Княгиня пітьми• 20 апреля в 19:33
По следам свежих пасок. Рецепт.
Кто готовил воздушную волокнистую Паску? Не такую, которая крошится, а которая отрывается длинными волокнами? По типу как панетонне. У кого получилось? По какому рецепту готовили?
С Пасхой!
С Пасхой!
1
4
Даха-сваха• 20 апреля в 19:36
Весь секрет в муке и в глютеновом окне. А так, любой рецепт адаптируется
7
2
автор
Княгиня пітьми
• 20 апреля в 19:37
Ответ дляДаха-сваха
Весь секрет в муке и в глютеновом окне. А так, любой рецепт адаптируется
То есть можно даже александрийскую делать? А какую муку?
Даха-сваха• 20 апреля в 19:38
Ответ дляКнягиня пітьми
То есть можно даже александрийскую делать? А какую муку?
Манитоба/Зернари. Белок не менее 13
Поддакиваю иногДА• 20 апреля в 19:38
Кришаться не вистояні з великою кількістю дріжджів. Зменште дріжджі навпіл. Час приготування збільшіть втричі а то й довше. Візьміть сильне борошно і будь який рецепт у вас буде волокнами.
1
4
автор
Княгиня пітьми
• 20 апреля в 19:40
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Кришаться не вистояні з великою кількістю дріжджів. Зменште дріжджі навпіл. Час приготування збільшіть втричі а то й довше. Візьміть сильне борошно і будь який рецепт у вас буде волокнами.
Опара 5 часов стояла. Вымесили. Потом опять стояла, поднялась. Вымесили, по формам и опять подниматься. Но там было пару часов каждый раз максимум. Дрожжей 42 г кажется на 700г муки, но муки по факту ушло больше.
Поддакиваю иногДА• 20 апреля в 19:41
Ответ дляКнягиня пітьми
Опара 5 часов стояла. Вымесили. Потом опять стояла, поднялась. Вымесили, по формам и опять подниматься. Но там было пару часов каждый раз максимум. Дрожжей 42 г кажется на 700г муки, но муки по факту ушло больше.
Я погано розуміюся у кількості свіжих дріжджів.
Яка у вас була температура в приміщені?
Яка у вас була температура в приміщені?
ГендиреХтор• 20 апреля в 19:43
Я дела Александровскую на пряженном молоке
На пол литра 75 гр мокрых дрожжей
Паска не сыпучая, немного влажная, все как я люблю
На пол литра 75 гр мокрых дрожжей
Паска не сыпучая, немного влажная, все как я люблю
автор
Княгиня пітьми
• 20 апреля в 19:44
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Я погано розуміюся у кількості свіжих дріжджів.
Яка у вас була температура в приміщені?
Яка у вас була температура в приміщені?
Около 20 г. Но тесто поднялось.
автор
Княгиня пітьми
• 20 апреля в 19:44
Ответ дляГендиреХтор
Я дела Александровскую на пряженном молоке
На пол литра 75 гр мокрых дрожжей
Паска не сыпучая, немного влажная, все как я люблю
На пол литра 75 гр мокрых дрожжей
Паска не сыпучая, немного влажная, все как я люблю
А я люблю чтобы прям просрочками отрывалась паска. И чтобы мягкая была. А она в результате крошится как кекс.
Поддакиваю иногДА• 20 апреля в 19:47
Ответ дляКнягиня пітьми
Около 20 г. Но тесто поднялось.
Я учора давала 7 г сухих на 600 г борошна (врховуючи що там ще масло і молоко, здоба одним словом) і вистоювала кілька годин між підніманнями при температурі 18 градусів. Я вважаю, що це довго для такої кількості дріжджів.
Якщо ви вважаєте, що у вас теж довго і дріжджів ви дали не багато, змінюйте борошно на сильне. Можливо ви брали не хлібне борошно а для тортів чи іншої дрібної солодкої випічки.
Якщо ви вважаєте, що у вас теж довго і дріжджів ви дали не багато, змінюйте борошно на сильне. Можливо ви брали не хлібне борошно а для тортів чи іншої дрібної солодкої випічки.
PORKA• 20 апреля в 19:49
Ответ дляКнягиня пітьми
То есть можно даже александрийскую делать? А какую муку?
Монитоба
автор
Княгиня пітьми
• 20 апреля в 19:52
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Я учора давала 7 г сухих на 600 г борошна (врховуючи що там ще масло і молоко, здоба одним словом) і вистоювала кілька годин між підніманнями при температурі 18 градусів. Я вважаю, що це довго для такої кількості дріжджів.
Якщо ви вважаєте, що у вас теж довго і дріжджів ви дали не багато, змінюйте борошно на сильне. Можливо ви брали не хлібне борошно а для тортів чи іншої дрібної солодкої випічки.
Якщо ви вважаєте, що у вас теж довго і дріжджів ви дали не багато, змінюйте борошно на сильне. Можливо ви брали не хлібне борошно а для тортів чи іншої дрібної солодкої випічки.
У меня было в несколько раз больше дрожжей чем у вас.
автор
Княгиня пітьми
• 20 апреля в 19:53
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Я учора давала 7 г сухих на 600 г борошна (врховуючи що там ще масло і молоко, здоба одним словом) і вистоювала кілька годин між підніманнями при температурі 18 градусів. Я вважаю, що це довго для такої кількості дріжджів.
Якщо ви вважаєте, що у вас теж довго і дріжджів ви дали не багато, змінюйте борошно на сильне. Можливо ви брали не хлібне борошно а для тортів чи іншої дрібної солодкої випічки.
Якщо ви вважаєте, що у вас теж довго і дріжджів ви дали не багато, змінюйте борошно на сильне. Можливо ви брали не хлібне борошно а для тортів чи іншої дрібної солодкої випічки.
А нужна мука именно для хлеба? Я любую брала которая есть.
PORKA• 20 апреля в 19:53
Я робила перший раз по рецепту Дарьї Цвех.В ютубі куча варіантів її рецепту.Син сказав, що ні коли в житті кращу не коштував.
До цього і александрійську( самий гірший рецепт що колись пробували), і на 40- Ка жовтках, і ту що в холодильнику ніч тримати.
До цього і александрійську( самий гірший рецепт що колись пробували), і на 40- Ка жовтках, і ту що в холодильнику ніч тримати.
2
автор
Княгиня пітьми
• 20 апреля в 19:54
Ответ дляPORKA
Я робила перший раз по рецепту Дарьї Цвех.В ютубі куча варіантів її рецепту.Син сказав, що ні коли в житті кращу не коштував.
До цього і александрійську( самий гірший рецепт що колись пробували), і на 40- Ка жовтках, і ту що в холодильнику ніч тримати.
До цього і александрійську( самий гірший рецепт що колись пробували), і на 40- Ка жовтках, і ту що в холодильнику ніч тримати.
Ну, вот у меня Александрийская и есть. Попробую Дарьи Цвех. Видела что не уже в прошлых группах кидали. Попробую ее наверное.
PORKA• 20 апреля в 19:56
Ответ дляКнягиня пітьми
Ну, вот у меня Александрийская и есть. Попробую Дарьи Цвех. Видела что не уже в прошлых группах кидали. Попробую ее наверное.
Там сотні відео по її рецепту.Я масло вершкове доболяла не в рідкому стані, а м´яке вже до тіста потроху при замісі.
1
автор
Княгиня пітьми
• 20 апреля в 19:57
Ответ дляВпораюсь зі всим
Дарія Цвек, а не якось там, це важливо, щоб паска вдалась
Самвел же по ее рецепту готовил. Да?
Поддакиваю иногДА• 20 апреля в 19:59
Ответ дляКнягиня пітьми
А нужна мука именно для хлеба? Я любую брала которая есть.
Так. Шукайте саме для хліба. Вам написали уже рекомендації щодо вмісту білка. Моє борошно має 14
Поддакиваю иногДА• 20 апреля в 20:04
Якщо ви не можете знайти настільки сильного, беріть яке вам підходить найсильніше, 11-12, наприклад. Зменшуйте кількість дріжджів і робіть розтягування 3-4 рази при першому розстоюванні через кожні 10-15 хв і тоді години на три залишайте рости, можливо навіть доведеться в тепліше місце переміщувати. Але це все досвід і можливо терпіння.
Хай у вас вдасться.
Крихке тісто це завжди велика кількість дріжджів і не вистояне. Тому хліб на дріжджах часто кришиться
Хай у вас вдасться.
Крихке тісто це завжди велика кількість дріжджів і не вистояне. Тому хліб на дріжджах часто кришиться
1
Домовенок Кузя• 20 апреля в 20:09
Ответ дляКнягиня пітьми
То есть можно даже александрийскую делать? А какую муку?
это рецепт по которому готовит паски моя сестра, это очень вкусно, выпечка тянется...цвет как на фото. Рекомендую
Ждушечка• 20 апреля в 20:11
Ответ дляВпораюсь зі всим
Дарія Цвек, а не якось там, це важливо, щоб паска вдалась
В мене вона дуже пухка виходить, цього року навіть кількість дріжджів зменшила до 70гр. як у Самвела. Але все одно - пух !
Хочу вологу навчитися робити.
Хочу вологу навчитися робити.
1
автор
Княгиня пітьми
• 20 апреля в 20:18
Ответ дляЖдушечка
В мене вона дуже пухка виходить, цього року навіть кількість дріжджів зменшила до 70гр. як у Самвела. Але все одно - пух !
Хочу вологу навчитися робити.
Хочу вологу навчитися робити.
А из какой муки?
Впораюсь зі всим• 20 апреля в 20:33
Ответ дляКнягиня пітьми
Самвел же по ее рецепту готовил. Да?
на жаль, не знаю, хто такий Самвел, можу сказати, що моя мама завжди пекла паски за рецептом своєї бабусі, я звіряла той рецепт з рецептом Цвек, він майже ідентичний, а тоді мамі захотілось удосконалити його за своїм смаком, саме щоб тісто було вогкувате, але не глевке, і мережане, як складений жмуток тюлю, то емпіричним шляхом вона дійшла до такої процедури: частину тіста вона заварює й щипає невеличкими шматочками, додаючи в решту тіста, замішаного традиційним способом, далі залишає, щоб підходило, в результаті саме волокнисте, а не дірчасте тісто вдається, вибір борошна важливий, але ’Монітоба’ зовсім не потрібне, беремо місцеве фермерське
1
Кто крайний?• 20 апреля в 20:43
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Кришаться не вистояні з великою кількістю дріжджів. Зменште дріжджі навпіл. Час приготування збільшіть втричі а то й довше. Візьміть сильне борошно і будь який рецепт у вас буде волокнами.
В мене не вийшла волокниста. Борошно - зернові, від змішування до випікання пройшло майже 2 дні. Паска смачна, але кришиться. І дріжджів пішло 7 гр мокрих на дві паски по 700 г. І місив кенвуд довго. Ваша теорія не спрацювала. І
3
Поддакиваю иногДА• 20 апреля в 20:54
Ответ дляКто крайний?
В мене не вийшла волокниста. Борошно - зернові, від змішування до випікання пройшло майже 2 дні. Паска смачна, але кришиться. І дріжджів пішло 7 гр мокрих на дві паски по 700 г. І місив кенвуд довго. Ваша теорія не спрацювала. І
Що таке борошно - зернові? Який вміст білка у вашому борошні, бо з 10% борошном та менше хоч завитягуйся - нічого не вийде.
Я не знаю у чому проблема вашої паски, не бачачи рецепту. Якщо у вас було достатньо глютену, ваша паска не може кришитися. Якщо глютен не розвинувся, що ж.
Давайте подивимося ваш рецепт і спробуємо знайти, де можна внести корективи. Якщо хочете.
Я не знаю у чому проблема вашої паски, не бачачи рецепту. Якщо у вас було достатньо глютену, ваша паска не може кришитися. Якщо глютен не розвинувся, що ж.
Давайте подивимося ваш рецепт і спробуємо знайти, де можна внести корективи. Якщо хочете.
3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
