sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Здоровье и Красота - Питание
anonim_97
Барвіночка• 04 апреля в 11:56

Чи пробували ви їсти менше мяса або перейти на "флекситаріанське" харчування?

22 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_17
Коли мовчу- приємна жінка• 04 апреля в 11:57
1
Я готова отказаться от чего угодно, только не мясо.
dislike 1 like 6
anonim_66
парИла я парИла• 04 апреля в 11:58
2
І так мало м´яса їм. А що таке флекситаріанське харчування?
like 1
anonim_106
Автопортрет нурофена• 04 апреля в 11:58
3
Я как то месяц не ел мяса и колбас и у меня потенция снизилась
anonim_200
Сокодавка ще та• 04 апреля в 11:58
4
Я взагалі їм дуууже мло м´яса, воно мені тяжке, за неділю до 200грам, буває і менше
like 1
anonim_109
Продавчиня кіз• 04 апреля в 11:58
5
У меня интуитивное питание, летом как-то само собой мяса хочется всего пару раз в неделю.
like 1
anonim_1
люблю_тортики• 04 апреля в 11:59
6
С такими ценами на мясо, наверное скоро большинство будет флекситарианцами
Очередной лохотрон.

Ела мясо
Ем мясо
И буду есть мясо
like 2 heart 4 dislike 1
anonim_66
парИла я парИла• 04 апреля в 11:59
7
Ответ длялюблю_тортики
С такими ценами на мясо, наверное скоро большинство будет флекситарианцами
Очередной лохотрон.

Ела мясо
Ем мясо
И буду есть мясо
А що з цінами?
woman_facepalming 5
anonim_79
Бабулька• 04 апреля в 12:00
8
Не вбачаю в цьому ніякої потреби або користі.
anonim_1
люблю_тортики• 04 апреля в 12:00
9
Ответ дляпарИла я парИла
А що з цінами?
Не растут видимо
В отличие от зарплат
anonim_69
Володарка мрій• 04 апреля в 12:02
10
Зачем это делать? Генетически устроено что человек ест мясо.
like 4
anonim_120
ВсеЧетко• 04 апреля в 12:07
11
Я ем мясо или рыбу 6 дней в неделю, но маленькую порцию ок 200 гр до термообработки. Ну и плюс яйца, творог, фасоль, чечевицу, каждый день что-то из этого. Никаких проблем много лет.
anonim_188
4есотка• 04 апреля в 12:11
12
З мого оточення є такі , що люди не вживають м´яса, риби тощо(харчуються по принципам аюрведи.). Сама на такий тип харчування не перехожу. Не так м´ясо, є добре, немає теж добре, , як сало, субпродукти люблю
anonim_115
Личко Невеличке• 04 апреля в 12:13
13
Ответ дляСокодавка ще та
Я взагалі їм дуууже мло м´яса, воно мені тяжке, за неділю до 200грам, буває і менше
ну немає у вас достатньо ферментів і чим далі, тим їх буде менше, якщо ось так просто забити на все. А потім купа проблем зі здоров´ям, бо ніщо не замінить усі поживні речовини з м´ясв
heart 1
anonim_115
Личко Невеличке• 04 апреля в 12:13
14
Ответ длялюблю_тортики
С такими ценами на мясо, наверное скоро большинство будет флекситарианцами
Очередной лохотрон.

Ела мясо
Ем мясо
И буду есть мясо
ціни на овочі ростуть ще більше, наїстись вже дешевше навіть м´ясом
like 5
anonim_188
4есотка• 04 апреля в 12:16
15
Ответ дляЛичко Невеличке
ціни на овочі ростуть ще більше, наїстись вже дешевше навіть м´ясом
Мені теж так здається. Допустім твердження, що куряче яйце джерело дешевого білка...доступного так, але не дуже і дешевого. 2 яйця це трошки більше 100 грамів, тобто два десятки яєць +/-кг, курятина трошки дорожча за курячі яйця в перерахунку на кг
anonim_92
Полюю на дрони• 04 апреля в 12:47
16
Я без мяса вообще не наедаюсь. Пробовала увеличить долю белка в рационе за счет растительного - не то( Просто ходила целыми днями голодная.
noavatar
Гитта Ягг• 04 апреля в 12:48
17
Нет, у нас достаточно денег на еду.
clown_face 3
anonim_2
Латексне альтер ЕГО• 04 апреля в 13:18
18
Я не могу жить без мяса, просто не наемся. Поэтому не пробовала и не собираюсь
anonim_200
Сокодавка ще та• 04 апреля в 14:00
19
Ответ дляЛичко Невеличке
ну немає у вас достатньо ферментів і чим далі, тим їх буде менше, якщо ось так просто забити на все. А потім купа проблем зі здоров´ям, бо ніщо не замінить усі поживні речовини з м´ясв
Я люблю квасолю, рибу,молочку, м´ясо як каменем падає, шашлик зажди так хочу, пахне, один шматок і як кусок цегли, добу відчуваю тяжкість
anonim_115
Личко Невеличке• 04 апреля в 14:02
20
Ответ дляСокодавка ще та
Я люблю квасолю, рибу,молочку, м´ясо як каменем падає, шашлик зажди так хочу, пахне, один шматок і як кусок цегли, добу відчуваю тяжкість
шашлик не варто, звичайно, у такому стані
починати з вареного м´якого м´яса під прикриттям ферментів, якісно жувати, збільшувати поступово кількість м´яса і зменшувати ферментів
anonim_200
Сокодавка ще та• 04 апреля в 14:03
21
Ответ дляЛичко Невеличке
шашлик не варто, звичайно, у такому стані
починати з вареного м´якого м´яса під прикриттям ферментів, якісно жувати, збільшувати поступово кількість м´яса і зменшувати ферментів
Я дуже рідко шашлик, і так саме у вареному стані найлегше заходить
anonim_107
ПриснитсяЖЕ• 04 апреля в 14:08
22
Не їм мʼяса більше 12 років. Оте харчування про яке питаєте - не знаю що таке
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff