НуКаНаКа• 16 апреля в 14:40
Паска на крем чизе
Увидели рекламу в кондитерской
И поняла что хочу сама испечь рамку и хочу чтобы она была влажная. И вот с крем чизом видимо будет как раз оно
У кого есть рецепт?)))
И поняла что хочу сама испечь рамку и хочу чтобы она была влажная. И вот с крем чизом видимо будет как раз оно
У кого есть рецепт?)))
ВыФсеВрете• 16 апреля в 14:45
Печу не на крем чізі, а на кисломолочному сирі, дійсно волога, слоїста та довго не черствіє.
буреЛОМКА• 16 апреля в 14:46
Ответ дляВыФсеВрете
Печу не на крем чізі, а на кисломолочному сирі, дійсно волога, слоїста та довго не черствіє.
рецептом поделитесь? Говорят тесто на твороге капризное и может не подойти.
пу_пугренчик• 16 апреля в 14:46
Ответ дляВыФсеВрете
Печу не на крем чізі, а на кисломолочному сирі, дійсно волога, слоїста та довго не черствіє.
Дайте будь ласка рецепт
ВыФсеВрете• 16 апреля в 14:47
Ответ длябуреЛОМКА
рецептом поделитесь? Говорят тесто на твороге капризное и может не подойти.
Там тісто холодного розстоювання, піднімається 12 годин в холодильнику.
Поки що, років за 5, що печу за цим рецептом, промахів не було.
Поки що, років за 5, що печу за цим рецептом, промахів не було.
Заюшка_хозяюшка• 16 апреля в 14:49
Ответ длябювет_в_обед
Крем чіз, це відкинута сметана.
Тільки не 30-35 % як у сметани, чиз вище жирність 60-70%. Тому на відкинутій сметані трохи не то, а вірніше взагалі не то. Бо чиз з вершків, а не сметани.
буреЛОМКА• 16 апреля в 14:50
Автор вы ж поймите, что кондитеры обычно эксперементируют заранее и без четкого рецепта вы можете просто перевести продукт.
бювет_в_обед• 16 апреля в 14:59
Ответ дляЗаюшка_хозяюшка
Тільки не 30-35 % як у сметани, чиз вище жирність 60-70%. Тому на відкинутій сметані трохи не то, а вірніше взагалі не то. Бо чиз з вершків, а не сметани.
А сметана по вашому з чого? Що то, що то, сквашені вершки, тільки сметана не дегідрована.
1
БоХатая• 16 апреля в 15:03
Волога - необов´язково на кремчізі, це може бути просто інший рецепт здобної паски. Всі люблять різні паски, тому тут слухати порад важко, бо кожній своя найсмачніша) Думаю, нацкращий вихід просто передивиться в ютубі ролики з розломом пасок по запиту ’волога паска’ - тоді ви чітко бачитимете, що очікуєте і чи вийде саме так
ВыФсеВрете• 16 апреля в 15:10
Ответ длябуреЛОМКА
рецептом поделитесь? Говорят тесто на твороге капризное и может не подойти.
Порція досить велика, на 14 пасок середнього розміру, тож грамовку можна сміливо ділити на 2.
65-70 гр свіжих дріжжів
300 мл молока
1600 гр муки
900 гр творогу, бажано з цільного молока
500 гр цукру (сміливо можна ще +100-150, якщо лбюите солодкі паски)
6 яєць+6 жовтків
200 гр масла кімнатної температури
1 ч.л солі
Ванільний цукор за смаком
500 гр сухофруктів за смаком
Цедра апельсина за смаком.
Опара: дріжжі, тепле молоко, 2-3 ст.л цукру, 6-8 ст.л муки (від загальної кількості). В тепле місце, щоб піднялось мінінум в 2-3 рази.
Яйця+цукор+сіль+ваніль взбити.
Додати творог, розмішати.
Додати м´яке масло, розмішати.
Додати опару, розмішати.
Додати муку, слідкувати за консистенцією, бо яйця різного розміру, творог різної жирності і вологості, муки може піти і менше, і трохи більше. Тісто м´яке, елестичне, трохи липне до рук, але гарно вимішується в шар.
Гарно вимішане тісто покласти в великий пакет, зав´язати, покласти на 10-12 годин в холодильник. Пакет великий, бо тісто сильно збільшується в розмірі!
Через 12 годин (зазвичай ставлю на ніч) тісто вийняти, перекласти в велику миску, дати годинку відпочити, потім додати зазделегідь замочені та обсушені сухофрукти та цедру, гарненько вимісити тісто, розкласти по 1/3 по формам, дати годинку підійти в теплому місці, змастити взбитим з молоком жовтком, в духовку спочатку на 200 градусів хвилин на 8-10, потім на 170 до готовності. Час випікання не пишу, бо розмір та форми різні, тож просто перевіряйте готовність дерев´яною шпажкою.
65-70 гр свіжих дріжжів
300 мл молока
1600 гр муки
900 гр творогу, бажано з цільного молока
500 гр цукру (сміливо можна ще +100-150, якщо лбюите солодкі паски)
6 яєць+6 жовтків
200 гр масла кімнатної температури
1 ч.л солі
Ванільний цукор за смаком
500 гр сухофруктів за смаком
Цедра апельсина за смаком.
Опара: дріжжі, тепле молоко, 2-3 ст.л цукру, 6-8 ст.л муки (від загальної кількості). В тепле місце, щоб піднялось мінінум в 2-3 рази.
Яйця+цукор+сіль+ваніль взбити.
Додати творог, розмішати.
Додати м´яке масло, розмішати.
Додати опару, розмішати.
Додати муку, слідкувати за консистенцією, бо яйця різного розміру, творог різної жирності і вологості, муки може піти і менше, і трохи більше. Тісто м´яке, елестичне, трохи липне до рук, але гарно вимішується в шар.
Гарно вимішане тісто покласти в великий пакет, зав´язати, покласти на 10-12 годин в холодильник. Пакет великий, бо тісто сильно збільшується в розмірі!
Через 12 годин (зазвичай ставлю на ніч) тісто вийняти, перекласти в велику миску, дати годинку відпочити, потім додати зазделегідь замочені та обсушені сухофрукти та цедру, гарненько вимісити тісто, розкласти по 1/3 по формам, дати годинку підійти в теплому місці, змастити взбитим з молоком жовтком, в духовку спочатку на 200 градусів хвилин на 8-10, потім на 170 до готовності. Час випікання не пишу, бо розмір та форми різні, тож просто перевіряйте готовність дерев´яною шпажкою.
3
буреЛОМКА• 16 апреля в 15:09
Ответ дляВыФсеВрете
Порція досить велика, на 14 пасок середнього розміру, тож грамовку можна сміливо ділити на 2.
65-70 гр свіжих дріжжів
300 мл молока
1600 гр муки
900 гр творогу, бажано з цільного молока
500 гр цукру (сміливо можна ще +100-150, якщо лбюите солодкі паски)
6 яєць+6 жовтків
200 гр масла кімнатної температури
1 ч.л солі
Ванільний цукор за смаком
500 гр сухофруктів за смаком
Цедра апельсина за смаком.
Опара: дріжжі, тепле молоко, 2-3 ст.л цукру, 6-8 ст.л муки (від загальної кількості). В тепле місце, щоб піднялось мінінум в 2-3 рази.
Яйця+цукор+сіль+ваніль взбити.
Додати творог, розмішати.
Додати м´яке масло, розмішати.
Додати опару, розмішати.
Додати муку, слідкувати за консистенцією, бо яйця різного розміру, творог різної жирності і вологості, муки може піти і менше, і трохи більше. Тісто м´яке, елестичне, трохи липне до рук, але гарно вимішується в шар.
Гарно вимішане тісто покласти в великий пакет, зав´язати, покласти на 10-12 годин в холодильник. Пакет великий, бо тісто сильно збільшується в розмірі!
Через 12 годин (зазвичай ставлю на ніч) тісто вийняти, перекласти в велику миску, дати годинку відпочити, потім додати зазделегідь замочені та обсушені сухофрукти та цедру, гарненько вимісити тісто, розкласти по 1/3 по формам, дати годинку підійти в теплому місці, змастити взбитим з молоком жовтком, в духовку спочатку на 200 градусів хвилин на 8-10, потім на 170 до готовності. Час випікання не пишу, бо розмір та форми різні, тож просто перевіряйте готовність дерев´яною шпажкою.
65-70 гр свіжих дріжжів
300 мл молока
1600 гр муки
900 гр творогу, бажано з цільного молока
500 гр цукру (сміливо можна ще +100-150, якщо лбюите солодкі паски)
6 яєць+6 жовтків
200 гр масла кімнатної температури
1 ч.л солі
Ванільний цукор за смаком
500 гр сухофруктів за смаком
Цедра апельсина за смаком.
Опара: дріжжі, тепле молоко, 2-3 ст.л цукру, 6-8 ст.л муки (від загальної кількості). В тепле місце, щоб піднялось мінінум в 2-3 рази.
Яйця+цукор+сіль+ваніль взбити.
Додати творог, розмішати.
Додати м´яке масло, розмішати.
Додати опару, розмішати.
Додати муку, слідкувати за консистенцією, бо яйця різного розміру, творог різної жирності і вологості, муки може піти і менше, і трохи більше. Тісто м´яке, елестичне, трохи липне до рук, але гарно вимішується в шар.
Гарно вимішане тісто покласти в великий пакет, зав´язати, покласти на 10-12 годин в холодильник. Пакет великий, бо тісто сильно збільшується в розмірі!
Через 12 годин (зазвичай ставлю на ніч) тісто вийняти, перекласти в велику миску, дати годинку відпочити, потім додати зазделегідь замочені та обсушені сухофрукти та цедру, гарненько вимісити тісто, розкласти по 1/3 по формам, дати годинку підійти в теплому місці, змастити взбитим з молоком жовтком, в духовку спочатку на 200 градусів хвилин на 8-10, потім на 170 до готовності. Час випікання не пишу, бо розмір та форми різні, тож просто перевіряйте готовність дерев´яною шпажкою.
Дуже дякую, а ще питання от домашній творог то краще жирний брати?
ВыФсеВрете• 16 апреля в 15:11
Ответ длябуреЛОМКА
Дуже дякую, а ще питання от домашній творог то краще жирний брати?
Я беру домашній середньої жирності, але можна і жирний.
Вчителька з мікрорайону• 16 апреля в 15:48
Как по мне, это бред, продукты переведете и в итоге вкините все. Влажности не от крем чиза зависит.
2
Назад Комментарии к ответу