастрюльку с водой в магазин берете???
5
автор Партизанка 29 марта в 16:20
6
Ответ дляУдальонка
Дата придатності не написана на коробці ?
Домашні, наприклад. Хоча магазинні про всяк випадок теж опускаю
автор Партизанка 29 марта в 16:21
7
Ответ дляДадосвидания
Де на вас дивляться з подивом, на вашій кухні?
Якщо я не сама)
автор Партизанка 29 марта в 16:22
8
Ответ дляНиколай-b526
это вы кастрюльку с водой в магазин берете???
Нє, я не на стільки шизонута
Дадосвидания 29 марта в 16:22
9
Ответ дляПартизанка
Якщо я не сама)
То хто - чоловік, діти, гості? Ще не звикли до вас і дивуються)))
2
автор Партизанка 29 марта в 16:24
10
Ответ дляДадосвидания
То хто - чоловік, діти, гості? Ще не звикли до вас і дивуються)))
Батьки, чоловік, свекруха або гості
Не розуміють, чому я раптом воду в каструльку наливаю
Пусин Кукин 29 марта в 16:24
11
Вспливше яйце дійсно говорить про те, що воно знесене не менше трьох тижнів назад. Але це не говорить про те, що воно спорчене та не придатне для споживання.
А втоплене яйце - не показник його придатності.
Поки не розіб´єте - не зрозумієте яке воно.
7
автор Партизанка 29 марта в 16:25
12
Ответ дляПусин Кукин
Вспливше яйце дійсно говорить про те, що воно знесене не менше трьох тижнів назад. Але це не говорить про те, що воно спорчене та не придатне для споживання.
А втоплене яйце - не показник його придатності.
Поки не розіб´єте - не зрозумієте яке воно.
Хм..
Советчица Года 29 марта в 16:28
13
нет,мне есть чем заняться по жизни))
если оно испорченное - вы это заметите по-любому и без этих лишних действий
3
Дадосвидания 29 марта в 16:28
14
Ответ дляПартизанка
Батьки, чоловік, свекруха або гості
Не розуміють, чому я раптом воду в каструльку наливаю
Ну ок. Що ви робите далі? І головне - нащо
3
Директор Пляжу 29 марта в 16:29
15
Никогда. Это не имеет смысла
2
автор Партизанка 29 марта в 16:31
16
Ответ дляДадосвидания
Ну ок. Що ви робите далі? І головне - нащо
Якщо тоне - значить яйце свіже, все ок. Якщо не зовсім на дні - треба сильніше відварити або підсмажити, бо вже не дуже свіже. Пару разів було, коли яйце зовсім вспливало, такі я просто викидала
6
Дадосвидания 29 марта в 16:33
17
Ответ дляПартизанка
Якщо тоне - значить яйце свіже, все ок. Якщо не зовсім на дні - треба сильніше відварити або підсмажити, бо вже не дуже свіже. Пару разів було, коли яйце зовсім вспливало, такі я просто викидала
Сильніше відварити або підсмажити
Я здаюсь
5
ФруктЕщеТот 29 марта в 16:34
18
Ответ дляДиректор Пляжу
Никогда. Это не имеет смысла
Ну, чому ж? Свіжі яйця можна готувати з коротшою термообробкою, типу пашот, глазуньї. Не свіжі довше варити, смажити. Мій чоловік часом п´є сирі яйця (феееее), то краще знати, чи воно свіже.
автор Партизанка 29 марта в 16:34
19
Ответ дляДадосвидания
Сильніше відварити або підсмажити
Я здаюсь
Що не так?..
неДоПриличий 29 марта в 16:45
20
Ответ дляДадосвидания
Де на вас дивляться з подивом, на вашій кухні?
кури в курятнику
1
Добро с Кулаками 29 марта в 16:47
21
Ответ дляПартизанка
Батьки, чоловік, свекруха або гості
Не розуміють, чому я раптом воду в каструльку наливаю
Вашим гостям не має більше чим зайнятися у вас вдома, тому всі стирчать на кухні і дивляться як ви варите яйця?
Добро с Кулаками 29 марта в 16:49
22
Ответ дляПартизанка
Якщо тоне - значить яйце свіже, все ок. Якщо не зовсім на дні - треба сильніше відварити або підсмажити, бо вже не дуже свіже. Пару разів було, коли яйце зовсім вспливало, такі я просто викидала
Може краще до психолога?
2
Директор Пляжу 29 марта в 16:50
23
Ответ дляФруктЕщеТот
Ну, чому ж? Свіжі яйця можна готувати з коротшою термообробкою, типу пашот, глазуньї. Не свіжі довше варити, смажити. Мій чоловік часом п´є сирі яйця (феееее), то краще знати, чи воно свіже.
Мы не пьем яйца. Беру только в магазине с указанным сроком годности.
Пусин Кукин 29 марта в 16:50
24
Ответ дляПартизанка
Якщо тоне - значить яйце свіже, все ок. Якщо не зовсім на дні - треба сильніше відварити або підсмажити, бо вже не дуже свіже. Пару разів було, коли яйце зовсім вспливало, такі я просто викидала
Тобто, запліднене яйце, яке пару тижнів лежало під куркою і точно втопиться, по вашій шкалі оцінювання пройде як свіжачок.
Похрумкаєте кісточками сформованого циплятка с повною упевненностью в його свіжості.
3
Директор Пляжу 29 марта в 16:51
25
Я если честно даже не могу представить ситуацию чтоб кто то видел как я яйца макаю в воду....
5
Успокойся_Успокойся 29 марта в 17:06
26
Нет. Покупаю свежие, быстро съедаем
Просто болталка 29 марта в 17:28
27
Я тільки чоловікові в тазік опускаю, перед тим як в хату пустити.
1
Кудрі кручу сама 29 марта в 17:58
28
Давно уже не варила яйца. Когда варила, не опускала их в воду перед варкой
ФруктЕщеТот 29 марта в 23:59
29
Ответ дляДиректор Пляжу
Мы не пьем яйца. Беру только в магазине с указанным сроком годности.
Ви не п´єте, а хтось п´є. В когось яйця домашні. Хтось любить пашот, хтось вкруту, хтось глазунью недосмажену...
Директор Пляжу 30 марта в 09:59
30
Ответ дляФруктЕщеТот
Ви не п´єте, а хтось п´є. В когось яйця домашні. Хтось любить пашот, хтось вкруту, хтось глазунью недосмажену...
Да, вот мы почти каждый день едим пашот.
И перед этим никогда не макаю яйца в воду.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!