ПриснитсяЖЕ• 15 апреля в 15:12
По якому перевіреному рецепту печете паски?
В прошлому році пекла по Ольги Матвей. В цьому не знаю... Люблю вологі паски.
Бачу з творогом печуть, але я не пробувала їх, боюсь ризикувати.
Кидайте рецепти і відгуки
Бачу з творогом печуть, але я не пробувала їх, боюсь ризикувати.
Кидайте рецепти і відгуки
показать весь текст
Булькаю• 15 апреля в 15:59
Ответ дляЗапароленое одеяло
Хіба тут не в борошні проблема,? його не достатньо наче
Борошна как раз, если переложить, то будет хуже. Рецепт идеален, тесто по структуре отличное, мне жира не хватает и сладости
Запароленое одеяло• 15 апреля в 16:00
Ответ дляБулькаю
Отож. Сейчас прикреплю ту, что делала вторую. Самый удачный вариант по вкусу, но подсыхает. Ой.... Щас.
Щоб не вимішувати довго і нудно, достатньо звичайно ручного міксера і насадки тістоміски. А щоб ще простіше було, я шнурком підвязувала ручку міксера до ручки дверцят верхньої кухонної шафки, і у Вас вже ’тістоміс’, за ручку міксера водити набагато легше , все навантаження розподіляється на шафу, колись мені тут жіночка навіть дякувала за ідею, вже після свят
Булькаю• 15 апреля в 16:02
Ответ дляЗапароленое одеяло
Щоб не вимішувати довго і нудно, достатньо звичайно ручного міксера і насадки тістоміски. А щоб ще простіше було, я шнурком підвязувала ручку міксера до ручки дверцят верхньої кухонної шафки, і у Вас вже ’тістоміс’, за ручку міксера водити набагато легше , все навантаження розподіляється на шафу, колись мені тут жіночка навіть дякувала за ідею, вже після свят
Я тестомесом и вымешивпла, очень удобно, взяла на пробу 100 мл молока, получилосб на ввходе больше килограмма паски.
Запароленое одеяло• 15 апреля в 16:03
Ответ дляБулькаю
Я тестомесом и вымешивпла, очень удобно, взяла на пробу 100 мл молока, получилосб на ввходе больше килограмма паски.
Твстомісом то 5-7, хвилин, щоб тісто стало таке як треба
Булькаю• 15 апреля в 16:06
Ответ дляЗапароленое одеяло
Твстомісом то 5-7, хвилин, щоб тісто стало таке як треба
Где-то так, да. Пока не начнет в комок собираться.
автор
ПриснитсяЖЕ
• 15 апреля в 16:06
Подивилась рецепт папошніка. Цікавий. Але там багато часу треба заморочуватись. Тоді треба у четвер пекти, але боюся що до неділі почерствіє
Стетоскопуло• 15 апреля в 16:28
чтиобы была влажная паска, нужно 2 вида жиров смешивать, например масло маргарин или масло и олия, а также сметану добавлять, чем жирее тем лучше
1
Запароленое одеяло• 15 апреля в 16:28
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Подивилась рецепт папошніка. Цікавий. Але там багато часу треба заморочуватись. Тоді треба у четвер пекти, але боюся що до неділі почерствіє
До неділі він не почерствіє точно. Він не черствіє і до гробків. Там як читати відгуки, то це впевнено. Якщо не руками а хоча б міксером з тістомісками-крюкамт змішувати,то вже легше. Я залишала навіть фото свого розрізу . Просто майте на увазі на майбутнє, що є такий варіант
автор
ПриснитсяЖЕ
• 15 апреля в 16:29
Ответ дляЗапароленое одеяло
До неділі він не почерствіє точно. Він не черствіє і до гробків. Там як читати відгуки, то це впевнено. Якщо не руками а хоча б міксером з тістомісками-крюкамт змішувати,то вже легше. Я залишала навіть фото свого розрізу . Просто майте на увазі на майбутнє, що є такий варіант
Мабуть, спробую його в цьому році.
Настя Астанина• 15 апреля в 16:31
Ответ дляШалена невинність
Я вчера с творогом пекла , быстро , легко и очень ароматная
Поділіться рецептом
Запароленое одеяло• 15 апреля в 16:46
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Мабуть, спробую його в цьому році.
Тісто по іншому себе веде, ніж на Александрійську, щоб не нервувалися.
Єдине я заварюю не вершками, а коров´ячим молоком жирим. Великої різниці не помітила
Єдине я заварюю не вершками, а коров´ячим молоком жирим. Великої різниці не помітила
ОдинРазНадетое• 15 апреля в 17:03
Мені подобається Львівська паска. Пекла перший раз в житті і вийшло чудово.
1
Ошеламиссимо• 15 апреля в 20:45
Ответ дляЗапароленое одеяло
Тісто по іншому себе веде, ніж на Александрійську, щоб не нервувалися.
Єдине я заварюю не вершками, а коров´ячим молоком жирим. Великої різниці не помітила
Єдине я заварюю не вершками, а коров´ячим молоком жирим. Великої різниці не помітила
Дайте рецепт, будь ласка.
автор
ПриснитсяЖЕ
• 16 апреля в 11:54
Ответ дляОшеламиссимо
Дайте рецепт, будь ласка.
Я вчора писала ей рецепт дивилася. Може дівчата що в нього підкорегують.
Ошеламиссимо• 16 апреля в 11:58
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Я вчора писала ей рецепт дивилася. Може дівчата що в нього підкорегують.
Дякую
Запароленое одеяло• 16 апреля в 14:02
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Я вчора писала ей рецепт дивилася. Може дівчата що в нього підкорегують.
Так цей. Я його колись на форумі знвйшла. Бачу, що ті пропорції. А в мами є старі книжки, то там теж є варіанти , ще я не добралася
Запароленое одеяло• 16 апреля в 14:09
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Я вчора писала ей рецепт дивилася. Може дівчата що в нього підкорегують.
В гілці форумах знайшла навіть свій відгук з фото в розрізі Toyota Corolla на 19 сторінці. Звичайно підвищувати так добре, але морочливо.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
