Барвіночка• 04 апреля в 11:56
Чи пробували ви їсти менше мяса або перейти на "флекситаріанське" харчування?
Коли мовчу- приємна жінка• 04 апреля в 11:57
Я готова отказаться от чего угодно, только не мясо.
1
6
Автопортрет нурофена• 04 апреля в 11:58
Я как то месяц не ел мяса и колбас и у меня потенция снизилась
Сокодавка ще та• 04 апреля в 11:58
Я взагалі їм дуууже мло м´яса, воно мені тяжке, за неділю до 200грам, буває і менше
1
Продавчиня кіз• 04 апреля в 11:58
У меня интуитивное питание, летом как-то само собой мяса хочется всего пару раз в неделю.
1
люблю_тортики• 04 апреля в 11:59
С такими ценами на мясо, наверное скоро большинство будет флекситарианцами
Очередной лохотрон.
Ела мясо
Ем мясо
И буду есть мясо
Очередной лохотрон.
Ела мясо
Ем мясо
И буду есть мясо
2
4
1
парИла я парИла• 04 апреля в 11:59
Ответ длялюблю_тортики
С такими ценами на мясо, наверное скоро большинство будет флекситарианцами
Очередной лохотрон.
Ела мясо
Ем мясо
И буду есть мясо
Очередной лохотрон.
Ела мясо
Ем мясо
И буду есть мясо
А що з цінами?
5
люблю_тортики• 04 апреля в 12:00
Ответ дляпарИла я парИла
А що з цінами?
Не растут видимо
В отличие от зарплат
В отличие от зарплат
ВсеЧетко• 04 апреля в 12:07
Я ем мясо или рыбу 6 дней в неделю, но маленькую порцию ок 200 гр до термообработки. Ну и плюс яйца, творог, фасоль, чечевицу, каждый день что-то из этого. Никаких проблем много лет.
4есотка• 04 апреля в 12:11
З мого оточення є такі , що люди не вживають м´яса, риби тощо(харчуються по принципам аюрведи.). Сама на такий тип харчування не перехожу. Не так м´ясо, є добре, немає теж добре, , як сало, субпродукти люблю
Личко Невеличке• 04 апреля в 12:13
Ответ дляСокодавка ще та
Я взагалі їм дуууже мло м´яса, воно мені тяжке, за неділю до 200грам, буває і менше
ну немає у вас достатньо ферментів і чим далі, тим їх буде менше, якщо ось так просто забити на все. А потім купа проблем зі здоров´ям, бо ніщо не замінить усі поживні речовини з м´ясв
1
Личко Невеличке• 04 апреля в 12:13
Ответ длялюблю_тортики
С такими ценами на мясо, наверное скоро большинство будет флекситарианцами
Очередной лохотрон.
Ела мясо
Ем мясо
И буду есть мясо
Очередной лохотрон.
Ела мясо
Ем мясо
И буду есть мясо
ціни на овочі ростуть ще більше, наїстись вже дешевше навіть м´ясом
5
4есотка• 04 апреля в 12:16
Ответ дляЛичко Невеличке
ціни на овочі ростуть ще більше, наїстись вже дешевше навіть м´ясом
Мені теж так здається. Допустім твердження, що куряче яйце джерело дешевого білка...доступного так, але не дуже і дешевого. 2 яйця це трошки більше 100 грамів, тобто два десятки яєць +/-кг, курятина трошки дорожча за курячі яйця в перерахунку на кг
Полюю на дрони• 04 апреля в 12:47
Я без мяса вообще не наедаюсь. Пробовала увеличить долю белка в рационе за счет растительного - не то( Просто ходила целыми днями голодная.
Латексне альтер ЕГО• 04 апреля в 13:18
Я не могу жить без мяса, просто не наемся. Поэтому не пробовала и не собираюсь
Сокодавка ще та• 04 апреля в 14:00
Ответ дляЛичко Невеличке
ну немає у вас достатньо ферментів і чим далі, тим їх буде менше, якщо ось так просто забити на все. А потім купа проблем зі здоров´ям, бо ніщо не замінить усі поживні речовини з м´ясв
Я люблю квасолю, рибу,молочку, м´ясо як каменем падає, шашлик зажди так хочу, пахне, один шматок і як кусок цегли, добу відчуваю тяжкість
Личко Невеличке• 04 апреля в 14:02
Ответ дляСокодавка ще та
Я люблю квасолю, рибу,молочку, м´ясо як каменем падає, шашлик зажди так хочу, пахне, один шматок і як кусок цегли, добу відчуваю тяжкість
шашлик не варто, звичайно, у такому стані
починати з вареного м´якого м´яса під прикриттям ферментів, якісно жувати, збільшувати поступово кількість м´яса і зменшувати ферментів
починати з вареного м´якого м´яса під прикриттям ферментів, якісно жувати, збільшувати поступово кількість м´яса і зменшувати ферментів
Сокодавка ще та• 04 апреля в 14:03
Ответ дляЛичко Невеличке
шашлик не варто, звичайно, у такому стані
починати з вареного м´якого м´яса під прикриттям ферментів, якісно жувати, збільшувати поступово кількість м´яса і зменшувати ферментів
починати з вареного м´якого м´яса під прикриттям ферментів, якісно жувати, збільшувати поступово кількість м´яса і зменшувати ферментів
Я дуже рідко шашлик, і так саме у вареному стані найлегше заходить
ПриснитсяЖЕ• 04 апреля в 14:08
Не їм мʼяса більше 12 років. Оте харчування про яке питаєте - не знаю що таке
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
