100pudov• 21 января в 12:26
Угадайте, какую рыбку я пожарила на обед? а вы такую любите?
показать весь текст
8
2
5
Малая еще та• 21 января в 15:28
Ответ дляиз желе я
У салаки, мойви, бичків і іншої дрібноти перед тим, як посмажити - видаляють акуратно нутрощі, автор цього не зробила, тож їсть їх з гівном.
До речі, під моїм постом, де я дивуюсь, що риба невипотрошена, інші любительки риби з екскрементами свої хворі голови тикнули)
До речі, під моїм постом, де я дивуюсь, що риба невипотрошена, інші любительки риби з екскрементами свої хворі голови тикнули)
Ніхто нічого не видаляє. Все життя мама моя смажила мойву, просто розморожену з кишками, як ви їх видалите? Вона просто розлізеться і все. Копчену мойву також продають з кишками, потрошену не бачила
2
Ангелок з ріжками• 21 января в 17:40
Ответ для100pudov
Нет
Салака. Я люблю велику, така дрібна не дуже
Кошка Мурка• 21 января в 20:14
Я люблю мойву и жирного толстолобика. Салаку и бычки обожает моя кошка
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу