16 апреля в 14:40

Паска на крем чизе

Увидели рекламу в кондитерской
И поняла что хочу сама испечь рамку и хочу чтобы она была влажная. И вот с крем чизом видимо будет как раз оно

У кого есть рецепт?)))
А шо сталося? 16 апреля в 14:41
1
В Гугле обычно есть все....
3
бювет_в_обед 16 апреля в 14:43
2
Крем чіз, це відкинута сметана.
3
ВыФсеВрете 16 апреля в 14:45
3
Печу не на крем чізі, а на кисломолочному сирі, дійсно волога, слоїста та довго не черствіє.
буреЛОМКА 16 апреля в 14:46
4
Ответ дляВыФсеВрете
Печу не на крем чізі, а на кисломолочному сирі, дійсно волога, слоїста та довго не черствіє.
рецептом поделитесь? Говорят тесто на твороге капризное и может не подойти.
пу_пугренчик 16 апреля в 14:46
5
Ответ дляВыФсеВрете
Печу не на крем чізі, а на кисломолочному сирі, дійсно волога, слоїста та довго не черствіє.
Дайте будь ласка рецепт
ВыФсеВрете 16 апреля в 14:47
6
Ответ длябуреЛОМКА
рецептом поделитесь? Говорят тесто на твороге капризное и может не подойти.
Там тісто холодного розстоювання, піднімається 12 годин в холодильнику.
Поки що, років за 5, що печу за цим рецептом, промахів не було.
ВыФсеВрете 16 апреля в 14:48
7
Ответ дляпу_пугренчик
Дайте будь ласка рецепт
Зараз напишу.
Заюшка_хозяюшка 16 апреля в 14:49
8
Ответ длябювет_в_обед
Крем чіз, це відкинута сметана.
Тільки не 30-35 % як у сметани, чиз вище жирність 60-70%. Тому на відкинутій сметані трохи не то, а вірніше взагалі не то. Бо чиз з вершків, а не сметани.
буреЛОМКА 16 апреля в 14:50
9
Автор вы ж поймите, что кондитеры обычно эксперементируют заранее и без четкого рецепта вы можете просто перевести продукт.
буреЛОМКА 16 апреля в 14:51
10
влажная паска будет если сдобы много, масла, яиц, сахара.
5
бювет_в_обед 16 апреля в 14:59
11
Ответ дляЗаюшка_хозяюшка
Тільки не 30-35 % як у сметани, чиз вище жирність 60-70%. Тому на відкинутій сметані трохи не то, а вірніше взагалі не то. Бо чиз з вершків, а не сметани.
А сметана по вашому з чого? Що то, що то, сквашені вершки, тільки сметана не дегідрована.
1
БоХатая 16 апреля в 15:03
12
Волога - необов´язково на кремчізі, це може бути просто інший рецепт здобної паски. Всі люблять різні паски, тому тут слухати порад важко, бо кожній своя найсмачніша) Думаю, нацкращий вихід просто передивиться в ютубі ролики з розломом пасок по запиту ’волога паска’ - тоді ви чітко бачитимете, що очікуєте і чи вийде саме так
ВыФсеВрете 16 апреля в 15:10
13
Ответ длябуреЛОМКА
рецептом поделитесь? Говорят тесто на твороге капризное и может не подойти.
Порція досить велика, на 14 пасок середнього розміру, тож грамовку можна сміливо ділити на 2.
65-70 гр свіжих дріжжів
300 мл молока
1600 гр муки
900 гр творогу, бажано з цільного молока
500 гр цукру (сміливо можна ще +100-150, якщо лбюите солодкі паски)
6 яєць+6 жовтків
200 гр масла кімнатної температури
1 ч.л солі
Ванільний цукор за смаком
500 гр сухофруктів за смаком
Цедра апельсина за смаком.

Опара: дріжжі, тепле молоко, 2-3 ст.л цукру, 6-8 ст.л муки (від загальної кількості). В тепле місце, щоб піднялось мінінум в 2-3 рази.

Яйця+цукор+сіль+ваніль взбити.
Додати творог, розмішати.
Додати м´яке масло, розмішати.
Додати опару, розмішати.
Додати муку, слідкувати за консистенцією, бо яйця різного розміру, творог різної жирності і вологості, муки може піти і менше, і трохи більше. Тісто м´яке, елестичне, трохи липне до рук, але гарно вимішується в шар.

Гарно вимішане тісто покласти в великий пакет, зав´язати, покласти на 10-12 годин в холодильник. Пакет великий, бо тісто сильно збільшується в розмірі!
Через 12 годин (зазвичай ставлю на ніч) тісто вийняти, перекласти в велику миску, дати годинку відпочити, потім додати зазделегідь замочені та обсушені сухофрукти та цедру, гарненько вимісити тісто, розкласти по 1/3 по формам, дати годинку підійти в теплому місці, змастити взбитим з молоком жовтком, в духовку спочатку на 200 градусів хвилин на 8-10, потім на 170 до готовності. Час випікання не пишу, бо розмір та форми різні, тож просто перевіряйте готовність дерев´яною шпажкою.
3
буреЛОМКА 16 апреля в 15:09
14
Ответ дляВыФсеВрете
Порція досить велика, на 14 пасок середнього розміру, тож грамовку можна сміливо ділити на 2.
65-70 гр свіжих дріжжів
300 мл молока
1600 гр муки
900 гр творогу, бажано з цільного молока
500 гр цукру (сміливо можна ще +100-150, якщо лбюите солодкі паски)
6 яєць+6 жовтків
200 гр масла кімнатної температури
1 ч.л солі
Ванільний цукор за смаком
500 гр сухофруктів за смаком
Цедра апельсина за смаком.

Опара: дріжжі, тепле молоко, 2-3 ст.л цукру, 6-8 ст.л муки (від загальної кількості). В тепле місце, щоб піднялось мінінум в 2-3 рази.

Яйця+цукор+сіль+ваніль взбити.
Додати творог, розмішати.
Додати м´яке масло, розмішати.
Додати опару, розмішати.
Додати муку, слідкувати за консистенцією, бо яйця різного розміру, творог різної жирності і вологості, муки може піти і менше, і трохи більше. Тісто м´яке, елестичне, трохи липне до рук, але гарно вимішується в шар.

Гарно вимішане тісто покласти в великий пакет, зав´язати, покласти на 10-12 годин в холодильник. Пакет великий, бо тісто сильно збільшується в розмірі!
Через 12 годин (зазвичай ставлю на ніч) тісто вийняти, перекласти в велику миску, дати годинку відпочити, потім додати зазделегідь замочені та обсушені сухофрукти та цедру, гарненько вимісити тісто, розкласти по 1/3 по формам, дати годинку підійти в теплому місці, змастити взбитим з молоком жовтком, в духовку спочатку на 200 градусів хвилин на 8-10, потім на 170 до готовності. Час випікання не пишу, бо розмір та форми різні, тож просто перевіряйте готовність дерев´яною шпажкою.
Дуже дякую, а ще питання от домашній творог то краще жирний брати?
ВыФсеВрете 16 апреля в 15:11
15
Ответ длябуреЛОМКА
Дуже дякую, а ще питання от домашній творог то краще жирний брати?
Я беру домашній середньої жирності, але можна і жирний.
Вчителька з мікрорайону 16 апреля в 15:48
16
Как по мне, это бред, продукты переведете и в итоге вкините все. Влажности не от крем чиза зависит.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!