Забрызжу ядом• 27 декабря 2024
Цезарь, буду делать впервые
Расскажите, как делаете соус? Читаю что самое важное это соус.
Почекуха• 27 декабря 2024
Я майонез и горчица делаю
Регулярно угощаю сотрудников на работе,им очень нравится
Регулярно угощаю сотрудников на работе,им очень нравится
7
Удачная• 27 декабря 2024
Саме смачніше то майонез
Соус то для збоченців веганів які привикли травку їсти
Соус то для збоченців веганів які привикли травку їсти
9
Два-три тижні і фсьо• 27 декабря 2024
Я так: жовтки+гірчиця+соєвий соус+прованські трави+чеснок сухий+лимон.
і другий варіант: жовток+гірчиця діжонська і окремо в олівкову олію чеснок свіжий вичавить...дати постояти 5 хвилин і додати потім до жовтка з гірчицею.
Всім подобаються обидва варіанти, що дома, що на роботі.
і другий варіант: жовток+гірчиця діжонська і окремо в олівкову олію чеснок свіжий вичавить...дати постояти 5 хвилин і додати потім до жовтка з гірчицею.
Всім подобаються обидва варіанти, що дома, що на роботі.
1
АнтиТроль• 27 декабря 2024
Я люблю соус від Ярославського, але часник додаю свіжий, а не печений
Інгредієнти:
-2 жовтка
-35г зернової гірчиці
-2г солі
-15г цукру
-чорний перець
-350г рослинної олії (для смаку додайте до 20% оливкової)
-15г лимонного соку або винного білого оцту
-20г каперси
-20г печений часник
-20г солоних анчоусів
-50г тертого пармезану
-60г білий йогурт до 10% жирності
Готуємо:
👉жовтки змішуємо з сіллю, цукром, чорним перцем та гірчицею
👉все збиваю вінчиком у піну
👉далі тоненькою стрункою потроху додаю олію і продовжую суміш більше перемішувати ніж збивати!
👉коли вся олія розійшлася суміш стає густою
👉додаю дрібно порізані анчоуси, каперси й тертий у пудру пармезан, винний оцет (я люблю з ароматом горіхів з нашого @goodwine ), перемішую і додаю білий нежирний йогурт
👉пробую на смак, при потребі доводжу до смаку - це сіль, перець, оцет.
Інгредієнти:
-2 жовтка
-35г зернової гірчиці
-2г солі
-15г цукру
-чорний перець
-350г рослинної олії (для смаку додайте до 20% оливкової)
-15г лимонного соку або винного білого оцту
-20г каперси
-20г печений часник
-20г солоних анчоусів
-50г тертого пармезану
-60г білий йогурт до 10% жирності
Готуємо:
👉жовтки змішуємо з сіллю, цукром, чорним перцем та гірчицею
👉все збиваю вінчиком у піну
👉далі тоненькою стрункою потроху додаю олію і продовжую суміш більше перемішувати ніж збивати!
👉коли вся олія розійшлася суміш стає густою
👉додаю дрібно порізані анчоуси, каперси й тертий у пудру пармезан, винний оцет (я люблю з ароматом горіхів з нашого @goodwine ), перемішую і додаю білий нежирний йогурт
👉пробую на смак, при потребі доводжу до смаку - це сіль, перець, оцет.
1
Лукава Кішка• 27 декабря 2024
Ответ дляЧавонадо
Покупаю spilva, Цезарь и не морочу голову
Золотые слова
Особенно в первый раз👍
Салат простой, ото еще колотиться ради соуса.
Особенно в первый раз👍
Салат простой, ото еще колотиться ради соуса.
5
Завжди мало• 27 декабря 2024
Я не вживаю майонезу і сирих яєць. Для мене оптимальний варіант: гірчиця звичайна + діджоньска, цукор, сіль, лимон, приправи, олія.
Томатико• 27 декабря 2024
Мой соус : майонез+соевый+лимонный сок+растительное масло+1 зубчик чеснока.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу