28 апреля в 13:27

Можна в аерогрилі запекти м´ясо

Зломалась духовка, знайшла ось такий апарат, написано аерогриль, дарували колись на весілля 12 років тому. Не використовувала ще жодного разу. Думаю може буде зараз в нагоді. хто підкаже чи згодиться він для запікання м´яса, не хочеться зіпсувати продукти
Принцепесочка 28 апреля в 13:35
1
Так, можна. Там же інструкція є.
Большой секретик 28 апреля в 13:35
2
В мене аєрогріль - одне із найбільших розчарувань. В мене тільки овочи можно було їсти (бо їх можна їсти напівсирими). Але у вас інша конструкція.
Експериментуйте.
автор Точная копия плова 28 апреля в 13:36
3
Ответ дляБольшой секретик
В мене аєрогріль - одне із найбільших розчарувань. В мене тільки овочи можно було їсти (бо їх можна їсти напівсирими). Але у вас інша конструкція.
Експериментуйте.
Так наче жалко мені шмат м´яса зіпсувати
АфродитаПетровна 28 апреля в 13:40
4
Ми там тільки те й робили , що смажили стейки)
Але у нас була на кришці відмітка ’м´ясо ’ і здається хвилин 15-20 з переворотом на іншу сторону повністю було готове. Виставляйте 200гр і 20хв. Дивіться по кольору. Коли верх підсмажиться, перевертайте і смажте до рум´яного кольору іншу сторону.
Ми обожнювали його.
Девальвация 28 апреля в 13:37
5
Можна, тільки спочатку почитайте відгуки і пошукайте рецепти з рекомендацією режима, часу. Можете спочатку зробити порцію крилець на пробу. В любому випадку чоловік зʼїсть😆
автор Точная копия плова 28 апреля в 13:37
6
Ответ дляАфродитаПетровна
Ми там тільки те й робили , що смажили стейки)
Але у нас була на кришці відмітка ’м´ясо ’ і здається хвилин 15-20 з переворотом на іншу сторону повністю було готове. Виставляйте 200гр і 20хв. Дивіться по кольору. Коли верх підсмажиться, перевертайте і смажте до рум´яного кольору іншу сторону.
Ми обожнювали його.
Для стейків є в мене звичайний гриль
АфродитаПетровна 28 апреля в 13:40
7
Ответ дляТочная копия плова
Для стейків є в мене звичайний гриль
А ). Ну то вже якщо є гриль, то навіть не знаю що там робити )))
Ася Карповна 28 апреля в 14:00
8
Такий самий аерогриль став моїм великим розчаруванням. Зараз купила новий Нінзя (з висувними чашками) - то просто моя любов і незмінний помічник.

Цей м´ясо запече, але довго і брудно.
автор Точная копия плова 28 апреля в 14:02
9
Ответ дляАся Карповна
Такий самий аерогриль став моїм великим розчаруванням. Зараз купила новий Нінзя (з висувними чашками) - то просто моя любов і незмінний помічник.

Цей м´ясо запече, але довго і брудно.
Ясно
Блін , жалко
1
Залізна пані 28 апреля в 14:38
10
Конечно, можно. Куриные окорочка на высокой решётке 15 минут на температуре 250 градусов, перевернуть и потом 10 минут на температуре 220. Я только не помню, они уже готовы или надо опять перевернуть и ещё на 10 минут поставить.
Но, кажется, готовы.
На жире стекающем в чашу можете тут же омлет пожарить.
В этой штуке мясо намного лучше и быстрее получается, чем овощи.
Маю натхнення 28 апреля в 15:00
11
Ответ дляАся Карповна
Такий самий аерогриль став моїм великим розчаруванням. Зараз купила новий Нінзя (з висувними чашками) - то просто моя любов і незмінний помічник.

Цей м´ясо запече, але довго і брудно.
а какая у вас модель Ниндзя, присматриваюсь к ней
Ася Карповна 28 апреля в 15:28
12
Ответ дляМаю натхнення
а какая у вас модель Ниндзя, присматриваюсь к ней
NINJA Foodi Max Dual Zone AF400EU Супер! Она идеальная. Большая и двухзонная. Нужно приготовить мало - заполнила одну чашку. Много - обе. Хочешь в одной картошку в другой шашлык. Они могут работать не синхронно. Когда начала пользоваться и на опыте открывала функционал, то аж взвизгивала от радости, что выбрала именно её. Она самая удачная из всех. Свиной шашлык готов за 20 минут (раз в 10 минут желательно перевернуть). Чудо! Вкуснее чем в рестиках получается. Я всех теперь подсаживаю на нее.
1
Ася Карповна 28 апреля в 15:30
13
Картошку фри даже ребенок перестал заказывать в кафе. Дома она получается вкуснее и без масла. И сырники бомбические! В корочке румяной. А если попробуете красную рыбу... То отвал башки вообще. Солью морской присыпал, специями и в аэрогриль. Ой, мама. Яке смачне
Маю натхнення 28 апреля в 21:26
14
Ответ дляАся Карповна
NINJA Foodi Max Dual Zone AF400EU Супер! Она идеальная. Большая и двухзонная. Нужно приготовить мало - заполнила одну чашку. Много - обе. Хочешь в одной картошку в другой шашлык. Они могут работать не синхронно. Когда начала пользоваться и на опыте открывала функционал, то аж взвизгивала от радости, что выбрала именно её. Она самая удачная из всех. Свиной шашлык готов за 20 минут (раз в 10 минут желательно перевернуть). Чудо! Вкуснее чем в рестиках получается. Я всех теперь подсаживаю на нее.
спасибо
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!