sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_104
Десь так, але...• 07 февраля в 23:24

Ох и вкусные сухари )

Тут посоветовали самой сделать.
Черный хлеб, оливковое масло, соль и пара зубков чеснока ( выдавить). На 10-15 мин в духовку.
Вкуснота, не то что покупные !
woman_facepalming 2 like 5
12 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_104
автор Десь так, але... • 07 февраля в 23:25
1
Можно сухой чеснок, еще с ним завтра попробую )
like 1 woman_facepalming 1
anonim_44
Несу пургу• 07 февраля в 23:25
2
Тсю, рецепт з дитинства))) думала всі таке їли.
woman_facepalming 2 like 4
anonim_104
автор Десь так, але... • 07 февраля в 23:25
3
Ответ дляНесу пургу
Тсю, рецепт з дитинства))) думала всі таке їли.
Я нет, всегда покупала)
woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 1 like 2 dislike 1
anonim_137
Майская киска• 07 февраля в 23:27
4
А я вівсяне печиво зробила вперше вдома, так просто виявилось, і таке смачне, дійсно вівсяне, насичене, не те, що магазинне
like 2
anonim_104
автор Десь так, але... • 07 февраля в 23:27
5
Ответ дляМайская киска
А я вівсяне печиво зробила вперше вдома, так просто виявилось, і таке смачне, дійсно вівсяне, насичене, не те, що магазинне
Класс, а есть у вас рецепт ?)
anonim_44
Несу пургу• 07 февраля в 23:35
6
Оце , тут незадоволене якесь сидить, зранку льопає себе по морді у всіх темах))))
face_with_tears_of_joy 5
anonim_118
Б´ю байдики• 07 февраля в 23:36
7
Ответ дляНесу пургу
Оце , тут незадоволене якесь сидить, зранку льопає себе по морді у всіх темах))))
может это представитель компании производителя сухариков)
face_with_tears_of_joy 5
anonim_137
Майская киска• 07 февраля в 23:40
8
Ответ дляДесь так, але...
Класс, а есть у вас рецепт ?)
90 г вівсяного борошна
50 г пшеничного борошна
1/2 яйця
30 г цукор (можна більше, але не більше 50 г)
40 г масла
1/2 ч.л. розпушувач
1 с.л. рідкого меду без гірки

а) Цукор, яйце, масло (розтопити), мед змішати міксером.
б) Все борошно змішати з розпушувачем, і додати в нього все, що в пунті а)
в) Має вийти таке щільне тісто, якщо розвалюється - можна грам 10-20 води додати.
Потім ліпимо маленькі кульки, якщо сухі - можемо змочувати руки і ліпити. Кульки стискаємо і формуємо печиво, у мене виходили як медальки діаметром десь 4 см і висотою 3-4 мм, тобто досить тонкі.
Викласти на пергамент, запікати до рум´яного кольору, десь до 20 хв.
У мене з такою кількістю цукру було в міру солодке
attached-photo
like 11
anonim_104
автор Десь так, але... • 07 февраля в 23:47
9
Ответ дляМайская киска
90 г вівсяного борошна
50 г пшеничного борошна
1/2 яйця
30 г цукор (можна більше, але не більше 50 г)
40 г масла
1/2 ч.л. розпушувач
1 с.л. рідкого меду без гірки

а) Цукор, яйце, масло (розтопити), мед змішати міксером.
б) Все борошно змішати з розпушувачем, і додати в нього все, що в пунті а)
в) Має вийти таке щільне тісто, якщо розвалюється - можна грам 10-20 води додати.
Потім ліпимо маленькі кульки, якщо сухі - можемо змочувати руки і ліпити. Кульки стискаємо і формуємо печиво, у мене виходили як медальки діаметром десь 4 см і висотою 3-4 мм, тобто досить тонкі.
Викласти на пергамент, запікати до рум´яного кольору, десь до 20 хв.
У мене з такою кількістю цукру було в міру солодке
Спасибо большое 🌹
Супер просто )👍
heart 1
anonim_104
автор Десь так, але... • 07 февраля в 23:48
10
Ответ дляНесу пургу
Оце , тут незадоволене якесь сидить, зранку льопає себе по морді у всіх темах))))
Так это постоянно так, при чем в любых темах и на любые сообщения)
Мазохист махровый, так себя постоянно по фейсу лупить 😂
anonim_149
Пік Антна• 07 февраля в 23:57
11
Ответ дляМайская киска
90 г вівсяного борошна
50 г пшеничного борошна
1/2 яйця
30 г цукор (можна більше, але не більше 50 г)
40 г масла
1/2 ч.л. розпушувач
1 с.л. рідкого меду без гірки

а) Цукор, яйце, масло (розтопити), мед змішати міксером.
б) Все борошно змішати з розпушувачем, і додати в нього все, що в пунті а)
в) Має вийти таке щільне тісто, якщо розвалюється - можна грам 10-20 води додати.
Потім ліпимо маленькі кульки, якщо сухі - можемо змочувати руки і ліпити. Кульки стискаємо і формуємо печиво, у мене виходили як медальки діаметром десь 4 см і висотою 3-4 мм, тобто досить тонкі.
Викласти на пергамент, запікати до рум´яного кольору, десь до 20 хв.
У мене з такою кількістю цукру було в міру солодке
Ого, красивые
anonim_137
Майская киска• 07 февраля в 23:59
12
Ответ дляПік Антна
Ого, красивые
Я сама не очікувала, що будуть такими гарними) я взагалі не по випічці, купила вівсяне борошно для млинців, і щось воно в млинцях не пішло 😄 стояло півроку, викинути шкода, почала шукати рецепти, куди б його прилаштувати, і знайшла
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff