А я з косою• 05 января в 14:58
Ягоди в упаковках чи без?
Дівчата, у нас тут з кумою розмова за ягоди зайшла, допоможіть розібратись.
Хто купував ягоди в оцих упаковках, чим вони відрізняються від тих що на вагу? Бо не можем зрозумітиь чому купувати саме в упаковках, так красиві, але вони ж там дорожче виходять наче.
І ще підкажіть, як зазвичай їх готуєте / в їжу додаєте?
Дякую дуже!
Хто купував ягоди в оцих упаковках, чим вони відрізняються від тих що на вагу? Бо не можем зрозумітиь чому купувати саме в упаковках, так красиві, але вони ж там дорожче виходять наче.
І ще підкажіть, як зазвичай їх готуєте / в їжу додаєте?
Дякую дуже!
2
Кофе в лобби• 05 января в 15:02
Ягоди ніжний продукт.
Якщо 1-2 рази переступати малину - сік вийде
Якщо 1-2 рази переступати малину - сік вийде
Ответ дляtereska
Тим, що вони можуть продаватися цілий рік, незалежно від сезону, а на вагу (розсипом) продають лише сезонні ягоди.
Таке пакування переживе і логістику і викладання і логістику від магазину додому.
Таке пакування переживе і логістику і викладання і логістику від магазину додому.
Як упаковка впливає на ’продаватися цілий рік’, нічого не зрозуміла( ягоди ж швидко псуються. а от стосовно зручності упаковки погоджуюсь
автор
А я з косою
• 05 января в 19:04
Стільки коментарів, а по ділу ніхто не відповів, як ягоди в їжі використовуєте.
Я зазвичай роблю домашні ягідні йогурти дітям: домашня закваска Вівітро до молока (чи як вони там) + ягоди. Інколи заморожую ягідну массу брекетами для випічки, тих же йогуртів, або просто погризти
Я зазвичай роблю домашні ягідні йогурти дітям: домашня закваска Вівітро до молока (чи як вони там) + ягоди. Інколи заморожую ягідну массу брекетами для випічки, тих же йогуртів, або просто погризти
1
Все питаю зарання• 05 января в 19:46
Ответ дляА я з косою
Стільки коментарів, а по ділу ніхто не відповів, як ягоди в їжі використовуєте.
Я зазвичай роблю домашні ягідні йогурти дітям: домашня закваска Вівітро до молока (чи як вони там) + ягоди. Інколи заморожую ягідну массу брекетами для випічки, тих же йогуртів, або просто погризти
Я зазвичай роблю домашні ягідні йогурти дітям: домашня закваска Вівітро до молока (чи як вони там) + ягоди. Інколи заморожую ягідну массу брекетами для випічки, тих же йогуртів, або просто погризти
Перше питання було чим відрізняється...того і такі відповіді... А так то просто їмо....в сирому вигляді
1
Клевотница• 05 января в 20:22
Ответ дляА я з косою
Стільки коментарів, а по ділу ніхто не відповів, як ягоди в їжі використовуєте.
Я зазвичай роблю домашні ягідні йогурти дітям: домашня закваска Вівітро до молока (чи як вони там) + ягоди. Інколи заморожую ягідну массу брекетами для випічки, тих же йогуртів, або просто погризти
Я зазвичай роблю домашні ягідні йогурти дітям: домашня закваска Вівітро до молока (чи як вони там) + ягоди. Інколи заморожую ягідну массу брекетами для випічки, тих же йогуртів, або просто погризти
Просто едим
Клевотница• 05 января в 20:23
Ответ дляNsuny
так вони і літом в упаковці продаються, це ж не питання сезонності
Смотря в какой стране вы,в Украине никто летом на базаре не продает ягоды по 150г в коробочках)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
