Ненька наша• 12 января в 13:57
борщ - скільки їсти?
приготувала в п´ятницю пізно ввечері, біля 23, в 3 ночі поставила в холодильник.
бажано сьогодні доїсти і завтра вже не їсти?
бажано сьогодні доїсти і завтра вже не їсти?
показать весь текст
2
7
Губка Боб• 12 января в 14:29
Ответ дляМетровий сантиметр
Я теж пишу за те, що знаю.
Власник це робить не для галочки, а для контролю якості. Ця людина не з бариг, не опуститися до рівня ваших знайомих.
Більше того, оплачує прихід санстанції раз на тиждень (який це день, персонал не знає), яка робить змиви з усіх поверхонь кухні.
Не дозволяє приносити свої страви. Одного разу, на бенкеті отруїлися люди, лежали в лікарні. Замовники зробили розголос, зняли сюжет на тв. Власник тим часом запросив санстанцію і дав доспут до всіх страв. Мовчав, поки прийдуть результати, а ті вже грозилися судом і придумали суму компенсації за лікування, в тому числі і моральної. Але результати показали, що сальмонельоз був у страві, яку принесли замовники 🤷.
Власник це робить не для галочки, а для контролю якості. Ця людина не з бариг, не опуститися до рівня ваших знайомих.
Більше того, оплачує прихід санстанції раз на тиждень (який це день, персонал не знає), яка робить змиви з усіх поверхонь кухні.
Не дозволяє приносити свої страви. Одного разу, на бенкеті отруїлися люди, лежали в лікарні. Замовники зробили розголос, зняли сюжет на тв. Власник тим часом запросив санстанцію і дав доспут до всіх страв. Мовчав, поки прийдуть результати, а ті вже грозилися судом і придумали суму компенсації за лікування, в тому числі і моральної. Але результати показали, що сальмонельоз був у страві, яку принесли замовники 🤷.
Очень круто , что есть такие, но большинство, и не барыги, забивают на это. К сожалению, знаю и действительно речь идёт о ресторанах, а не забегаловках.
Губка Боб• 12 января в 14:30
Ответ дляМетровий сантиметр
Я теж пишу за те, що знаю.
Власник це робить не для галочки, а для контролю якості. Ця людина не з бариг, не опуститися до рівня ваших знайомих.
Більше того, оплачує прихід санстанції раз на тиждень (який це день, персонал не знає), яка робить змиви з усіх поверхонь кухні.
Не дозволяє приносити свої страви. Одного разу, на бенкеті отруїлися люди, лежали в лікарні. Замовники зробили розголос, зняли сюжет на тв. Власник тим часом запросив санстанцію і дав доспут до всіх страв. Мовчав, поки прийдуть результати, а ті вже грозилися судом і придумали суму компенсації за лікування, в тому числі і моральної. Але результати показали, що сальмонельоз був у страві, яку принесли замовники 🤷.
Власник це робить не для галочки, а для контролю якості. Ця людина не з бариг, не опуститися до рівня ваших знайомих.
Більше того, оплачує прихід санстанції раз на тиждень (який це день, персонал не знає), яка робить змиви з усіх поверхонь кухні.
Не дозволяє приносити свої страви. Одного разу, на бенкеті отруїлися люди, лежали в лікарні. Замовники зробили розголос, зняли сюжет на тв. Власник тим часом запросив санстанцію і дав доспут до всіх страв. Мовчав, поки прийдуть результати, а ті вже грозилися судом і придумали суму компенсації за лікування, в тому числі і моральної. Але результати показали, що сальмонельоз був у страві, яку принесли замовники 🤷.
И классно, что не для галочки, у меня, когда было свое кафе, я тоже была такая же
Я б такое не носила, но продаю• 12 января в 15:00
Борщ смачний на наступний день. Їмо два три дні
Розбещена цяточка• 12 января в 15:18
Ответ дляГубка Боб
Нет, не бред, реально
Пишите названия этих ресторанов, тогда уж
Сусановна• 12 января в 16:52
Ответ дляЯ б такое не носила, но продаю
Борщ смачний на наступний день. Їмо два три дні
Самый вкусный с пылу,с жару,на след день то уже не то,и далеко нето
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу