sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_129
Варена цибуля• 30 декабря 2024

Торт спекли?

У нам- День и ночь.
У вас какой?
показать весь текст
attached-photo
like 23 heart 2
65 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_90
Стервочка• 30 декабря 2024
31
Ответ для66сезон666серия
Єдиний торт який в мене не виходить((( Коржі опалдають і тонкі як налісники виходять( Може Ви знаєте якійсь секрет?) Як це може бути легко?)
Хм, ну вони і мають бути не дуже товстими. Ось мій так завжди виглядає. При випічці коржики піднімаються, але після опадають. Але ж вони і мають тонкими бути. Мені це реально найлегший торт, білки взбити і замісити з горіхами це 10-15хв. Випікання по 10хв кожен корж в середньому. Крем муслін роблю, теж легко.
Тісто в мене - 260г білка, 180г цукру, 20г кукурузнуго крохмалу і 220г горіхів мелених (крохмал перемішати з горіхами і у взбиті білки ввести, довго не мішати, буквально пару раз лопаткою розподілити горіхи в білках).
attached-photo
heart 12
anonim_97
Міняйловна• 30 декабря 2024
32
Никакого. Никогда не делаем торт на нг.
like 3
anonim_220
Свекруховна• 30 декабря 2024
33
Впервые в жизни нет, я не дома.
anonim_125
66сезон666серия• 30 декабря 2024
34
Ответ дляСтервочка
Хм, ну вони і мають бути не дуже товстими. Ось мій так завжди виглядає. При випічці коржики піднімаються, але після опадають. Але ж вони і мають тонкими бути. Мені це реально найлегший торт, білки взбити і замісити з горіхами це 10-15хв. Випікання по 10хв кожен корж в середньому. Крем муслін роблю, теж легко.
Тісто в мене - 260г білка, 180г цукру, 20г кукурузнуго крохмалу і 220г горіхів мелених (крохмал перемішати з горіхами і у взбиті білки ввести, довго не мішати, буквально пару раз лопаткою розподілити горіхи в білках).
Це шедевр однозначно! Вони в Вас нормальної товщини, а в мене 2 мм( А може Вам не складно написати свій рецепт, може я ще раз ризикну)
like 1
noavatar
Микитівна• 30 декабря 2024
35
Який гарненький😍 хотіла медовика спекти, але так втомилась на роботі, що прийшла і впала. Першого буду вдома, будемо з дитиною імбирні пряники пекти
anonim_125
66сезон666серия• 30 декабря 2024
36
Ответ дляСтервочка
Хм, ну вони і мають бути не дуже товстими. Ось мій так завжди виглядає. При випічці коржики піднімаються, але після опадають. Але ж вони і мають тонкими бути. Мені це реально найлегший торт, білки взбити і замісити з горіхами це 10-15хв. Випікання по 10хв кожен корж в середньому. Крем муслін роблю, теж легко.
Тісто в мене - 260г білка, 180г цукру, 20г кукурузнуго крохмалу і 220г горіхів мелених (крохмал перемішати з горіхами і у взбиті білки ввести, довго не мішати, буквально пару раз лопаткою розподілити горіхи в білках).
Дякую! Якось спробую ще раз. Я крохмаль не додавала, але навіть муку мінлальну купувала і фігня виходила(
anonim_90
Стервочка• 30 декабря 2024
37
Ответ для66сезон666серия
Це шедевр однозначно! Вони в Вас нормальної товщини, а в мене 2 мм( А може Вам не складно написати свій рецепт, може я ще раз ризикну)
Написала😉спробуйте крохмал додати, можливо ви без нього робили, в мене всі рази виходить. Випікаю в середньому 10хв до легкої румяності при 200град режим верх-низ. Товщину білкової маси виклдаю десь в 1-1.5см.
anonim_131
тянитолкайка• 30 декабря 2024
38
Ответ дляКнопкотиць
Ні. Нема. Напхатися на ніч майонезних салатів.тортів..просто абсурд. Як з голодного краю.
Так не всі ж спати лягають одразу після курантів... ми завжди сидимо до 6-7 ранку.
like 2
anonim_90
Стервочка• 30 декабря 2024
39
Ответ для66сезон666серия
Дякую! Якось спробую ще раз. Я крохмаль не додавала, але навіть муку мінлальну купувала і фігня виходила(
Я в економ пакеті використовую грецькі горіхи, блендерю їх. І супер смачно! Або мигдаль+фундук блендерю, коли по-багатому роблю
anonim_125
66сезон666серия• 30 декабря 2024
40
Ответ дляСтервочка
Написала😉спробуйте крохмал додати, можливо ви без нього робили, в мене всі рази виходить. Випікаю в середньому 10хв до легкої румяності при 200град режим верх-низ. Товщину білкової маси виклдаю десь в 1-1.5см.
Дякую!
heart 1
anonim_24
Швидка Настя• 30 декабря 2024
41
Автор, поделитесь и со мной тортиком, а то не усну теперь 😃
anonim_209
Безсовісна кума• 30 декабря 2024
42
Штоллєн і львівський сирник.
anonim_92
Ламборджини• 30 декабря 2024
43
+
anonim_217
Давно без алко• 30 декабря 2024
44
Наполеон. Вчера коржи, сегодня сделала крем и сложила
attached-photo
heart 5
anonim_131
Радикальная• 30 декабря 2024
45
Мама всегда имеено на новый год пекла 2 медовика с кремом масло-сгущёнка, заливала шоколадной глазурью. Они были такие суховатые, не мокрые, но офигенно вкусные. Еще и грецким орехом посыпала. Наверное из-за них я всю жизнь обожаю такие сухие ореховые торты, а не чизкейки или с кучей крема
Эх, жаль в то время не было телефонов
А я ничего не пекла и не купила даже. Набрала вес и не хочу есть сладкое
anonim_12
Молчавочка• 30 декабря 2024
46
Зранку буду робити чізкейк) Побачила тут Естерхазі, і напевне наступний раз спечу його) На 8 березня
anonim_137
Птица Говоруша• 30 декабря 2024
47
Печеньки пеку, может потом как-то.. А обычно медовик делаем..
anonim_199
КарамбОлька• 30 декабря 2024
48
Сейчас как раз пеку. Дети попросили. Не хотят никакой покупной. Только мой. Это их новогодняя традиция.
anonim_173
Небалувана Галя• 30 декабря 2024
49
Піду завтра такий самий куплю як на Різдво,був смачний . Схожий і на пражський і на три шоколади.
attached-photo
attached-photo
like 2
anonim_146
Телепузик• 30 декабря 2024
50
Наполеон зробила. Готовий не сфотографувала, а тепер ліньки йти на балкон. Так що буде лише фото коржів))
attached-photo
anonim_24
Не будь КакСвета• 30 декабря 2024
51
Ответ дляtala-li
рецепт нового рецепта вафельного в студию) плиз
https://www.instagram.com/reel/DAgSH_7A1Kv/?igsh=e...

Я брала фундук
anonim_24
Не будь КакСвета• 30 декабря 2024
52
Ответ дляВідірву та викину
а для чого на НР торти?
А для чого взагалі торти?)
face_with_tears_of_joy 3
anonim_61
долой_лама• 30 декабря 2024
53
Ответ дляНебалувана Галя
Піду завтра такий самий куплю як на Різдво,був смачний . Схожий і на пражський і на три шоколади.
Чого назву і виробника не пишете??((( Не всі ж печуть, хтось купує))
anonim_105
Меряю линейкой• 30 декабря 2024
54
Ответ дляНе будь КакСвета
Чізкейк
І вафельний перемазала по новому рецепту
Шо за новый рецепт?
anonim_24
Не будь КакСвета• 30 декабря 2024
55
Ответ дляМеряю линейкой
Шо за новый рецепт?
Вище є
heart 1
anonim_173
Небалувана Галя• 30 декабря 2024
56
Ответ длядолой_лама
Чого назву і виробника не пишете??((( Не всі ж печуть, хтось купує))
Я не в Україні
heart 1
anonim_91
СкокоМнеДадите• 30 декабря 2024
57
Спартак, тільки но перемазала.
anonim_61
долой_лама• 30 декабря 2024
58
Ответ дляНебалувана Галя
Я не в Україні
Соррі за питання) З наступаючим! ❤️
anonim_173
Небалувана Галя• 30 декабря 2024
59
Ответ длядолой_лама
Соррі за питання) З наступаючим! ❤️
І Вас)
heart 1
anonim_61
долой_лама• 30 декабря 2024
60
Ответ дляНебалувана Галя
І Вас)
Дякую!) ❤️
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff