sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_206
ПриснитсяЖЕ• 15 апреля в 15:12

По якому перевіреному рецепту печете паски?

В прошлому році пекла по Ольги Матвей. В цьому не знаю... Люблю вологі паски.
Бачу з творогом печуть, але я не пробувала їх, боюсь ризикувати.
Кидайте рецепти і відгуки
показать весь текст
51 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_111
Булькаю• 15 апреля в 15:58
31
вот
attached-photo
anonim_111
Булькаю• 15 апреля в 15:59
32
Ответ дляЗапароленое одеяло
Хіба тут не в борошні проблема,? його не достатньо наче
Борошна как раз, если переложить, то будет хуже. Рецепт идеален, тесто по структуре отличное, мне жира не хватает и сладости
anonim_128
Запароленое одеяло• 15 апреля в 16:00
33
Ответ дляБулькаю
Отож. Сейчас прикреплю ту, что делала вторую. Самый удачный вариант по вкусу, но подсыхает. Ой.... Щас.
Щоб не вимішувати довго і нудно, достатньо звичайно ручного міксера і насадки тістоміски. А щоб ще простіше було, я шнурком підвязувала ручку міксера до ручки дверцят верхньої кухонної шафки, і у Вас вже ’тістоміс’, за ручку міксера водити набагато легше , все навантаження розподіляється на шафу, колись мені тут жіночка навіть дякувала за ідею, вже після свят
anonim_111
Булькаю• 15 апреля в 16:02
34
Ответ дляЗапароленое одеяло
Щоб не вимішувати довго і нудно, достатньо звичайно ручного міксера і насадки тістоміски. А щоб ще простіше було, я шнурком підвязувала ручку міксера до ручки дверцят верхньої кухонної шафки, і у Вас вже ’тістоміс’, за ручку міксера водити набагато легше , все навантаження розподіляється на шафу, колись мені тут жіночка навіть дякувала за ідею, вже після свят
Я тестомесом и вымешивпла, очень удобно, взяла на пробу 100 мл молока, получилосб на ввходе больше килограмма паски.
anonim_128
Запароленое одеяло• 15 апреля в 16:03
35
Ответ дляБулькаю
Я тестомесом и вымешивпла, очень удобно, взяла на пробу 100 мл молока, получилосб на ввходе больше килограмма паски.
Твстомісом то 5-7, хвилин, щоб тісто стало таке як треба
anonim_111
Булькаю• 15 апреля в 16:06
36
Ответ дляЗапароленое одеяло
Твстомісом то 5-7, хвилин, щоб тісто стало таке як треба
Где-то так, да. Пока не начнет в комок собираться.
anonim_206
автор ПриснитсяЖЕ • 15 апреля в 16:06
37
Подивилась рецепт папошніка. Цікавий. Але там багато часу треба заморочуватись. Тоді треба у четвер пекти, але боюся що до неділі почерствіє
anonim_206
автор ПриснитсяЖЕ • 15 апреля в 16:07
38
Ответ дляБулькаю
вот
100 грам дріжджів сухих чи живих?
woman_facepalming 2
anonim_138
Стетоскопуло• 15 апреля в 16:28
39
чтиобы была влажная паска, нужно 2 вида жиров смешивать, например масло маргарин или масло и олия, а также сметану добавлять, чем жирее тем лучше
face_with_tears_of_joy 1
anonim_128
Запароленое одеяло• 15 апреля в 16:28
40
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Подивилась рецепт папошніка. Цікавий. Але там багато часу треба заморочуватись. Тоді треба у четвер пекти, але боюся що до неділі почерствіє
До неділі він не почерствіє точно. Він не черствіє і до гробків. Там як читати відгуки, то це впевнено. Якщо не руками а хоча б міксером з тістомісками-крюкамт змішувати,то вже легше. Я залишала навіть фото свого розрізу . Просто майте на увазі на майбутнє, що є такий варіант
anonim_206
автор ПриснитсяЖЕ • 15 апреля в 16:29
41
Ответ дляЗапароленое одеяло
До неділі він не почерствіє точно. Він не черствіє і до гробків. Там як читати відгуки, то це впевнено. Якщо не руками а хоча б міксером з тістомісками-крюкамт змішувати,то вже легше. Я залишала навіть фото свого розрізу . Просто майте на увазі на майбутнє, що є такий варіант
Мабуть, спробую його в цьому році.
noavatar
Настя Астанина• 15 апреля в 16:31
42
Ответ дляШалена невинність
Я вчера с творогом пекла , быстро , легко и очень ароматная
Поділіться рецептом
anonim_111
Булькаю• 15 апреля в 16:38
43
Ответ дляПриснитсяЖЕ
100 грам дріжджів сухих чи живих?
живых
heart 1
anonim_128
Запароленое одеяло• 15 апреля в 16:46
44
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Мабуть, спробую його в цьому році.
Тісто по іншому себе веде, ніж на Александрійську, щоб не нервувалися.

Єдине я заварюю не вершками, а коров´ячим молоком жирим. Великої різниці не помітила
anonim_212
ОдинРазНадетое• 15 апреля в 17:03
45
Мені подобається Львівська паска. Пекла перший раз в житті і вийшло чудово.
heart 1
anonim_119
Ошеламиссимо• 15 апреля в 20:45
46
Ответ дляЗапароленое одеяло
Тісто по іншому себе веде, ніж на Александрійську, щоб не нервувалися.

Єдине я заварюю не вершками, а коров´ячим молоком жирим. Великої різниці не помітила
Дайте рецепт, будь ласка.
anonim_206
автор ПриснитсяЖЕ • 16 апреля в 11:54
47
Ответ дляОшеламиссимо
Дайте рецепт, будь ласка.
Я вчора писала ей рецепт дивилася. Може дівчата що в нього підкорегують.
anonim_119
Ошеламиссимо• 16 апреля в 11:58
48
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Я вчора писала ей рецепт дивилася. Може дівчата що в нього підкорегують.
https://youtu.be/ROObGOyX-jY?si=RObxgpno34Rl0FF9
Дякую
anonim_128
Запароленое одеяло• 16 апреля в 14:02
49
Ответ дляОшеламиссимо
Дайте рецепт, будь ласка.
На форумі https://mooka.com.ua/forums/topic/106-папошник-он-...
anonim_128
Запароленое одеяло• 16 апреля в 14:02
50
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Я вчора писала ей рецепт дивилася. Може дівчата що в нього підкорегують.
https://youtu.be/ROObGOyX-jY?si=RObxgpno34Rl0FF9
Так цей. Я його колись на форумі знвйшла. Бачу, що ті пропорції. А в мами є старі книжки, то там теж є варіанти , ще я не добралася
anonim_128
Запароленое одеяло• 16 апреля в 14:09
51
Ответ дляПриснитсяЖЕ
Я вчора писала ей рецепт дивилася. Може дівчата що в нього підкорегують.
https://youtu.be/ROObGOyX-jY?si=RObxgpno34Rl0FF9
В гілці форумах знайшла навіть свій відгук з фото в розрізі Toyota Corolla на 19 сторінці. Звичайно підвищувати так добре, але морочливо.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff