Варена цибуля• 30 декабря 2024
Торт спекли?
У нам- День и ночь.
У вас какой?
У вас какой?
показать весь текст
23
2
Стервочка• 30 декабря 2024
Ответ для66сезон666серия
Єдиний торт який в мене не виходить((( Коржі опалдають і тонкі як налісники виходять( Може Ви знаєте якійсь секрет?) Як це може бути легко?)
Хм, ну вони і мають бути не дуже товстими. Ось мій так завжди виглядає. При випічці коржики піднімаються, але після опадають. Але ж вони і мають тонкими бути. Мені це реально найлегший торт, білки взбити і замісити з горіхами це 10-15хв. Випікання по 10хв кожен корж в середньому. Крем муслін роблю, теж легко.
Тісто в мене - 260г білка, 180г цукру, 20г кукурузнуго крохмалу і 220г горіхів мелених (крохмал перемішати з горіхами і у взбиті білки ввести, довго не мішати, буквально пару раз лопаткою розподілити горіхи в білках).
Тісто в мене - 260г білка, 180г цукру, 20г кукурузнуго крохмалу і 220г горіхів мелених (крохмал перемішати з горіхами і у взбиті білки ввести, довго не мішати, буквально пару раз лопаткою розподілити горіхи в білках).
12
66сезон666серия• 30 декабря 2024
Ответ дляСтервочка
Хм, ну вони і мають бути не дуже товстими. Ось мій так завжди виглядає. При випічці коржики піднімаються, але після опадають. Але ж вони і мають тонкими бути. Мені це реально найлегший торт, білки взбити і замісити з горіхами це 10-15хв. Випікання по 10хв кожен корж в середньому. Крем муслін роблю, теж легко.
Тісто в мене - 260г білка, 180г цукру, 20г кукурузнуго крохмалу і 220г горіхів мелених (крохмал перемішати з горіхами і у взбиті білки ввести, довго не мішати, буквально пару раз лопаткою розподілити горіхи в білках).
Тісто в мене - 260г білка, 180г цукру, 20г кукурузнуго крохмалу і 220г горіхів мелених (крохмал перемішати з горіхами і у взбиті білки ввести, довго не мішати, буквально пару раз лопаткою розподілити горіхи в білках).
Це шедевр однозначно! Вони в Вас нормальної товщини, а в мене 2 мм( А може Вам не складно написати свій рецепт, може я ще раз ризикну)
1
66сезон666серия• 30 декабря 2024
Ответ дляСтервочка
Хм, ну вони і мають бути не дуже товстими. Ось мій так завжди виглядає. При випічці коржики піднімаються, але після опадають. Але ж вони і мають тонкими бути. Мені це реально найлегший торт, білки взбити і замісити з горіхами це 10-15хв. Випікання по 10хв кожен корж в середньому. Крем муслін роблю, теж легко.
Тісто в мене - 260г білка, 180г цукру, 20г кукурузнуго крохмалу і 220г горіхів мелених (крохмал перемішати з горіхами і у взбиті білки ввести, довго не мішати, буквально пару раз лопаткою розподілити горіхи в білках).
Тісто в мене - 260г білка, 180г цукру, 20г кукурузнуго крохмалу і 220г горіхів мелених (крохмал перемішати з горіхами і у взбиті білки ввести, довго не мішати, буквально пару раз лопаткою розподілити горіхи в білках).
Дякую! Якось спробую ще раз. Я крохмаль не додавала, але навіть муку мінлальну купувала і фігня виходила(
Стервочка• 30 декабря 2024
Ответ для66сезон666серия
Це шедевр однозначно! Вони в Вас нормальної товщини, а в мене 2 мм( А може Вам не складно написати свій рецепт, може я ще раз ризикну)
Написала😉спробуйте крохмал додати, можливо ви без нього робили, в мене всі рази виходить. Випікаю в середньому 10хв до легкої румяності при 200град режим верх-низ. Товщину білкової маси виклдаю десь в 1-1.5см.
тянитолкайка• 30 декабря 2024
Ответ дляКнопкотиць
Ні. Нема. Напхатися на ніч майонезних салатів.тортів..просто абсурд. Як з голодного краю.
Так не всі ж спати лягають одразу після курантів... ми завжди сидимо до 6-7 ранку.
2
Стервочка• 30 декабря 2024
Ответ для66сезон666серия
Дякую! Якось спробую ще раз. Я крохмаль не додавала, але навіть муку мінлальну купувала і фігня виходила(
Я в економ пакеті використовую грецькі горіхи, блендерю їх. І супер смачно! Або мигдаль+фундук блендерю, коли по-багатому роблю
66сезон666серия• 30 декабря 2024
Ответ дляСтервочка
Написала😉спробуйте крохмал додати, можливо ви без нього робили, в мене всі рази виходить. Випікаю в середньому 10хв до легкої румяності при 200град режим верх-низ. Товщину білкової маси виклдаю десь в 1-1.5см.
Дякую!
1
Радикальная• 30 декабря 2024
Мама всегда имеено на новый год пекла 2 медовика с кремом масло-сгущёнка, заливала шоколадной глазурью. Они были такие суховатые, не мокрые, но офигенно вкусные. Еще и грецким орехом посыпала. Наверное из-за них я всю жизнь обожаю такие сухие ореховые торты, а не чизкейки или с кучей крема
Эх, жаль в то время не было телефонов
А я ничего не пекла и не купила даже. Набрала вес и не хочу есть сладкое
Эх, жаль в то время не было телефонов
А я ничего не пекла и не купила даже. Набрала вес и не хочу есть сладкое
Молчавочка• 30 декабря 2024
Зранку буду робити чізкейк) Побачила тут Естерхазі, і напевне наступний раз спечу його) На 8 березня
КарамбОлька• 30 декабря 2024
Сейчас как раз пеку. Дети попросили. Не хотят никакой покупной. Только мой. Это их новогодняя традиция.
Небалувана Галя• 30 декабря 2024
2
Телепузик• 30 декабря 2024
Наполеон зробила. Готовий не сфотографувала, а тепер ліньки йти на балкон. Так що буде лише фото коржів))
Не будь КакСвета• 30 декабря 2024
Ответ дляtala-li
рецепт нового рецепта вафельного в студию) плиз
Я брала фундук
Не будь КакСвета• 30 декабря 2024
Ответ дляВідірву та викину
а для чого на НР торти?
А для чого взагалі торти?)
3
долой_лама• 30 декабря 2024
Ответ дляНебалувана Галя
Піду завтра такий самий куплю як на Різдво,був смачний . Схожий і на пражський і на три шоколади.
Чого назву і виробника не пишете??((( Не всі ж печуть, хтось купує))
Меряю линейкой• 30 декабря 2024
Ответ дляНе будь КакСвета
Чізкейк
І вафельний перемазала по новому рецепту
І вафельний перемазала по новому рецепту
Шо за новый рецепт?
Небалувана Галя• 30 декабря 2024
Ответ длядолой_лама
Чого назву і виробника не пишете??((( Не всі ж печуть, хтось купує))
Я не в Україні
1
долой_лама• 30 декабря 2024
Ответ дляНебалувана Галя
Я не в Україні
Соррі за питання) З наступаючим! ❤️
Небалувана Галя• 30 декабря 2024
Ответ длядолой_лама
Соррі за питання) З наступаючим! ❤️
І Вас)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу