Дивне створіння• 27 декабря 2024
Красный окунь
Как вкусно и быстро приготовить?
ЧорноброваЯ• 27 декабря 2024
В духовці з овочами і маслом і кропом зеленим. На святвечір робила.
В пергамент загортаю
В пергамент загортаю
3
Лукава Кішка• 27 декабря 2024
Соль, немного перца, сбрызнуть лимоном и на сковороде, не сильно зажаривая
1
автор
Дивне створіння
• 27 декабря 2024
Ответ дляЛукава Кішка
Соль, немного перца, сбрызнуть лимоном и на сковороде, не сильно зажаривая
Кусочками?
Лукава Кішка• 27 декабря 2024
Ответ дляЧорноброваЯ
В духовці з овочами і маслом і кропом зеленим. На святвечір робила.
В пергамент загортаю
В пергамент загортаю
Именно окуня? Масло и укроп к более крупной и жирной красной рыбе подходят, как по мне...
ЧорноброваЯ• 27 декабря 2024
Ответ дляЛукава Кішка
Именно окуня? Масло и укроп к более крупной и жирной красной рыбе подходят, как по мне...
Саме окунь. Морський. Завжди так роблю
Червону для чоловіка роблю без нічого
Червону для чоловіка роблю без нічого
1
Лукава Кішка• 27 декабря 2024
Ответ дляЧорноброваЯ
Саме окунь. Морський. Завжди так роблю
Червону для чоловіка роблю без нічого
Червону для чоловіка роблю без нічого
Спасибо, попробую)
Ну шо не так?• 27 декабря 2024
Ответ дляДивне створіння
Кусочками?
Я смажу окуня на сковородці, бо запеченний він сухий або як би сказати прісний якийсь. Ну це мені. Якщо невеликий, то цілих смажу.
Играю у края• 28 декабря 2024
Ответ дляНу шо не так?
Я смажу окуня на сковородці, бо запеченний він сухий або як би сказати прісний якийсь. Ну це мені. Якщо невеликий, то цілих смажу.
Це якщо пересушити, там прям дуже слідкувати за часом потрібно, щоб не пересушити.
У моій сім´ї всі люблять суп з морського окуня, рибка дуже ніжна в ющці. Колись пригощали тушкованими з великою кількістю моркви, цибулі і здається томат, тобто все дало сік і він прям такий смачний був. Якщо пересушите - давкий. Це майже єдина риба, яку ’поважаю’, десь начиталася, що його штучно не вирощують.Якщо готую в духовці, додаю лимонний перець, як приправу.
У моій сім´ї всі люблять суп з морського окуня, рибка дуже ніжна в ющці. Колись пригощали тушкованими з великою кількістю моркви, цибулі і здається томат, тобто все дало сік і він прям такий смачний був. Якщо пересушите - давкий. Це майже єдина риба, яку ’поважаю’, десь начиталася, що його штучно не вирощують.Якщо готую в духовці, додаю лимонний перець, як приправу.
1
КвартираЧья• 28 декабря 2024
Ответ дляОшеламиссимо
Сегодня как раз в аэрогриле сделала. Вышел потрясающий
И я в аэрогриле делаю
Мне не сухой...
Мне не сухой...
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу