Любимка-анонимка• 25 июня 2024
Кто умеет готовить вкусные печеночные оладьи?
Поделитесь рецептом пожалуйста ♥️
автор
Любимка-анонимка
• 25 июня 2024
Ответ дляНеробименінерви
печінкий торт роблю, не оладки а млинці,.рецепт підійде?
Так, буду вдячна)
Країна мрій• 25 июня 2024
Я беру говяжью печенку, вымачиваю в молоке примерно час, кручу на мясорубке, в фарш одно яйцо, немного молока или сливок, мука, соль, перец. Каплю раст масла туда добавляю. Консистенция как на обычные оладьи, может чуть жиже. Знаю, что немного вареной гречки добавляют именно когда крутят фарш, но я не пробовала такое
2
Кукусик• 25 июня 2024
так а шо там робити- печінка, сальце, цибулька- все перекрутити. Сіль, перець яйце. І можна смажити. Можна картоплинку варену ще перекрутити
2
Неробименінерви• 25 июня 2024
Ответ дляЛюбимка-анонимка
Так, буду вдячна)
500 г курячої печінки
2 яйця
3 ст. л. пшеничного борошна
150 мл молока 2,5%
2 ст. л. соняшникової олії (+ для смаження)
10 або більше гілочок кропу
сіль та перець до смаку. додаю ще часничок (але це для торту, скоріш)
печінку збивайте у блендері. додайте 2 яйця, влийте 150 мл молока 2,5%, 2 ст. л. соняшникової олії та всипте 3 ст. л. борошна, розтрушуючи по масі та перемішуючи. Посоліть та поперчіть до смаку та знову добре перебийте, щоб не було грудочок. Консистенція має бути дещо густіше, ніж млинцеве тісто
2 яйця
3 ст. л. пшеничного борошна
150 мл молока 2,5%
2 ст. л. соняшникової олії (+ для смаження)
10 або більше гілочок кропу
сіль та перець до смаку. додаю ще часничок (але це для торту, скоріш)
печінку збивайте у блендері. додайте 2 яйця, влийте 150 мл молока 2,5%, 2 ст. л. соняшникової олії та всипте 3 ст. л. борошна, розтрушуючи по масі та перемішуючи. Посоліть та поперчіть до смаку та знову добре перебийте, щоб не було грудочок. Консистенція має бути дещо густіше, ніж млинцеве тісто
1
Леди Г• 25 июня 2024
Печень куриная 0,5-0,6 кг. сырая+чуть риса круглогосваренного до готовности+200 гр. сала, лук сырой на мясорубку +все на мясорубку перекрутить+соль, муки на глаз, можно 1 яйцо добавить, тесто как на оладьи, жарить на растительном маслу..
1
Цікавий писочок• 25 июня 2024
очень вкусно вместо муки сухари панировачные ( хорошие) чуть разбухнет и можно жарить + в фарш перемолотый жаренный лук
1
Дую на вітер• 25 июня 2024
Ответ дляЦікавий писочок
очень вкусно вместо муки сухари панировачные ( хорошие) чуть разбухнет и можно жарить + в фарш перемолотый жаренный лук
В мене коли залишається хліб, я сушу, спеціально для печінкових оладів
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу