СкокоМнеДадите• 04 января в 13:52
Моя найдорожча і найгірша пательня Buyer. Що не зробила не так ?
Ось так виглядає моя сталева довгоочікувана пательня після 8-10 разів користування
Все липне, олії «бере» нескінченно багато.
Це вже нічим не відмити. Ладно вже її вигляд, але й не смажить ніфіга (купувала спеціально для смаження, раз -два на місяць максимум)
Що порекомендуєте? НЕ тефлон
Кераміку ?
Все липне, олії «бере» нескінченно багато.
Це вже нічим не відмити. Ладно вже її вигляд, але й не смажить ніфіга (купувала спеціально для смаження, раз -два на місяць максимум)
Що порекомендуєте? НЕ тефлон
Кераміку ?
3
5
А ось і я• 04 января в 14:00
На ній треба сіль пожарити довгенько, поки сіль не буде коричньова. Потім взяти серветку, протерти олією зсередини, і так зберігати. Це я пишу діє таке зі звичайною чавунною. З біол у мене добре все, саме так зробила, то супер. І вона чорна в мене, як була, така і є.
3
Мамин тріль• 04 января в 14:01
Це відома фірма-лохотрон.
Ваша помилка - такий вибір виробника.
Ваша помилка - такий вибір виробника.
4
6
Завжди з рушником• 04 января в 14:01
В мене така є, я забембалась з нею, то іржавіє, то пригорає. Вже рік як купила з нержавійки , не нарадуюсь
1
Ответ дляМамин тріль
Це відома фірма-лохотрон.
Ваша помилка - такий вибір виробника.
Ваша помилка - такий вибір виробника.
Отличная фирма, сковорода из безопасной углеродистой стали. Кто не умеет такой пользоваться, лучше не покупать.
У меня такая блинная сковродка от de buyer, прокалила, ничего не пригорает, делаю блины на ней, жарю яйца, мясо. Всё супер.
У меня такая блинная сковродка от de buyer, прокалила, ничего не пригорает, делаю блины на ней, жарю яйца, мясо. Всё супер.
6
3
Морковна• 04 января в 14:03
Мені навіть уявити складно, що на ній треба робити щоб перетворити на таке?
1
А ось і я• 04 января в 14:03
Ответ дляЗавжди з рушником
В мене така є, я забембалась з нею, то іржавіє, то пригорає. Вже рік як купила з нержавійки , не нарадуюсь
Згодна, це бомба. Я купила професійну Кітчен, чого я раніше цього не зробила.
пАлАвинкА• 04 января в 14:04
Ответ дляЛінива, не каюсь
А ви її калили як ото положено? Щось там сіль, олія?
Це не чавун
Весела моль• 04 января в 14:05
Ответ дляА ось і я
На ній треба сіль пожарити довгенько, поки сіль не буде коричньова. Потім взяти серветку, протерти олією зсередини, і так зберігати. Це я пишу діє таке зі звичайною чавунною. З біол у мене добре все, саме так зробила, то супер. І вона чорна в мене, як була, така і є.
А я так робила з біол, і все одно поржавіла .
А з радянських часів досі чорна , і пофіг їй.
А з радянських часів досі чорна , і пофіг їй.
А ось і я• 04 января в 14:05
Ответ дляпАлАвинкА
Це не чавун
А виглядає як чавун. Це виходить там просто верхній слой знято? Вона і не буде тепер нормальною, якщо не чавун.
А ось і я• 04 января в 14:06
Ответ дляВесела моль
А я так робила з біол, і все одно поржавіла .
А з радянських часів досі чорна , і пофіг їй.
А з радянських часів досі чорна , і пофіг їй.
Може різні партії, роки випусків, хз. Мені повезло може. Я купувала років 15 тому.
Мамин тріль• 04 января в 14:06
Ответ дляМорковна
Мені навіть уявити складно, що на ній треба робити щоб перетворити на таке?
Просто неякісна річ.
1
1
1
Завжди з рушником• 04 января в 14:06
Ответ дляА ось і я
Згодна, це бомба. Я купила професійну Кітчен, чого я раніше цього не зробила.
Так, треба зрозуміти її специфіку і супер жарить і не пригорає, а якщо і щось пригоріло, то відмивається елементарно. Особливо радує що вони майже вічні, а не оті тефлони , що кожен рік викидаєш у сміття
1
2
Морковна• 04 января в 14:06
Цей гар, свідчить що шкварите ви на величезному вогні. Все горить нещадно. Для початку спробуйте на помірному. Не чекати коли масло стане чорним або не дай Боже смажити вдруге на ньому.Мити одразу після використання.
2
Весела моль• 04 января в 14:07
Ответ дляА ось і я
Може різні партії, роки випусків, хз. Мені повезло може. Я купувала років 15 тому.
Ні я років три мабуть
Морковна• 04 января в 14:08
Ответ дляПедиатор_я
О, посоветуйте чем отлично отмывается сковородка. Из опыта
Будь чим, мийте після жарки, не чекайте коли охолоне повністю.
А ось і я• 04 января в 14:09
Ответ дляЗавжди з рушником
Так, треба зрозуміти її специфіку і супер жарить і не пригорає, а якщо і щось пригоріло, то відмивається елементарно. Особливо радує що вони майже вічні, а не оті тефлони , що кожен рік викидаєш у сміття
Єдине, що побачила у Олівера ( наче), він розпиляє з пульвілізатора воду на розкалену сковорідку, і тоді тільки кладе кусок м´яса. А м´ясо вже в олії трохи обмазує. І я так тепер роблю, розпиляю воду, а потім м´ясо кладу, ні каплі не липне тоді. Бо спочатку саме з м´ясом були невеликі проблеми, якщо на розкалену класти стейк.
пАлАвинкА• 04 января в 14:14
Ответ дляХочу в БАНю
Чугунная? Прокалите и будет нормально опять
Автор написала зі сталі
Завжди з рушником• 04 января в 14:15
Ответ дляА ось і я
Єдине, що побачила у Олівера ( наче), він розпиляє з пульвілізатора воду на розкалену сковорідку, і тоді тільки кладе кусок м´яса. А м´ясо вже в олії трохи обмазує. І я так тепер роблю, розпиляю воду, а потім м´ясо кладу, ні каплі не липне тоді. Бо спочатку саме з м´ясом були невеликі проблеми, якщо на розкалену класти стейк.
Мені здається, що бризкає воду для того щоб перевірити чи достатньо прогріта пательня. Я багато відео дивилась як правильно користуватись і там всі перевіряли нагрів бризкаючи воду. У мене для стейків електрогриль є, а от якщо просто мʼясо посмажити , то трохи масла додаю, теж думаю без олії прилипне
1
Капризуля• 04 января в 14:15
Ответ дляМамин тріль
Це відома фірма-лохотрон.
Ваша помилка - такий вибір виробника.
Ваша помилка - такий вибір виробника.
В мене є декілька кастрюль. Їм вже років з 15. Як нові. В них виходять класно тушковані блюда, каші, супи.
РокерША• 04 января в 14:15
Ответ дляА ось і я
Єдине, що побачила у Олівера ( наче), він розпиляє з пульвілізатора воду на розкалену сковорідку, і тоді тільки кладе кусок м´яса. А м´ясо вже в олії трохи обмазує. І я так тепер роблю, розпиляю воду, а потім м´ясо кладу, ні каплі не липне тоді. Бо спочатку саме з м´ясом були невеликі проблеми, якщо на розкалену класти стейк.
а разве это не может вызвать пожар? брызгание воды в раскаленное масло
Вам надо почистить ее от нагара и прокалить. Я прокаливала по этому видео, также как и чугунную. . После этого жарить как показано в комментарии 22. Весь фокус в нагреве. Сначала греем на максимум до дымка, потом снижаем температуру на среднюю, ждем пол минуты, наливаем масло и можно класть продукт. Сразу продукт не ворошить, он должен прихватиться, через минуту-две он хорошо поджарится и сам легко будет отходить от сковородки. Мыть солью, без моющих средств.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
