Княгиня пітьми• 20 апреля в 19:33
По следам свежих пасок. Рецепт.
Кто готовил воздушную волокнистую Паску? Не такую, которая крошится, а которая отрывается длинными волокнами? По типу как панетонне. У кого получилось? По какому рецепту готовили?
С Пасхой!
С Пасхой!
показать весь текст
1
4
автор
Княгиня пітьми
• 21 апреля в 02:35
Ответ дляКто крайний?
В мене не вийшла волокниста. Борошно - зернові, від змішування до випікання пройшло майже 2 дні. Паска смачна, але кришиться. І дріжджів пішло 7 гр мокрих на дві паски по 700 г. І місив кенвуд довго. Ваша теорія не спрацювала. І
Так мало дрожжей? Я думала 7г сухих, но Вы пишите свежих. Вообще-то вы и мою теорию разбили.
Просто Фіфа• 21 апреля в 11:41
Ответ дляДаха-сваха
Весь секрет в муке и в глютеновом окне. А так, любой рецепт адаптируется
У знайомої вийшло та глютентве вікно, але волокнистою паска від того не стала. Паска як паска
Даха-сваха• 21 апреля в 12:05
Ответ дляПросто Фіфа
У знайомої вийшло та глютентве вікно, але волокнистою паска від того не стала. Паска як паска
Значит то было не окно, а форточка
Просто Фіфа• 21 апреля в 13:38
Ответ дляДаха-сваха
Значит то было не окно, а форточка
Та, ні, кондитер професійний. Сміється той, що сміється останнім.
Даха-сваха• 21 апреля в 13:39
Ответ дляПросто Фіфа
Та, ні, кондитер професійний. Сміється той, що сміється останнім.
У меня все отлично получилось, хоть я и не проф.кондитер
автор
Княгиня пітьми
• 21 апреля в 22:46
Ответ дляВпораюсь зі всим
на жаль, не знаю, хто такий Самвел, можу сказати, що моя мама завжди пекла паски за рецептом своєї бабусі, я звіряла той рецепт з рецептом Цвек, він майже ідентичний, а тоді мамі захотілось удосконалити його за своїм смаком, саме щоб тісто було вогкувате, але не глевке, і мережане, як складений жмуток тюлю, то емпіричним шляхом вона дійшла до такої процедури: частину тіста вона заварює й щипає невеличкими шматочками, додаючи в решту тіста, замішаного традиційним способом, далі залишає, щоб підходило, в результаті саме волокнисте, а не дірчасте тісто вдається, вибір борошна важливий, але ’Монітоба’ зовсім не потрібне, беремо місцеве фермерське
А можно уточнение? На каком этапе она добавляет заваренное тесто и сколько примерно молока/муки нужно для заваривания? плюс минус в столовых ложках.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу