ВундерКИНГ• 03 апреля в 00:37
Сухе вино, в чому його смак?
Мені кисле і терпке.
Чи є такі, що мʼякі й натурально-солодкуваті?
Біле чи червоне?
Хто виробник?
Дайте назву , будь ласка)
Чи є такі, що мʼякі й натурально-солодкуваті?
Біле чи червоне?
Хто виробник?
Дайте назву , будь ласка)
3
2
5
Огірок та Помідорчик• 03 апреля в 00:39
Соаве вам подойдет. Это тонкое сухое вино, легкое, цветочно-травянистое, с ароматом белых яблок, без кислинки. Просто так и ищите на полке или спросите у консультанта.
1
автор
ВундерКИНГ
• 03 апреля в 00:41
Ответ дляНаливайКа
пийте те що вам смачно
я солодке не люблю
я солодке не люблю
Скільки не купую, все не смачно ((((
2
6
КрестьянинДиор• 03 апреля в 00:42
Ответ дляВундерКИНГ
Скільки не купую, все не смачно ((((
Тогда бейлиз или мартини пейте.
4
автор
ВундерКИНГ
• 03 апреля в 00:42
Ответ дляОгірок та Помідорчик
Соаве вам подойдет. Это тонкое сухое вино, легкое, цветочно-травянистое, с ароматом белых яблок, без кислинки. Просто так и ищите на полке или спросите у консультанта.
Якщо не складно, можна фото пляшки з Гугла ? Бо бачу є різновиди Соаве
Огірок та Помідорчик• 03 апреля в 00:43
Ответ дляВундерКИНГ
Скільки не купую, все не смачно ((((
Ну тут только путем проб и ошибок. Одному вкусно- другому брыдота
Огірок та Помідорчик• 03 апреля в 00:44
Ответ дляВундерКИНГ
Якщо не складно, можна фото пляшки з Гугла ? Бо бачу є різновиди Соаве
Без разницы, возьмите любое на ваш кошелек. Их тьма разных
КрестьянинДиор• 03 апреля в 00:44
Огірок та Помідорчик• 03 апреля в 00:47
Или виньо Верде попробуйте. Это «зеленое» вино. С легкий газацией, бывает полусухое, полусладкое. Это португальская история
1
7
Акуна_Матата• 03 апреля в 00:47
Попробуйте итальянское, где есть несколько сортов винограда в составе, а именно Требиано и Требианелло, мне больше такого плана нравятся чем Шардоне, Рислинг и т.п.
автор
ВундерКИНГ
• 03 апреля в 00:48
Ответ дляОгірок та Помідорчик
Без разницы, возьмите любое на ваш кошелек. Их тьма разных
Дякую
Кудряшка Сью• 03 апреля в 00:48
Сухі не будуть солодкуваті, саме тому, що в них низький вміст цукру. Якщо Вам подобаються солодкуваті - беріть напівсолодкі)
Соаве буде мати скоріше нейтральний смак, точно не солодкувате
Соаве буде мати скоріше нейтральний смак, точно не солодкувате
2
Огірок та Помідорчик• 03 апреля в 00:49
Ответ дляКудряшка Сью
Сухі не будуть солодкуваті, саме тому, що в них низький вміст цукру. Якщо Вам подобаються солодкуваті - беріть напівсолодкі)
Соаве буде мати скоріше нейтральний смак, точно не солодкувате
Соаве буде мати скоріше нейтральний смак, точно не солодкувате
Ну сухое вино в принципе не может сладким быть. Автор же ищет для себя сухое, на свой вкус
5
автор
ВундерКИНГ
• 03 апреля в 00:50
Ответ дляКудряшка Сью
Сухі не будуть солодкуваті, саме тому, що в них низький вміст цукру. Якщо Вам подобаються солодкуваті - беріть напівсолодкі)
Соаве буде мати скоріше нейтральний смак, точно не солодкувате
Соаве буде мати скоріше нейтральний смак, точно не солодкувате
Є присмак та аромат, який саме солодку нотку надає. В ресторані куштувала, назву не запамʼятала
НаливайКа• 03 апреля в 00:50
оце досить ніжне і за смаком ближче до напівсолодкого, ніж до напівсухого
1
Кудряшка Сью• 03 апреля в 00:53
Ответ дляОгірок та Помідорчик
Ну сухое вино в принципе не может сладким быть. Автор же ищет для себя сухое, на свой вкус
Я зрозуміла, але запит «мʼякі й натурально-солодкуваті» з сухими якось не монтується
Оченьценная• 03 апреля в 00:54
П´ю тільки сухе біле.
Напівсолодке вже як сурогат, хоча раніше пила.
Як розчинна кава в порівнянні з зерновою.
Напівсолодке вже як сурогат, хоча раніше пила.
Як розчинна кава в порівнянні з зерновою.
1
8
3
НаливайКа• 03 апреля в 01:03
Ответ дляОченьценная
П´ю тільки сухе біле.
Напівсолодке вже як сурогат, хоча раніше пила.
Як розчинна кава в порівнянні з зерновою.
Напівсолодке вже як сурогат, хоча раніше пила.
Як розчинна кава в порівнянні з зерновою.
то ви сурогат мабуть і пили
якусь франческу чи щось подібне
якусь франческу чи щось подібне
1
9
НаливайКа• 03 апреля в 01:06
а шо ви наліпили дурні пики? хтось мав змогу пити природно-напівсолодкі Твіші, Оджалеші, Піросмані?
1
4
Оченьценная• 03 апреля в 01:06
Ответ дляНаливайКа
то ви сурогат мабуть і пили
якусь франческу чи щось подібне
якусь франческу чи щось подібне
То ви якщо не розбираєтесь, то пийте далі свій шмурдяк з цукром.
І свої припущення залиште при собі.
І свої припущення залиште при собі.
1
5
Секс-Бомба• 03 апреля в 01:07
Из сорта мерло вина не терпкие и не кислые, но и не сладкие. Это мое любимое. Вообще красное сухое полезно бокальчик иногда. Только в нем есть ресвератрол. Хороший антиоксидант.
3
1
НаливайКа• 03 апреля в 01:07
Ответ дляОченьценная
То ви якщо не розбираєтесь, то пийте далі свій шмурдяк з цукром.
І свої припущення залиште при собі.
І свої припущення залиште при собі.
а що ви пили з напівсолодких?
1
1
Экспертиза• 03 апреля в 01:13
Тоді вам треба вибирати півсухі і півсолодкі вина. Там якраз і буде солодкуватий присмак без кислоти. Природну кислоту маскує невиброжений цукор (теж природний). Терпкі (танінні) - Чилі, Іспанія. М´які - Італія. З не кислих білих сухих - семільйон і його купажі.
Кудряшка Сью• 03 апреля в 01:20
Ответ дляВундерКИНГ
Є присмак та аромат, який саме солодку нотку надає. В ресторані куштувала, назву не запамʼятала
Так меню ж можна в інтернеті глянути )
_Злата Ibra_• 03 апреля в 01:25
Ответ дляБадабум
не знаю, тоже сухарь не люблю)
Я вообще вино не люблю . Только шампанское, и только брют или просечечко. Сладкое не люблю
Стервочка• 03 апреля в 08:26
У меня от сладких и полусладких сейчас болит голова, пью только сухие. Вкусы поменялись после 40, раньше пила только сладенькие.
2
Ms. Iphone• 03 апреля в 10:03
Если говорить не только о вкусовых качествах, но и о пользе вина, то однозначно советую употреблять только сухие вина
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу