Ромашкинная• Изменено 05 августа 2024
Що приготувати з сиру в відерку?
Роблю сирник з желатином і желе зверху. Але це єдине що я можу придумати. Може хтось підкаже рецепт не десертів, а чогось корисного з такого сиру. Дякую!
автор
Ромашкинная
• 05 августа 2024
Колись ще в роли поклала замість філадельфії то не зовсім підійшов цей сир.
автор
Ромашкинная
• 05 августа 2024
Ответ дляНі грама
Попросіть чоловіка вершками прикрасити. Або шоколадом.
автор
Ромашкинная
• 05 августа 2024
Ответ дляЇжак в панчохах
Чізкейк)
Я роблю типу чізкейку. Хотілось би щось несолодке. Робила колись ще намазку з сіллю і кропом на сніданок. Але за два дні набридає.
Більше фантазії нема. Сирники смажити не вмію((Пробувала багато разів, розвалюються.
Більше фантазії нема. Сирники смажити не вмію((Пробувала багато разів, розвалюються.
автор
Ромашкинная
• 05 августа 2024
Ответ дляПротру пилюку
Корисного з цієї сирної маси нічого не вийде.
Чому? Це ж просто кисломолочний сир.
2
Протру пилюку• 05 августа 2024
Ответ дляРомашкинная
Чому? Це ж просто кисломолочний сир.
Та який там сир) маса з пальмової олії
2
5
Їжак в панчохах• 05 августа 2024
Ответ дляРомашкинная
Я роблю типу чізкейку. Хотілось би щось несолодке. Робила колись ще намазку з сіллю і кропом на сніданок. Але за два дні набридає.
Більше фантазії нема. Сирники смажити не вмію((Пробувала багато разів, розвалюються.
Більше фантазії нема. Сирники смажити не вмію((Пробувала багато разів, розвалюються.
Ви можете замінити цукор на ксиліт або еритріт, якщо не хочете цукор, а якщо справа у смаку, то можна зробити запеканку: творог, яйця, зелень, чорний перець, часник, трохи борошна і в духовку на 180 десь півгодини чи може менше. У мене просто газова, з нею не вгадаєш )
Колдунья-вещунья• 05 августа 2024
Ответ дляРомашкинная
Колись ще в роли поклала замість філадельфії то не зовсім підійшов цей сир.
Чизкейк, запіканку, сирники, намазку (змішати з зеленню та посолити/поперчити).
автор
Ромашкинная
• 05 августа 2024
Ответ дляЇжак в панчохах
Ви можете замінити цукор на ксиліт або еритріт, якщо не хочете цукор, а якщо справа у смаку, то можна зробити запеканку: творог, яйця, зелень, чорний перець, часник, трохи борошна і в духовку на 180 десь півгодини чи може менше. У мене просто газова, з нею не вгадаєш )
Дякую!
автор
Ромашкинная
• 05 августа 2024
Ответ дляПротру пилюку
Та який там сир) маса з пальмової олії
Нема там пальмової олії. Склад:Молоко, вершки, сухе молоко, закваска.
3
Протру пилюку• 05 августа 2024
Ответ дляРомашкинная
Нема там пальмової олії. Склад:Молоко, вершки, сухе молоко, закваска.
Є. Дивно хотіти приготувати щось ’корисне’ з такого продукту. Але справа ваша
7
наКоблучках• 05 августа 2024
З тіста філо можна зробити пиріг. Цей сир збити з яйцями та цукром, якщо пиріг солодкий. Тісто зміщуватися вершковим маслом і гармошкою складати. Взяти ьвдь-які ягоди чи фрукти долати до тіста і потім все це залити сумішшю сиру та яєць. Можна погуглити, я так описали як змогла)))
1
автор
Ромашкинная
• 05 августа 2024
Ответ дляПротру пилюку
Є. Дивно хотіти приготувати щось ’корисне’ з такого продукту. Але справа ваша
Ви проводили аналіз в лабораторії що доводите, що вона там є? За не вказані складники суворе покарання. Торгова марка, яка продається в усій Європі не буде ризикувати.
5
автор
Ромашкинная
• 05 августа 2024
Ответ длянаКоблучках
З тіста філо можна зробити пиріг. Цей сир збити з яйцями та цукром, якщо пиріг солодкий. Тісто зміщуватися вершковим маслом і гармошкою складати. Взяти ьвдь-які ягоди чи фрукти долати до тіста і потім все це залити сумішшю сиру та яєць. Можна погуглити, я так описали як змогла)))
Дякую! Цікаво.
ПочтальЁнша• 05 августа 2024
Этот продукт не пробовала.
Творог 1кг +2 стол л манки+сахар(по вкусу+мука
Манку всыпьте и перемешайте . Дайте постоять. Не меньше 15 минут. Перемешайте снова и посмотрите. Может понадобиться 3 ложки муки..может 4..., чтоб буцыком не стало.
Если,вам кажется,что перебор-добавьте яйцо и хорошо мешайте.
Если творог сухой -доьавляю ложку или две молока. И оооочень хорошо перемешиваю. Манка,если хорошо перемешать даст однородность.
Форму смазать слив маслом и обсыпать сухарями. Выложить массу. Сверху 50 грамм слив масла разложить кусочками . Я сверху масла ,выкладываю сметану. Минут за 7 до готовности. Масло стало менять цвет?Кладу сметану. Когда сметана поменяет цвет-готово.
При180 выпекаю.
Изюм ,курагу-если есть , кладу на этапе вымешивания.
Примерно 30 минут +-. От духовки зависит.
Творог 1кг +2 стол л манки+сахар(по вкусу+мука
Манку всыпьте и перемешайте . Дайте постоять. Не меньше 15 минут. Перемешайте снова и посмотрите. Может понадобиться 3 ложки муки..может 4..., чтоб буцыком не стало.
Если,вам кажется,что перебор-добавьте яйцо и хорошо мешайте.
Если творог сухой -доьавляю ложку или две молока. И оооочень хорошо перемешиваю. Манка,если хорошо перемешать даст однородность.
Форму смазать слив маслом и обсыпать сухарями. Выложить массу. Сверху 50 грамм слив масла разложить кусочками . Я сверху масла ,выкладываю сметану. Минут за 7 до готовности. Масло стало менять цвет?Кладу сметану. Когда сметана поменяет цвет-готово.
При180 выпекаю.
Изюм ,курагу-если есть , кладу на этапе вымешивания.
Примерно 30 минут +-. От духовки зависит.
автор
Ромашкинная
• 05 августа 2024
Ответ дляПочтальЁнша
Этот продукт не пробовала.
Творог 1кг +2 стол л манки+сахар(по вкусу+мука
Манку всыпьте и перемешайте . Дайте постоять. Не меньше 15 минут. Перемешайте снова и посмотрите. Может понадобиться 3 ложки муки..может 4..., чтоб буцыком не стало.
Если,вам кажется,что перебор-добавьте яйцо и хорошо мешайте.
Если творог сухой -доьавляю ложку или две молока. И оооочень хорошо перемешиваю. Манка,если хорошо перемешать даст однородность.
Форму смазать слив маслом и обсыпать сухарями. Выложить массу. Сверху 50 грамм слив масла разложить кусочками . Я сверху масла ,выкладываю сметану. Минут за 7 до готовности. Масло стало менять цвет?Кладу сметану. Когда сметана поменяет цвет-готово.
При180 выпекаю.
Изюм ,курагу-если есть , кладу на этапе вымешивания.
Примерно 30 минут +-. От духовки зависит.
Творог 1кг +2 стол л манки+сахар(по вкусу+мука
Манку всыпьте и перемешайте . Дайте постоять. Не меньше 15 минут. Перемешайте снова и посмотрите. Может понадобиться 3 ложки муки..может 4..., чтоб буцыком не стало.
Если,вам кажется,что перебор-добавьте яйцо и хорошо мешайте.
Если творог сухой -доьавляю ложку или две молока. И оооочень хорошо перемешиваю. Манка,если хорошо перемешать даст однородность.
Форму смазать слив маслом и обсыпать сухарями. Выложить массу. Сверху 50 грамм слив масла разложить кусочками . Я сверху масла ,выкладываю сметану. Минут за 7 до готовности. Масло стало менять цвет?Кладу сметану. Когда сметана поменяет цвет-готово.
При180 выпекаю.
Изюм ,курагу-если есть , кладу на этапе вымешивания.
Примерно 30 минут +-. От духовки зависит.
Протру пилюку• 05 августа 2024
Ответ дляРомашкинная
Ви проводили аналіз в лабораторії що доводите, що вона там є? За не вказані складники суворе покарання. Торгова марка, яка продається в усій Європі не буде ризикувати.
Та їжте але користі не чекайте від цієї маси
3
Ку ка ку ка ку• 05 августа 2024
Пачка лаваша. Сир перебиваєте з цукром і яйцями, викладаєте шаром на лист лавашу, присипаєте рясненько лохиною, загортаєте у рулет. В мене з пачки лаваша три таких рулети виходить. Їх кладу у форму. Розмішую сметану з пудрою та ваніліном і яйцем і заливаю цією сумішшю рулети. В духовку на півгодини на 180 градусів. Подавати гарячим з холодним пломбіром чи сметаною. А холодним можна й так)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

