Десь так, але...• 07 февраля в 23:24
Ох и вкусные сухари )
Тут посоветовали самой сделать.
Черный хлеб, оливковое масло, соль и пара зубков чеснока ( выдавить). На 10-15 мин в духовку.
Вкуснота, не то что покупные !
Черный хлеб, оливковое масло, соль и пара зубков чеснока ( выдавить). На 10-15 мин в духовку.
Вкуснота, не то что покупные !
2
5
автор
Десь так, але...
• 07 февраля в 23:25
Ответ дляНесу пургу
Тсю, рецепт з дитинства))) думала всі таке їли.
Я нет, всегда покупала)
1
1
2
1
Майская киска• 07 февраля в 23:27
А я вівсяне печиво зробила вперше вдома, так просто виявилось, і таке смачне, дійсно вівсяне, насичене, не те, що магазинне
2
автор
Десь так, але...
• 07 февраля в 23:27
Ответ дляМайская киска
А я вівсяне печиво зробила вперше вдома, так просто виявилось, і таке смачне, дійсно вівсяне, насичене, не те, що магазинне
Класс, а есть у вас рецепт ?)
Несу пургу• 07 февраля в 23:35
Оце , тут незадоволене якесь сидить, зранку льопає себе по морді у всіх темах))))
5
Б´ю байдики• 07 февраля в 23:36
Ответ дляНесу пургу
Оце , тут незадоволене якесь сидить, зранку льопає себе по морді у всіх темах))))
может это представитель компании производителя сухариков)
5
Майская киска• 07 февраля в 23:40
Ответ дляДесь так, але...
Класс, а есть у вас рецепт ?)
90 г вівсяного борошна
50 г пшеничного борошна
1/2 яйця
30 г цукор (можна більше, але не більше 50 г)
40 г масла
1/2 ч.л. розпушувач
1 с.л. рідкого меду без гірки
а) Цукор, яйце, масло (розтопити), мед змішати міксером.
б) Все борошно змішати з розпушувачем, і додати в нього все, що в пунті а)
в) Має вийти таке щільне тісто, якщо розвалюється - можна грам 10-20 води додати.
Потім ліпимо маленькі кульки, якщо сухі - можемо змочувати руки і ліпити. Кульки стискаємо і формуємо печиво, у мене виходили як медальки діаметром десь 4 см і висотою 3-4 мм, тобто досить тонкі.
Викласти на пергамент, запікати до рум´яного кольору, десь до 20 хв.
У мене з такою кількістю цукру було в міру солодке
50 г пшеничного борошна
1/2 яйця
30 г цукор (можна більше, але не більше 50 г)
40 г масла
1/2 ч.л. розпушувач
1 с.л. рідкого меду без гірки
а) Цукор, яйце, масло (розтопити), мед змішати міксером.
б) Все борошно змішати з розпушувачем, і додати в нього все, що в пунті а)
в) Має вийти таке щільне тісто, якщо розвалюється - можна грам 10-20 води додати.
Потім ліпимо маленькі кульки, якщо сухі - можемо змочувати руки і ліпити. Кульки стискаємо і формуємо печиво, у мене виходили як медальки діаметром десь 4 см і висотою 3-4 мм, тобто досить тонкі.
Викласти на пергамент, запікати до рум´яного кольору, десь до 20 хв.
У мене з такою кількістю цукру було в міру солодке
11
автор
Десь так, але...
• 07 февраля в 23:47
Ответ дляМайская киска
90 г вівсяного борошна
50 г пшеничного борошна
1/2 яйця
30 г цукор (можна більше, але не більше 50 г)
40 г масла
1/2 ч.л. розпушувач
1 с.л. рідкого меду без гірки
а) Цукор, яйце, масло (розтопити), мед змішати міксером.
б) Все борошно змішати з розпушувачем, і додати в нього все, що в пунті а)
в) Має вийти таке щільне тісто, якщо розвалюється - можна грам 10-20 води додати.
Потім ліпимо маленькі кульки, якщо сухі - можемо змочувати руки і ліпити. Кульки стискаємо і формуємо печиво, у мене виходили як медальки діаметром десь 4 см і висотою 3-4 мм, тобто досить тонкі.
Викласти на пергамент, запікати до рум´яного кольору, десь до 20 хв.
У мене з такою кількістю цукру було в міру солодке
50 г пшеничного борошна
1/2 яйця
30 г цукор (можна більше, але не більше 50 г)
40 г масла
1/2 ч.л. розпушувач
1 с.л. рідкого меду без гірки
а) Цукор, яйце, масло (розтопити), мед змішати міксером.
б) Все борошно змішати з розпушувачем, і додати в нього все, що в пунті а)
в) Має вийти таке щільне тісто, якщо розвалюється - можна грам 10-20 води додати.
Потім ліпимо маленькі кульки, якщо сухі - можемо змочувати руки і ліпити. Кульки стискаємо і формуємо печиво, у мене виходили як медальки діаметром десь 4 см і висотою 3-4 мм, тобто досить тонкі.
Викласти на пергамент, запікати до рум´яного кольору, десь до 20 хв.
У мене з такою кількістю цукру було в міру солодке
Спасибо большое 🌹
Супер просто )👍
Супер просто )👍
1
автор
Десь так, але...
• 07 февраля в 23:48
Ответ дляНесу пургу
Оце , тут незадоволене якесь сидить, зранку льопає себе по морді у всіх темах))))
Так это постоянно так, при чем в любых темах и на любые сообщения)
Мазохист махровый, так себя постоянно по фейсу лупить 😂
Мазохист махровый, так себя постоянно по фейсу лупить 😂
Пік Антна• 07 февраля в 23:57
Ответ дляМайская киска
90 г вівсяного борошна
50 г пшеничного борошна
1/2 яйця
30 г цукор (можна більше, але не більше 50 г)
40 г масла
1/2 ч.л. розпушувач
1 с.л. рідкого меду без гірки
а) Цукор, яйце, масло (розтопити), мед змішати міксером.
б) Все борошно змішати з розпушувачем, і додати в нього все, що в пунті а)
в) Має вийти таке щільне тісто, якщо розвалюється - можна грам 10-20 води додати.
Потім ліпимо маленькі кульки, якщо сухі - можемо змочувати руки і ліпити. Кульки стискаємо і формуємо печиво, у мене виходили як медальки діаметром десь 4 см і висотою 3-4 мм, тобто досить тонкі.
Викласти на пергамент, запікати до рум´яного кольору, десь до 20 хв.
У мене з такою кількістю цукру було в міру солодке
50 г пшеничного борошна
1/2 яйця
30 г цукор (можна більше, але не більше 50 г)
40 г масла
1/2 ч.л. розпушувач
1 с.л. рідкого меду без гірки
а) Цукор, яйце, масло (розтопити), мед змішати міксером.
б) Все борошно змішати з розпушувачем, і додати в нього все, що в пунті а)
в) Має вийти таке щільне тісто, якщо розвалюється - можна грам 10-20 води додати.
Потім ліпимо маленькі кульки, якщо сухі - можемо змочувати руки і ліпити. Кульки стискаємо і формуємо печиво, у мене виходили як медальки діаметром десь 4 см і висотою 3-4 мм, тобто досить тонкі.
Викласти на пергамент, запікати до рум´яного кольору, десь до 20 хв.
У мене з такою кількістю цукру було в міру солодке
Ого, красивые
Майская киска• 07 февраля в 23:59
Ответ дляПік Антна
Ого, красивые
Я сама не очікувала, що будуть такими гарними) я взагалі не по випічці, купила вівсяне борошно для млинців, і щось воно в млинцях не пішло 😄 стояло півроку, викинути шкода, почала шукати рецепти, куди б його прилаштувати, і знайшла
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу