Куплю орехи• 21 марта в 16:56
Кто нибудь тут любит острую еду?
Какие блюда Вы готовите чаще всего из острых ?
Пишу з калідору• 21 марта в 17:01
Дуже . Консервую багато гострого червоного перцю. Соус і цілий в оцті з медом
Бутербродница• 21 марта в 18:05
Люблю.
Купую кочуджан, додаю в страви.
З ’легенького’ биті огірки роблю, смажений тофу з соусом, кімчі з зеленої цибулі, часто імпровізую.
Люблю корейську кухню.
Купую кочуджан, додаю в страви.
З ’легенького’ биті огірки роблю, смажений тофу з соусом, кімчі з зеленої цибулі, часто імпровізую.
Люблю корейську кухню.
Трахтибидох• 21 марта в 19:16
Люблю, готую аджику абхазьку, де тільки гіркий перець, часник і трави з горіхами, харчо часто буває у нас, помідори половинками на зиму закатую дуже гострі, квашу гіркий зелений перець цицак.
автор
Куплю орехи
• 21 марта в 23:18
Ответ дляБутербродница
Люблю.
Купую кочуджан, додаю в страви.
З ’легенького’ биті огірки роблю, смажений тофу з соусом, кімчі з зеленої цибулі, часто імпровізую.
Люблю корейську кухню.
Купую кочуджан, додаю в страви.
З ’легенького’ биті огірки роблю, смажений тофу з соусом, кімчі з зеленої цибулі, часто імпровізую.
Люблю корейську кухню.
Дякую, я теж люблю корейську кухню, ало кочуджан мені чомусь не зайшов, купила червоний класичний.. от табаско, гострий чілі, гірчиця, хрін - все це люблю.
автор
Куплю орехи
• 21 марта в 23:23
Ответ дляАnnеt
да. кимчи в супермаркетах есть. рисовая лапша тоже.
Прикольно, я тоже хочу из рисовой и кимчи. А то мы такого плана рамен делаем ( из пшеничной муки), но это не острое блюдо у нас
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
