sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_152
Ромашкинная• Изменено 05 августа 2024

Що приготувати з сиру в відерку?

Роблю сирник з желатином і желе зверху. Але це єдине що я можу придумати. Може хтось підкаже рецепт не десертів, а чогось корисного з такого сиру. Дякую!
attached-photo
20 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_211
Ні грама• 05 августа 2024
1
Попросіть чоловіка вершками прикрасити. Або шоколадом.
face_with_tears_of_joy 4
anonim_152
автор Ромашкинная • 05 августа 2024
2
Колись ще в роли поклала замість філадельфії то не зовсім підійшов цей сир.
anonim_56
Їжак в панчохах• 05 августа 2024
3
Чізкейк)
like 1
anonim_152
автор Ромашкинная • 05 августа 2024
4
Ответ дляНі грама
Попросіть чоловіка вершками прикрасити. Або шоколадом.
anonim_91
Протру пилюку• 05 августа 2024
5
Корисного з цієї сирної маси нічого не вийде.
like 1 dislike 4
anonim_152
автор Ромашкинная • 05 августа 2024
6
Ответ дляЇжак в панчохах
Чізкейк)
Я роблю типу чізкейку. Хотілось би щось несолодке. Робила колись ще намазку з сіллю і кропом на сніданок. Але за два дні набридає.
Більше фантазії нема. Сирники смажити не вмію((Пробувала багато разів, розвалюються.
anonim_152
автор Ромашкинная • 05 августа 2024
7
Ответ дляПротру пилюку
Корисного з цієї сирної маси нічого не вийде.
Чому? Це ж просто кисломолочний сир.
like 2
anonim_91
Протру пилюку• 05 августа 2024
8
Ответ дляРомашкинная
Чому? Це ж просто кисломолочний сир.
Та який там сир) маса з пальмової олії
like 2 woman_facepalming 5
anonim_56
Їжак в панчохах• 05 августа 2024
9
Ответ дляРомашкинная
Я роблю типу чізкейку. Хотілось би щось несолодке. Робила колись ще намазку з сіллю і кропом на сніданок. Але за два дні набридає.
Більше фантазії нема. Сирники смажити не вмію((Пробувала багато разів, розвалюються.
Ви можете замінити цукор на ксиліт або еритріт, якщо не хочете цукор, а якщо справа у смаку, то можна зробити запеканку: творог, яйця, зелень, чорний перець, часник, трохи борошна і в духовку на 180 десь півгодини чи може менше. У мене просто газова, з нею не вгадаєш )
anonim_172
Колдунья-вещунья• 05 августа 2024
10
Ответ дляРомашкинная
Колись ще в роли поклала замість філадельфії то не зовсім підійшов цей сир.
Чизкейк, запіканку, сирники, намазку (змішати з зеленню та посолити/поперчити).
anonim_152
автор Ромашкинная • 05 августа 2024
11
Ответ дляЇжак в панчохах
Ви можете замінити цукор на ксиліт або еритріт, якщо не хочете цукор, а якщо справа у смаку, то можна зробити запеканку: творог, яйця, зелень, чорний перець, часник, трохи борошна і в духовку на 180 десь півгодини чи може менше. У мене просто газова, з нею не вгадаєш )
Дякую!
anonim_152
автор Ромашкинная • 05 августа 2024
12
Ответ дляПротру пилюку
Та який там сир) маса з пальмової олії
Нема там пальмової олії. Склад:Молоко, вершки, сухе молоко, закваска.
heart 3
anonim_91
Протру пилюку• 05 августа 2024
13
Ответ дляРомашкинная
Нема там пальмової олії. Склад:Молоко, вершки, сухе молоко, закваска.
Є. Дивно хотіти приготувати щось ’корисне’ з такого продукту. Але справа ваша
woman_facepalming 7
anonim_150
наКоблучках• 05 августа 2024
14
З тіста філо можна зробити пиріг. Цей сир збити з яйцями та цукром, якщо пиріг солодкий. Тісто зміщуватися вершковим маслом і гармошкою складати. Взяти ьвдь-які ягоди чи фрукти долати до тіста і потім все це залити сумішшю сиру та яєць. Можна погуглити, я так описали як змогла)))
heart 1
anonim_152
автор Ромашкинная • 05 августа 2024
15
Ответ дляПротру пилюку
Є. Дивно хотіти приготувати щось ’корисне’ з такого продукту. Але справа ваша
Ви проводили аналіз в лабораторії що доводите, що вона там є? За не вказані складники суворе покарання. Торгова марка, яка продається в усій Європі не буде ризикувати.
like 5
anonim_152
автор Ромашкинная • 05 августа 2024
16
Ответ длянаКоблучках
З тіста філо можна зробити пиріг. Цей сир збити з яйцями та цукром, якщо пиріг солодкий. Тісто зміщуватися вершковим маслом і гармошкою складати. Взяти ьвдь-які ягоди чи фрукти долати до тіста і потім все це залити сумішшю сиру та яєць. Можна погуглити, я так описали як змогла)))
Дякую! Цікаво.
anonim_57
ПочтальЁнша• 05 августа 2024
17
Этот продукт не пробовала.
Творог 1кг +2 стол л манки+сахар(по вкусу+мука
Манку всыпьте и перемешайте . Дайте постоять. Не меньше 15 минут. Перемешайте снова и посмотрите. Может понадобиться 3 ложки муки..может 4..., чтоб буцыком не стало.
Если,вам кажется,что перебор-добавьте яйцо и хорошо мешайте.
Если творог сухой -доьавляю ложку или две молока. И оооочень хорошо перемешиваю. Манка,если хорошо перемешать даст однородность.
Форму смазать слив маслом и обсыпать сухарями. Выложить массу. Сверху 50 грамм слив масла разложить кусочками . Я сверху масла ,выкладываю сметану. Минут за 7 до готовности. Масло стало менять цвет?Кладу сметану. Когда сметана поменяет цвет-готово.
При180 выпекаю.
Изюм ,курагу-если есть , кладу на этапе вымешивания.
Примерно 30 минут +-. От духовки зависит.
anonim_152
автор Ромашкинная • 05 августа 2024
18
Ответ дляПочтальЁнша
Этот продукт не пробовала.
Творог 1кг +2 стол л манки+сахар(по вкусу+мука
Манку всыпьте и перемешайте . Дайте постоять. Не меньше 15 минут. Перемешайте снова и посмотрите. Может понадобиться 3 ложки муки..может 4..., чтоб буцыком не стало.
Если,вам кажется,что перебор-добавьте яйцо и хорошо мешайте.
Если творог сухой -доьавляю ложку или две молока. И оооочень хорошо перемешиваю. Манка,если хорошо перемешать даст однородность.
Форму смазать слив маслом и обсыпать сухарями. Выложить массу. Сверху 50 грамм слив масла разложить кусочками . Я сверху масла ,выкладываю сметану. Минут за 7 до готовности. Масло стало менять цвет?Кладу сметану. Когда сметана поменяет цвет-готово.
При180 выпекаю.
Изюм ,курагу-если есть , кладу на этапе вымешивания.
Примерно 30 минут +-. От духовки зависит.
anonim_91
Протру пилюку• 05 августа 2024
19
Ответ дляРомашкинная
Ви проводили аналіз в лабораторії що доводите, що вона там є? За не вказані складники суворе покарання. Торгова марка, яка продається в усій Європі не буде ризикувати.
Та їжте але користі не чекайте від цієї маси
woman_facepalming 3
anonim_146
Ку ка ку ка ку• 05 августа 2024
20
Пачка лаваша. Сир перебиваєте з цукром і яйцями, викладаєте шаром на лист лавашу, присипаєте рясненько лохиною, загортаєте у рулет. В мене з пачки лаваша три таких рулети виходить. Їх кладу у форму. Розмішую сметану з пудрою та ваніліном і яйцем і заливаю цією сумішшю рулети. В духовку на півгодини на 180 градусів. Подавати гарячим з холодним пломбіром чи сметаною. А холодним можна й так)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff